arkadaşlar Assassian siklli 55 kadar ee 55 olduktan sonra daha sikill point vermiyoruz dimi yani expover a yükleniyoruz doğrumu ???????????????????????
Yooo master oLduktan sonra skiLeri nasıL acacan? Master oLunca 70 e kadar skiLL cıkıyor.
eywwalah çok sağollllll
ke de assasın e 70 lvl skıll ı war
quote:
Orjinalden alıntı: M@rtin
arkadaşlar Assassian siklli 55 kadar ee 55 olduktan sonra daha sikill point vermiyoruz dimi yani expover a yükleniyoruz doğrumu ???????????????????????
yaw assassian diil assassin assassian diyince g*t asyalılar(asyalı) gibi bi anlam çıkıo dikkat edin yazılışlara az
55 olduktan sonra tekrar mı skill çıkıyo orda
Evet arkadaslar master skiller ve normal asassin kısmında yeni vuruslar vs. cıkıyor. Spikedan ötesi yok sanırım.
benım bildiğim spıke dan sonra 75 te skillcıkıyo tabi ama tam olarak bilemıycem şimdiye kadar hiç 60 olmadım ama bi gün bende 60 olcam!!!!
assassin in master skili falan gazoz dur.55 ten sonra full explorer a vericeksin.
zaten 55 den sonra kasmak kolaymı kiii.....explor e wer da ii
sen assaine yuklen ki masterlarin acilsin master buyusu ole gazoz falan deil buz fire ve elektirik nowalarindan koruyor seni nerdeyse nowa yememis gibi oluorsun nowa islemior
quote:
Orjinalden alıntı: {DeaTH_TR}
sen assaine yuklen ki masterlarin acilsin master buyusu ole gazoz falan deil buz fire ve elektirik nowalarindan koruyor seni nerdeyse nowa yememis gibi oluorsun nowa islemior
Arkadasın demek istediği resistance veriyo master açtır dostum ok
55 den sonra full explore e vereceksin 70 de olsan explore.. Çünkü 70 assasin skili işe yaramaz cut ın biraz gelişmişi spike kadar vurmaz yani :P explore 70 skili manyaq tp edion kendini düşmanın yanına
masteri açtırmayana adam demem
ewt 55 ten sonra asasa vermiyon explorer a yuklen cen
Yaw ben 70 e kasacam diyosan yüklen asasa ama yok 61 olup bırakcam diyosan explora yüklen
lvl 70 as. skilli rakibi dagger menziline teleporttur. ayrıca lvl 62 master skillleriniz var o yüzden devam 55 ten sonrada...
Bak 55 ten sonra 60 a kadar explore a yüklencen çünkü master 60 lvl de olunuyor ondan sonra master skille vereceksin skill pointlerini ama istersen exploreyede verirsin senin bileceğin iş ama master dururken explore a vermen biraz aptallık olur