Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (190. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunum orjinal arkadaşımın save i var achivementslar full onunda oyunu orjinal uplay hesaplarımız doğal olarak farklı.Onu kendi uplay hesabımdaki save le kullanabilirmiyim olursa nasıl yapabilirim?

Onun save ini bana atınca damaged save diyor.Yok mu bir yolu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1453 ten 1923 e -- 15 Ocak 2013; 17:24:06 >
  • Patch yükleyenler Boston sorunu çözüldümü?
  • bu oyunda para kazanmanın kolay bir yolu yok mu? para kazanma olayı karışık geldi bana, daha çözemedim. geçen oyunda ne güzel dükkanlar alıyorduk, para geliyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MDV

Patch yükleyenler Boston sorunu çözüldümü?

Yama hep hataları, bugları falan düzeltiyormuş. Sanırım bu konuyla ilgili hiçbir şey yapmamışlar.
  • Beğenmediğimiz revelations başyapıtmış meğerse, bir de Borgia'nın askerlerine dalıyorduk da ingilizleri kasap gibi doğramak için sebep göremedim.
  • harbi oyun zaten 2 ve onun türevlerine göre berbat bide boston sorunu oyunun içine etmiş.Eyv Ubisoft...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1453 ten 1923 e

Oyunum orjinal arkadaşımın save i var achivementslar full onunda oyunu orjinal uplay hesaplarımız doğal olarak farklı.Onu kendi uplay hesabımdaki save le kullanabilirmiyim olursa nasıl yapabilirim?

BEYLER YARDIM EDİN
  • beyler ben nvidia sayesinde ac3 kazandım.uplayden kodu girdim bilgileri felan doldurdum fakat siparişiniz işlemde gibi birşey dedi son sayfada. ne download çıktı, ne mail geldi, nede games kısmına eklendi. daha önce sorun yaşayan varmıydı böyle ?
  • arkadaşlar yardım edin yaa ben assasins creed 3 alcam ama işlemcim phenom 9500 quad-core 2.2 ghz kaldırı mı ?? kaldırmassa amd athlon 2 X4 620 veya 640 kaç tl dirr
  • boston da kasma sorunu düzeldi mi ona göre yükleyeceğim.
  • Twin Holster sorunu düzeldi mi ?

Update yaptım sp'ye girmedim daha.Dün gece mp oynadım kontrolleri değişmiş biraz.
  • sonunda beleşe kaptım support biraz anlamamakta ısrar etsede bu uplay nereye indiriyor bu oyunu ? uplay dosyası içinde bi yerde oyunlar yokta. steam gibi uplay'e girip mi başlatacağım
  • 1.02 patchler denedim oyunu açtım ama boston vb sorunlar hâlâ devam ediyor.

quote:

Orijinalden alıntı: Mahz3N

Biraz önce 864 MB'lik Update yapti Steam'de,detaylar söyleymis;

From the Ubisoft Forums,

Multiplayer:

Various fixes related to the Customization system in multiplayer
    Minor Interface fixes in the game lobby
    Sound announcements in the session now work correctly
    User Interface updated
    Various minor STEAM related fixes
    Ability Icons size fix
    Navigation in Abstergo store has been improved

Singleplayer:

Various minor mission issues fixed
    Wrong spawning positions in some case`s fixed
    Voice in tutorial missions has been fixed
    In-game interface (BAM wheel) controls now more responsive
    Issues related to the desynchronization fixed

864mb mi uplay'den başlattığımda otomatik 1.02'yi yükledi oda 90mb'dı.Zaten yukarda linki vermişler onunla aynıydı.Steam'de nası 864 mb oluyo aynı patch

• Oyunum orjinal arkadaşımın save i var achivementslar full onunda oyunu orjinal uplay hesaplarımız doğal olarak farklı.Onu kendi uplay hesabımdaki save le kullanabilirmiyim olursa nasıl yapabilirim?

• arkadaşlar ben büyük bir ac fanı olarak nedense bu oyundan zevk alamadım. Nedenini bende bilmiyorum bayağı bölüm geçtim ama ac2 tadı vermiyor. oyunda çok fazla konuşmalar var. Yinede Dmc den sonra bu oyunu da bitireceğim
  • ya arkadaş bu ne iş ya...anladıysam arap olayım..iki farklı patch var iki farklı fix listesi var

http://static3.cdn.ubi.com/ac3/AssassinsCreed3Updater1.02_WW.exe olanı indiriyorum patch yüklenmiyor,bu update sizin oyuna uyumlu değil diyor

http://static3.cdn.ubi.com/ac3/AssassinsCreed3Updater1.02_DIGITAL.exe bunu yüklüyorum sorunsuz yüklüyor

DIGITAL olan düzelttiği şeyler setup'da aynen böyle yazıyor

Multiplayer:

Various fixes related to the Customization system in multiplayer
    Minor Interface fixes in the game lobby
    Sound announcements in the session now work correctly
    User Interface updated
    Various minor STEAM related fixes
    Ability Icons size fix
    Navigation in Abstergo store has been improved

Singleplayer:

Various minor mission issues fixed
    Wrong spawning positions in some case`s fixed
    Voice in tutorial missions has been fixed
    In-game interface (BAM wheel) controls now more responsive
    Issues related to the desynchronization fixed

1.02_WW.exe olanda bu
    http://ubisoft-en.custhelp.com/ci/fattach/get/629146/0/filename/ReadMe+1.02.txt

şeytan diyo aç youtubeden bak oyunun sonuna

• beyler birşey soracam ben ac3 ü yükledim kurdum gayet güzel bir şekilde 25 saate yakın oynadım taki 5 dk öncesine kadar!! 5 dk önce oynayayım dedim ama skidrow.dll hatası verdi ne yapmam lazım fikri olan arkadaşlar bi yardım ederse sevinirim
  • 1.02 patchi yaptıktan sonra ilaçlamak gerekiyormu?
  • Arkadaşlar elimde ac3 key var ve uplay'den nasıl key girmemiz gerektiğini bilmiyorum. Biri key', uplayden nasıl aktif edeceğimi anlatabilir mi? Yada steam'den girersem key'i yine uplay'den oynayabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

Arkadaşlar elimde ac3 key var ve uplay'den nasıl key girmemiz gerektiğini bilmiyorum. Biri key', uplayden nasıl aktif edeceğimi anlatabilir mi? Yada steam'den girersem key'i yine uplay'den oynayabilir miyim?

Uplay 'i yükledin mi? Yüklediysen yukarıdaki menulerde redeem code tarzı bir olay olması lazım. Steam den key girme derim ben, steamden girsen bile uplay istiyor oyun bildiğim kadarıyla 2 tane programla uğraşmazsın aynı anda.
  • 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.