Şimdi Ara

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU] (173. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.398
Cevap
19
Favori
162.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynayan biri AC3 Multiplayer Revelations Multiplayer karşılaştırabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Dün itibariyle oyunun ana senaryo kısmı bitti en azından
    Desmond öldü.
    . Ama yarım saatlik cast kısmını geçtikten sonra ana görevlerin devam ettiğini gördüm henüz devam etmedim. Arkadaş Ne manyak bir oyunmuş yahu. Hayatımda oynadığım en ihtişamlı en uğraşılmış oyundu bence. Ve serinin en güzel oyunu diyebilir. O Karayipler'deki gemi savaşları olsun senaryo olsun atmosfer olsun o ağaçlara tırmanmak olsun yemin ediyorum piyasadaki çoğu kaliteli görünen oyunu sollar.

Bu oyunu kesinlikle "hızlıca bitirmeliyim" diye düşünerek oynamayın mesela filmlerini ara videolarını kesinlikle geçmeyin -ki bu tüm seri için geçerli- biraz İngilizceniz de varsa bir şey çıkarın. Yemin ediyorum hem oyun oynuyorsunuz hem kitap okuyorsunuz hem müzik dinliyorsunuz hem de film izliyormuşsunuz gibi oluyor. Tam bir sanat eseri olmuş. Kesinlikle de orijinal olarak satın alınmayı hakediyor adamlar uğraşmış.

Oyunun bitiminde cast çıkıyor ya Ubisoft her zamanki gibi burayı esgeçirmiyor. Adamlar resmen bakın "burada bu kadar emek var bakın da görün" demeye çalışmış. 5-10 dk'da biter diye çayımı alıp pc karşısında yudumlamaya ve beklemeye başladım. Yarım saat sürmüştür. Kafadan 1000 kişi vardır herhalde bu ekipte ben ekibi bu kadar kalabalık bir oyun da görmedim Hollywood filmlerinde bile bu kadar kalabalık yoktur şerefsizim

Ubisoft bir kez daha takdirimi kazandı bir kez daha gözümde büyüdü. Adamlar yapmış yahu!

AC 3 benim için en güçlü goty adaylarından biri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 7 Aralık 2012; 19:22:00 >

• oyunu bitirmişim yorum yazmamışım.

oyunun nasıl bittiğini anlamadım.önceki oyunlardaki gibi bir bitiş olmadığındandır belki.
    en son bir at arabasının yanına gidiyoruz halkı falan gösteriyor.böyle de saçma bir son.

oyunda ruh diye birşey yok resmen.trailerda izlediğimiz aksiyon yok.

zaten adamlar altair'i ilk oyunda oynattılar.altair gibi bir karakter varken neden kızılderiliye geçersin..

zaten bu kızılderilide hiç aksiyon yok arkadaş.adama ne derlerse inanıyor.
    babasıyla bir adamdan bilgi alırken bilgi alındıktan sonra babası adamı öldürüyor.bizimki niye yapıyon diyor
    altair ne güzel order yolunda ne gerekirse yapıyordu.bilgi alıp kesiyordu ordan oraya zıplıyorduk.

ilk oyundan aldığım tat fazla geldi sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

şuan oyunun başındayım sanırım serinin en güzel oyunu bu. tek sıkıntı tr olmaması. oda olsaymış mükemmel olurmuş. 2 ve brotherhood tr yama ile oynadım, oyunun hikayesini tam anlayınca alınan zevk kat kat artıyor. oyun mükemmel oyunun konusuda ayrıca mükemmel. ama böyle bundan mahrum kalıyoruz işte. neyse oyuna devam ediyim ben

aslında oyunun başı diye öyle geldi heralde boston haytham filan iyiydi. connora geçince sıkılmaya başladım. bi an aklıma ac 1 geldi. altairi özledim aslında karakter iyi ama assasin ruhu yok oyunda. sıradan bir oyun gibi. 2 veya brotherhood güzeldi. revelations ve bunda kendimi assasin gibi hissetmedim hiç. öylesine görev yapıyormuş gibiyim. aslında görev olarakta 2 ve brotherhoodla kıyaslanamaz ama neyse.. tek iyi yanı grafikleri sanırım.

