Şimdi Ara

AssassiN karakter tanitimi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eveeeeeeeet.. bi süredir yazmis oldugum bu forumda karakter tanitimi yapmaya karar werdim.. belki japkoya biraz da teswik olur bu :) .. yaklasik 2 ay once yedigim bandan sonra bundan tam 20 gun once actigim karakterimi taniticam size burda... yalniz once girilebilecek polemikleri yok ediyim.. NP mi sorgulamayin.. cunku bandan sonra kendimi lv'la adadim.. istesem böle bi karakterle pk yapabilirim heralde:) .. fakat ben 70 e kadar pek bi cz takilmayi dusunmuyorum.. sadece sawaslara girerim.. gelelim karaktere.. Sheller bot haric reverse +1.. bot haric.. o da chitin +1.. onu da bugun yarin alirim.. daggerin biri ilginizi cekebilir.. uskoda yok diye tahmin ediyorum.. cunku bizim japkoda da az war..

Daggerin ozellikleri : +7 Crossmoon
    Atacck power : 84
    Mp recover : 10
    Dexterity bonus: 16
    mp bonus: 210

Eger Statlarda MP ma bakarsaniz 3 werdigimi gorursunuz.. bu dagger aslinda 16 dex weriyor ama 3ünü caliyor sizden:) shard +7 den ii atak werdigini söleyebilirim.. en güzel yani ise sag tikta hep minor war we hic pot basmiyorum kasarken:) mana sürekli doluyor...

diger dagger Mirage dagger +8 olup benim deil.. ben shard +8 kolluyorum:)
    kolye priest pendant..
    yüzükler dual kekuri +1 .. kisa zamanda ROL yapmayi planliyorum..
    yüzüklerden bi tanesi dex9 (biliyorum bu chara yakismiyor:) )
    digeri ise Rogue Earing..
    We evet can alici nokta ise belt :) .. en pahali itemim.. we en wazgecilmezi..

Atak bu LVa gore benim fikrimce iyi.. charimda yapacagim degisiklikleri de belirtmeye calistim..
    ilk hedefim simdilik shard +8.

Tekrar belirtiyorum oyuna 0 dan 20 gun once basladim :) arkadaslarimin destegi oldu.. ama kimseye su an 1 coins werecegim yok :P we onemli nokta ise.. biz türkler simdilik premium alamiyoruz japkoda.. ama biri ile irtibat icerisindeyim.. sanirim 1 2 haftaya premiumum olucak..

Yorumlar icin simdiden tesekkürler..

iste resim :

http://img525.imageshack.us/my.php?image=assasinin7.jpg

(Uyari uzerine konuyu buraya tekrar actim)

• YAA BEN JAPKOYA ÜYE OLAMADIM VE AÇIKÇASI OYNAMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUM MSN ADRESİ VERİRSEM BANA YARDIMCI OLURMSUN
    MSN:hiphopogulcan@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.