Şimdi Ara

ASSASINS CREED 3 PUNKBUSTER ERROR 5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar geçen orijinal ac3 aldım oyun kurulumunda setupa basınca punkbuster kurulurken hata veriyor Failed to copy the file E:\Support\Punkbuster\pbsvc.exe to C:\Windows\System32\pbsvc.exe (error 5 erişim engellendi) hatası çıldırıcam pb kaldırdım kendim kurarken gene aynı hatayı verdi internetten son sürümü indirip kurdum setupta gene hata verdi delirmek üzereyim bir yardımcı olun..

• Aynı sorun bendede var lütfen yardın edin hiç bir ubisoft oyununu oyniyamiyorum bu hata yüzündedn
  • UP UP UP bu punk busteri nasıl kurucaz arkadaşlar aynı hatayı bendede veriyor.
  • Ben Cözümü Biliyorum
    1-Diski Açın
    2-Oradaki Support Klasörünü Açın
    3-PunkBuster Klasörünü Açın
    4-pbsvc.exe İsimli Uygulamayı Yönetici Olarak Çalıştırın
    5-PunkBuster Yüklendi Oyunun Yüklenmesine Kalıdığınız Yerden Devam Edebilirsiniz
  • Aynı sorunu yaşayan arkadaşlara çözüm olsun , CD nin içindeki pbsvc.exe yi çalıştırın , install ve uninstall gelecek . Ordan uninstall ı seçin ve devam edin. Sonra yüklemeyi başlatın , birdaha sorunla karşılaşmayacaksınız
  • arkadaşlar biliyorum çözüm bulamadınız ve kafayı yemek üzeresiniz bende aynı durumdaydım bakın şimdi anlatıyorum. ilk önce assasins creed 3 ile ilgili hiç bir şey kalmasın bilgisayarınızda. ondan sonra punk buster a girin cd içinden unistell diyin kaldırın. daha sonra

BİLGİSAYARIM/C/WİNDOWS/ A GİRİN SYSTEM 32 NİN İÇİNDE PUNKBUSTER LE İLGİLİ BİŞİY BIRAKMAYIN SİLİN

BU KADARLA KALMIYO. TEKRAR

BİLGİSAYARIM/C/WİNDOWS/A GİRİN SYSWOW 64 BU DOSYAYA GİRİN BURADADA PUNK BUSTERLA İLGİLİ BİŞİ BIRAKMAYIN. DAHA SONRA BİLGİSİYARIM İÇİNDE PUNK BUSTER'I ARATIN HİÇ BİR DOSYA ÇIKMIYORSA ŞİMDİ BİDAHA YÜKLEYİN OYUNU BENİM SORUNUM ÇÖZÜLMÜŞTÜ. İYİ OYUNLAR

• quote:

Orijinalden alıntı: berkay987

arkadaşlar biliyorum çözüm bulamadınız ve kafayı yemek üzeresiniz bende aynı durumdaydım bakın şimdi anlatıyorum. ilk önce assasins creed 3 ile ilgili hiç bir şey kalmasın bilgisayarınızda. ondan sonra punk buster a girin cd içinden unistell diyin kaldırın. daha sonra

BİLGİSAYARIM/C/WİNDOWS/ A GİRİN SYSTEM 32 NİN İÇİNDE PUNKBUSTER LE İLGİLİ BİŞİY BIRAKMAYIN SİLİN

BU KADARLA KALMIYO. TEKRAR

BİLGİSAYARIM/C/WİNDOWS/A GİRİN SYSWOW 64 BU DOSYAYA GİRİN BURADADA PUNK BUSTERLA İLGİLİ BİŞİ BIRAKMAYIN. DAHA SONRA BİLGİSİYARIM İÇİNDE PUNK BUSTER'I ARATIN HİÇ BİR DOSYA ÇIKMIYORSA ŞİMDİ BİDAHA YÜKLEYİN OYUNU BENİM SORUNUM ÇÖZÜLMÜŞTÜ. İYİ OYUNLAR

kesinlikle işe yarıyor; teşekkürler.
    ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • berkay987 B kullanıcısına yanıt
    ADAMIN LÖPCÜĞÜSÜN KARDEŞİM SAYENE DÜZELDİ :d @berkay987
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.