• quote:

quote:

şuan oyunun başındayım sanırım serinin en güzel oyunu bu. tek sıkıntı tr olmaması. oda olsaymış mükemmel olurmuş. 2 ve brotherhood tr yama ile oynadım, oyunun hikayesini tam anlayınca alınan zevk kat kat artıyor. oyun mükemmel oyunun konusuda ayrıca mükemmel. ama böyle bundan mahrum kalıyoruz işte. neyse oyuna devam ediyim ben

aslında oyunun başı diye öyle geldi heralde boston haytham filan iyiydi. connora geçince sıkılmaya başladım. bi an aklıma ac 1 geldi. altairi özledim aslında karakter iyi ama assasin ruhu yok oyunda. sıradan bir oyun gibi. 2 veya brotherhood güzeldi. revelations ve bunda kendimi assasin gibi hissetmedim hiç. öylesine görev yapıyormuş gibiyim. aslında görev olarakta 2 ve brotherhoodla kıyaslanamaz ama neyse.. tek iyi yanı grafikleri sanırım.

Yav ben neden begeniyorum bu oyunu millet nefret ediyor anlamadim Ote yandan ben ilk Haytham kim lan demistim Connorun o kiyafeti giymesini cok beklemistim. Oyunda karakterin acemi olmasi normal cunku sen hayatin boyunca sehir yuzu girmemissin ve ustune buyuk bir yuk biniyor . Henuz ingilizcen yeni oturmus 20 yasindasin dogal olarak acemisin . Millet neden boyle ustaca seyler bekliyor bu adamdan anlamadim . Birde karakter tam benim bekledigim gibi oldu . Yani ustunde tanklarda bile olmayan zirhlar yoj artik ve saldiri odaklisin. Ezio aslinda Brotherhoodun sonuna dogru yine olum makinesi gibi olmustu bana gore . Sonuc olarak oyun bence olmus ama millet israrla begenmiyor . Lafim size degil yanlis anlamayin bazi arkadaslar sadece karakter acemi diye sevmiyor .Ama ben bilirim ezionun ilk yillarini adam neredeyse oluyordu oda alay konusuydu hey yavrum hey! İlk Ezio da dislanmisti sonradan cok sevilmisti. buda oylr olur bence ama Ac de yeni nir ana karakter daha olacagini sanmam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok mu hala Full Sync?
  • Türkçe yaması çıkana kadar oynamak istemiyordum ama Far Cry da bitince oynayacak bir şey kalmadı Connor'u ben sevdim şahsen Ezio gibi onuda zamanla sevdirir size ubisoft.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANDREI

Yok mu hala Full Sync?

hocam sizden bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: berjk

quote:

Yok mu hala Full Sync?

hocam sizden bekliyoruz

Oyunu henüz edinmedim, edinmeyi de düşünmüyorum açıkçası. Oyun hakkındaki yorumlar ve izlediğim walkthrough'lar yetti. Başka bir isimle çıksaydı belki fakat Assassin's Creed serisinin devamı olarak oynamaya değer görmedim.
  • oyunu yükleyeli 1 hafta oldu açılıyormu diye test ettim ama daha oyuna girmişliğim hala yok bir ac hayranı olarak şuan bile giresim var ama birşey engelliyor çözemedim sanırım şimdi girsem bitirene kadar uykusuz 20 saat başında durmaktan korkuyorum erteliyorum
  • quote:

quote:

quote:

Yok mu hala Full Sync?

hocam sizden bekliyoruz

Oyunu henüz edinmedim, edinmeyi de düşünmüyorum açıkçası. Oyun hakkındaki yorumlar ve izlediğim walkthrough'lar yetti. Başka bir isimle çıksaydı belki fakat Assassin's Creed serisinin devamı olarak oynamaya değer görmedim.

Sizi caydiran nedir avlanmami yoksa sadece oldurme isimi saklanma falan olmayisimi . Revelationsu oybayan adam bunuda oynar bence . Size bir gonderme yapmiyorum ama demek istedigim suki oyunun Brotherhooddan farki yok bence. Sadece avlanma var bide karakter mekan farkli . Milleti anlayamiyorum nedense :)

• Yeni dlc duyuruldu. Bu sefer washingtona karşıtız.

• Benim oyun bazı sahneleri atlıyor, mesela bir çatışmaya giriyoruz, adamların hepsini öldürmeden sinematik devreye giriyor. İlacımı bozuk nedir anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nigel gearsley

Yeni dlc duyuruldu. Bu sefer washingtona karşıtız.

