Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni farkettim trailerın sonundaki çıkış tarihinin yanında '*' işareti var aşağıdaki yazıların arasında buna istinaden "PC format release to be confirmed" yazıyor.PC'ye 31 Ekim'den erken çıkarmayacaklarına göre yine geç oynayacağız.

PC yine üvey evlat oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Yeni farkettim trailerın sonundaki çıkış tarihinin yanında '*' işareti var aşağıdaki yazıların arasında buna istinaden "PC format release to be confirmed" yazıyor.PC'ye 31 Ekim'den erken çıkarmayacaklarına göre yine geç oynayacağız.

PC yine üvey evlat oldu.

aman hocam inşallah tersi olmaz
    ikiside aynı anda cıksın isterim ama biri erken cikcaksa onun ps3 olması güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: _EsmeR

quote:

Orijinalden alıntı: Avrim

Yeni farkettim trailerın sonundaki çıkış tarihinin yanında '*' işareti var aşağıdaki yazıların arasında buna istinaden "PC format release to be confirmed" yazıyor.PC'ye 31 Ekim'den erken çıkarmayacaklarına göre yine geç oynayacağız.

PC yine üvey evlat oldu.

aman hocam inşallah tersi olmaz
    ikiside aynı anda cıksın isterim ama biri erken cikcaksa onun ps3 olması güzel

Neden? Çünkü biraz parayı alalım, **** PC'ye indirip, oynamadan hemen satalım düşüncesi var. Yine de PC'de oynamaktan vazgeçmem ben, isterse geç çıksın. 12 senedir Diablo bekliyoruz, ekstra 2 ay Assassin's Creed beklenir.

• daha önce de dediğim gibi, bence PC için çok geciktirmezler, revelationsda PC için en fazla 1 hafta beklettiler. Şimdi tarih sıkıntısınıda göz önüne alınca, bence yine en fazla 1 hafta icinde release ederler. çok beklemeyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asimtod

daha önce de dediğim gibi, bence PC için çok geciktirmezler, revelationsda PC için en fazla 1 hafta beklettiler. Şimdi tarih sıkıntısınıda göz önüne alınca, bence yine en fazla 1 hafta icinde release ederler. çok beklemeyiz.

+1 bende çok fazla gecikmez diye düşünüyorum PCye Kasım ayı içinde çıkar heralde
  • Trailer'i izledim birsey dikkatimi cekti. Adam atliyor zipliyor ama o kara kista agzindan hic buhar cikmiyor. Acaba nefes almiyor mu? Belki kucuk bir ayrinti ama enim gozume batti bu ayrinti. Yil olmus 2012 Ubisoft hala bu tip ayrintilari dusunemiyorsa yazik valla ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Trailer'i izledim birsey dikkatimi cekti. Adam atliyor zipliyor ama o kara kista agzindan hic buhar cikmiyor. Acaba nefes almiyor mu? Belki kucuk bir ayrinti ama enim gozume batti bu ayrinti. Yil olmus 2012 Ubisoft hala bu tip ayrintilari dusunemiyorsa yazik valla ....

Bunu sadece benim düşünmediğimi görmek mutlu etti valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: dusty

quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Trailer'i izledim birsey dikkatimi cekti. Adam atliyor zipliyor ama o kara kista agzindan hic buhar cikmiyor. Acaba nefes almiyor mu? Belki kucuk bir ayrinti ama enim gozume batti bu ayrinti. Yil olmus 2012 Ubisoft hala bu tip ayrintilari dusunemiyorsa yazik valla ....

Bunu sadece benim düşünmediğimi görmek mutlu etti valla

Gercekten cok goze batiyor. Hatirliyorum yillar once oynadigim bir oyunda karakterin ve atin agzindan buhar cikiyordu. Oyunun ismini tam hatirlayamadim ama gercekten yil 2012 ve Ubisoft gibi dev bir yapimci firma bu ayrintilari dusunemiyor yada es geciyor.

Umarim oyun bittiginde bu ayrintiyida eklenmis olarak goruruz diyorum.

• Grafiklerde Büyük Değişme Var Helal Olsun Ubisoft
  • kari ile oynamicakmiydik yaw, soylentiler o yonde idi...?
  • beyler videoyu defalarca izledik te hidden blade yok galiba sanki ?
  • Trailer'da sadece video renderlanmış, bahsettikleri gibi oyun motoru yenilendiyse gameplay görüntüleri de buna yakın olacaktır. Tabi bu dediğim şey pc'ye özel ayrıntıları dikkate alırlarsa gerçekleşir. AC serisi devamlı kendini geliştiriyor, nitekim AC 3'de de bunu görebiliyoruz yine güzel olacağından en ufak şüphem yok. Soğuk havada nefes buharı gibi ayrıntıları oyunda yapacaklardır mutlaka, bu kadar basit detayları es geçiceklerini sanmıyorum. Her zamanki gibi pc sürümü konsol sürümünden sonra belirtilen tarihte gecikmeden çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 6 Mart 2012; 19:13:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***No FeAr***

beyler videoyu defalarca izledik te hidden blade yok galiba sanki ?

Var videonun sonunda daha net görünüyor. Savaşı izlerken tepeden Connor ın sol koluna dikkatli bak gri mekanizmayı görürsün.
  • Ya her şey tamam da bu connor denen karakterimiz assassin den çok daldan dala atlayan maymunvari bir kızılderili avcı gibi olmuş. :)

• Connor un tüfekli ss ini ilk defa gördüm demek sadece pistol değil.
  • Tüfekleri askerlerden alıyoruz, üzerimizde taşımıyoruz bence.
  • O tüfek olayı büyük ihtimal 2. oyunda 'Seekers' ve 'Brutes'lerden aldığımız mızrak ve baltalar gibi olacaktır.Elimizde taşıyıp atışı yaptıktan sonra fırlatıp atacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avrim -- 7 Mart 2012; 12:34:59 >
  • Zannetmiyorum Avrin. Sonuçta geçmişe böyle dönmelerin sebebi birincisi Vault 'ları öğrenmek, ikincisi Desmond 'a tekniği öğretmek. Desmond normal bir ufak tabanca kullanabilir, ama günümüz şartlarında yaşaması için böyle silahlarıda öğrenmesi gerekecek. Eğer ufak tabanca kullanabiliyorsa Connor, tüfek taşımasıda muhtemel.
  • Ben de Avrim gibi düşünüyorum. Bu oyunda en azından taşımayacaktır Connor. Diğer oyun içi görsellere baktığımızda tüfeği göremiyoruz mesela, hem öte yandan şimdiki durumda hem ok, hem pistol, hem bıçak, hem tüfek taşıması mümkün değil. İlerleyen oyunlarda tüfek taşıyabilir ama bence bu oyunda değil.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.