Şimdi Ara

Assassin's Creed III ve Mass Effect'in Animatörü Naughty Dog'a Geçti

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Bildiğiniz gibi son dönemlerde The Last of Us ve Uncharted'ın geliştiricisi olan Naughty Dog'tan önemli isimler ayrılmıştı. Bu önemli isimlerin ayrılmasından sonra doğal olarak biraz tedirgin olmuştuk; çünkü Naughty Dog harika oyunlarla karşımıza çıkan bir firma.
     
       Neyse ki Naughty Dog kadrosunu önemli isimlerle dolduruyor. Daha önce Assassin's Creed III'ün animasyon yönetmenliğini ve Mass Effect 1-2'nin baş animatörlüğünü yapan Jonathan Cooper'ın Naughty Dog'a katıldığı açıklandı.
     
        Şu sıralar Playstation 4 için yeni bir Uncharted oyunu üzerinde çalışan Naughty Dog'a umarız kadrosunu kaliteli isimlerle doldurmaya devam eder; çünkü onların oyunları herkes tarafından büyük övgü topluyor.
     








  • Uncharted ve Assassin's Creed'in animasyonlarini karsilastiracak olursam AC animasyonlarini daha gercekci buluyorum, daha hos duruyor. Uncharted icin güzel bir haber.
  • SONY tarafında sürekli duyduğumuz ayrılma haberlerinden sonra,güzel haber doğrusu.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ME1'in animasyonları çok hoşuma gidiyordu. Ve ME2'de animasyonlar daha kütük bir yapıya sahipti. ME3'de zaten anlamsız bir biçimde odundan farksızdı. Oyunun animasyonları git gide berbat bir hale döndü ve bu çok mantıksız geliyor gelişeciğine dahada kötü oldu. Umarım ME4'te Frostbite motoru iyi işler çıkarır. Sabırsızlıkla bekliyoruz.
  • mass effect ve assasin's creed 3 animasyonları gerçekten müthişti
    hayırlısı...
  • Onların sinematikleri kaliteliydi ama bir The Last Of US'un sinematiklerinin farkına asla sahip olmadı.(ac'de son bölümlere doğru sinematikler her oyunda duygulandırmıştı ama genele bakmak lazın)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.