Orjinali paralımı paralı ise pahalımı yav orjinal oyuna crackli şeyler yüklemeyelim
  • quote:

quote:

quote:

Yok mu hala Full Sync?

hocam sizden bekliyoruz

Önceki serilerdeki o esrarengiz içine çeken havayı ve atmosferi bende sezemedim, başka bir isimle çıksaymış çok daha fazla ilgi görebilirmiş. Aynı durum Max Payne 3 ve Most Wanted'a da oldu. Ama senin gibi bir Assassin's Creed delisinden beklemiyordum. Şimdiye %100 save dosyasını foruma koymuşsundur diye düşünüyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

Daha önce sormuştum arada kaynadı. Tekrar sorıyım :)

------------------

Arkadaşlar bir sorum olucaktı,

Şimdi yolda giderken bir Templer Fort buldum, saldırdım kaleyi ele geçirdim. Patriot denen grup yerleşti kaleye sonra. Bunlar kim? Haritada düşman olarak gözüküyorlar. Kaleyi ben aldım, bunlar neden yerleşti neden bizim adamlarımız yerleşmedi? Patriot'lar kim gerçekte? :)

Amerikalılar diyelim. Washington un askerleri demek aslında daha doğru olur.

Peki neden biz onları haritada düşman olarak görüyoruz? Kaleyi ben alıyorum ama onlar gelip yerleşiyorlar, birde düşman olarak gözüküyorlar.

Oyunun amacını anlamamışsınız. Connor her Amerikan filmi ve oyununda olduğu gibi Amerika'yı koruyor ve İngiliz işgalinden kurtarıyor. Her türlü Asker de bize kırmızı olarak gözüküyor çünkü assassiniz. Oyundaki savaşta Amerika'dan taraf olduğumuz için Amerika'ya yardım ediyor ve bölgeleri İngiliz işgallerinden kurtarıp Amerikan askerlerine teslim ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 8 Aralık 2012; 13:10:08 >

• quote:

quote:

quote:

Yok mu hala Full Sync?

hocam sizden bekliyoruz

Edinmelisin, tüy toplamak bile sıkmıyor dağda bayırda, bence atmosfer güzel birkaç büyük yapı olsa dahada güzel olurdu birde bitirince mevsimleri ayarlayabilmemiz iyi düşünülmüş.

Farcry 3 de var sistemde ama açasım gelmiyor ac atmosferinden sonra, hala tüy topluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 8 Aralık 2012; 13:19:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AhmtMlh

quote:

quote:

quote:

Yok mu hala Full Sync?

hocam sizden bekliyoruz

Sizi caydiran nedir avlanmami yoksa sadece oldurme isimi saklanma falan olmayisimi . Revelationsu oybayan adam bunuda oynar bence . Size bir gonderme yapmiyorum ama demek istedigim suki oyunun Brotherhooddan farki yok bence. Sadece avlanma var bide karakter mekan farkli . Milleti anlayamiyorum nedense :)

Aynen bu oyunun Assassin's Creed serisine yakışır bir oyun olduğu aşikar. Oyunun seriden uzaklaştığı falan yok. Aynı Assassin's Creed, Aynı Desmond.. Millet ara oyunlara o kadar çok alışmış ki ana oyun çıkınca afallayıp kalıyor haliyle.. Bir de saçma sapan konuşmaları yok mu, yok avlanma var bu oyun bozulmuş, yok atmosfer güzel değil, yok ot, yok bok.. Aynı şeyi Far Cry 3 içinde yapıyorlar laf etmemek için zor tutuyorum kendimi.. Oyundan zerre anlamayanlar başımıza eleştirmen kesiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justpassenger -- 8 Aralık 2012; 13:15:31 >

• Arkadaşlar, oyunu önce ASSASSIN’S CREED 3 Rip - Vizoo versiyonunu kurdum, %50 lerde sorun çııkarmaya başladı, yeniden kurmak vs çözüm olmadı, ben de RELOADED versiyonunu kurdum, Fakat 2 sürüm farklı şekilde(biri SAV, diğeri SAVE dosyalar ve text dosyası ile kayıt alıyor aynı oyun için) save aldığından save dosyalarının değiştiremedim. İlla yeniden mi başlamak zorundayız, bu save dosyalarını değiştirmenin bir yolu yok mudur?

Assassin's Creed III (2012) [ANA KONU]

• APU olarak kullanıyordum oyunda çift ekran kartı yani.APU yu kapadım sadece 6670 aktif ettim 1080 p High da 0 kasma oynuyorum yağ gibi bende anlamadım ama şimdi oyunun zevki çıkmaya başladı
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.