Şimdi Ara

Assassin's Creed 4: PC İlk İzlenim (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yaw bizde gtx480 var biz max ayarda oynuyoz kasma nasıl oluyor side anlamadım :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Pc direk ekran görüntüsünü almaktansa harici kamerada çekmek daha mantıklı zira higt ta açsa bile fraps denen karın ağrısı kasma yapıyor

• Bu oyun sırf müziği için satın alınır :) Kaç yıllık oyuncuyum bu oyundan güzel müziklere tanıklık etmedim, görmedim, duymadım. Assassin's Creed serisini beğenmemin nedenlerinden ilk ikisi müziklerini ve kıyafet animasyonlarını iyi yapıyor olmaları :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu oyun sırf müziği için satın alınır :) Kaç yıllık oyuncuyum bu oyundan güzel müziklere tanıklık etmedim, görmedim, duymadım. Assassin's Creed serisini beğenmemin nedenlerinden ilk ikisi müziklerini ve kıyafet animasyonlarını iyi yapıyor olmaları :)

Deniz savaşlarındaki müzükler gerçekten çok hoş ve iyiydi özellikle The High Seas ve Lay Aboard Lads gerçekten güzeldi

• çok iyi bir korsan oyunu lakin kadar iyi bir ac oyunu değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldenFalcon

<blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br><br>Bu oyun sırf müziği için satın alınır :) Kaç yıllık oyuncuyum bu oyundan güzel müziklere tanıklık etmedim, görmedim, duymadım. Assassin's Creed serisini beğenmemin nedenlerinden ilk ikisi müziklerini ve kıyafet animasyonlarını iyi yapıyor olmaları :)</blockquote><br><br>Deniz savaşlarındaki müzükler gerçekten çok hoş ve iyiydi özellikle The High Seas ve Lay Aboard Lads gerçekten güzeldi

Deniz savaşlarında çalan müzik Pyrates Beware 'dir. gerçekten dinlenesi ötesi muazzamdır. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bu oyun sırf müziği için satın alınır :) Kaç yıllık oyuncuyum bu oyundan güzel müziklere tanıklık etmedim, görmedim, duymadım. Assassin's Creed serisini beğenmemin nedenlerinden ilk ikisi müziklerini ve kıyafet animasyonlarını iyi yapıyor olmaları :)

Bir Brotherhood kadar iyi olmasa da müzikleri genel olarak iyi sayılır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün seriyi ful detay bitirdim. Assassin's Creed 4 hepsinden güzel olmuş

• abicim birde şu yönden bakmak lazım piyasada hiç gemi savaşı/korsanlık tarzı oyun varmı adamlar ilki yapmış burdan da bakmak lazım olaya.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.