< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Assassin's Creed Shadows {PC ANA KONU} {Çıktı/2025} (47. sayfa)

-
-
bunu ben de merak ediyorum ve gerçekten işe yarıyor mu acaba nvidia app üzerinden açmak? varsa dlss 4 desteği direkt onu otomatik kullanmıyor mu ya da seçme olayı yok mu anlamadım.
-
Buldum hocam oyunda blur kalmadi native neyse o fps dususu yok harbi helal olsun n vdia ya cam.gibi oldu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bize de anlatsaydın keşke 4000 serisinde çalışıyor mu
ghosting oluyor diyorlar çok fazla onu kontrol edebildin mi?
-
Goze batan bisey gormedim hocam
Nvidia app oyun ayarlari dlss gecersiz kilmadan her dlss teknoloji farkli ayar kullan preset k transformer ust tarafta en yeni olucak
-
Fsr de bariz ghosting var
-
Base fps niz kaç? 55fps civarı temiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
60 altı, zaten frame gen açmadan oynanmıyor baya rahatsız ediyor. Ghosting daha cok beyaz objelerde belli oluyor mesela tapinakta scroll. Dikkat ederseniz genelde her yerde var. Yine de değer, açmadan çok tekliyor. Dlss de var mi acaba merak ettim.
Oyunun optimizasyonu nasıl? RTX 4060 8GB, 16GB DDR4 Ram ve Ryzen 5 5600 ile rahatça oynanır mı?
-
Dlss olduğu için rahat oynarsın
Oyunda bug oldu hikayede ilerleyemiyorum npc ile konuşmam lazım talk tuşu çıkmıyor. youtube yükledim bugu. Her şeyi denedim olmuyor. Eski save e dönmek lazım o da çok eski. güncelleme bekliyorum
https://www.youtube.com/watch?v=YY68mPa5kNo&feature=youtu.be
-
Oyun baya temiz çıktı ama cidden bug olmuş ubisofta bildirin bence.
şimdi reddit de araştırdım birisine daha olmuş. bir templeldaki adamı öldürünce görevi yapmış sayılıyormuşsun. Öyle geçtim.
-
Oyunda xbox gamepad ile gecikme yaşayanlar xbox accesories Türkçesi xbox donatılan uygulamasını kurun. Gamepadi usb kablo ile bağlayıp firmware update yapın. Gecikme düzeliyor.
-
Neredeyse tüm fsr'li oyunlarda ghosting oluyor bende. Avowed'inden buna tonlarca örnek var... Bir tek Star Wars Outlaws'ta olmadı nedense. Diğer oyunlarda fsr'yi açtığım gibi ani hareketlerde görüntü iğrençleşiyor. Fsr en dandik yükseltici açık ara galiba. Dlss, Xess, Taa'da böyle problemler yok. Sonuncusu biraz bulanıklık yapıyor ama o da Fsrden daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X