Şimdi Ara

Assassin's Creed Black Flag Resynced {PC ANA KONU} {Çıktı/2026} (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
545
Cevap
9
Favori
21.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1...14...25262728
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu Overdesign IV diye başarım var gemide düşmanı hem dart hem duman bombası attıktan sonra tekmeleyip gemiden aşağı atmak gerekiyor. Hem yukarıda keşkin nişancıya hem gemide ki düşmanlara yapıyorum ama başarımı vermiyor bir türlü ne yapmak lazım?

Ben onu kafaya takıp işi gücü birakıp denedim beceremedim. Videolarında gayet basit görünüyor ama yok alamadım. Bıraktım denemeyi.

Aldım sonunda. Uyku değil delirtici dart kullanmak gerekiyormuş. Bir de düşüreceğin adama kitlenmek gerekiyor. Bir de dartı ve smoke bombasını düşman gemiye atlamadan attım öyle de yapmak gerekiyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 30 Eylül 2026; 23:30:27 >
  • Ey çöpsoft yıllar geçti oyunlarında neden hala zorluk dengesini iyi ayarlamayı beceremiyorsun? En kolayda bile efsanevi gemi savaşları oldukça zor gemiyi tamamen fullememe rağmen.. Yan görev ağırlıklı oynayıp op olmama izin vermiyorsun o zaman neden 100 tane yan görev koyuyorsun.. 

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.