Şimdi Ara

Assassin's Creed III - Frontier Gameplay Video

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni Assassin's Creed'in oynanış dinamiklerine yakından göz atıyoruz. Bakalım 3 senedir geliştirilen bu yapımda ne gibi farklılıklar gözünüze çarpacak?

• Videoyu izleyince bir zamanlar evlilik programlarındaki kaynanalardan Semra hanımın lafı aklıma geldi. "Daldan dala, daldan dala". :D
  • abi fena yapmışlar yahu ağaçlarda falan geziniyor çok orjinal olmuş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • En iyi assassin's creed oyunu bu olacak gibi:)

• Bu sefer farklı bir deneyim yaşayacağımız kesin.
  • siz yine fanboyluk yapcaksınızda bi b*ka benzememiş yapay zeka herifin arkası dönükken bile süngüyle ıskalıyorlar hadi onu geçtim niye ateş etmiyorlar

• 5 ay dan az kaldı pc için gecikir rahat 5 ayımız var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_t

siz yine fanboyluk yapcaksınızda bi b*ka benzememiş yapay zeka herifin arkası dönükken bile süngüyle ıskalıyorlar hadi onu geçtim niye ateş etmiyorlar

assassin yakın mesafedeyken doldurma vakit aldığı için risk oluyor herhalde.

• yapay zarka hantal kalıyor biraz daha esnek olsaymış iyi olurmuş ama daha oyun çıkmadı nedeye biliriz
  • Ya beyler benv assassın'S creed i 2 yıldır oynuyorum tüm serilerini 3er kez bitirdin (can sıkıntısından :D) bunun başı hiçte revelatıonsun sonuna benzzemiyor ve bu karakter KİM ????ınu merak etmiştim tahminim Altair ibn-La'Ahad ın oğlu Darim ibn-La'Ahad doğrumudur ?
  • grafik kotu kareografi süper karakterin adı CONNOR soyadı NEBİLİM BSC misafirine not .soyadınıbilmiyorum adı doğru
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.