ben 52 lvl assasinim eskiden canım gitcemsin die ash knight ın etrafında dönerdim şimdi durarajk kombo ile çok çabuk iniriom çok kolay bişey bu kombo yaratığa 23 kere tıklaın noraml 2 tıklama atack ı başladığında adamın eli havadayken skill wurun sora eli bidaha havadayken 2.skill 5 skillde 5 normak atack fazla oluo hemde zmn aynı çok gzl
23 kere yazmşıım 2 kere olcak
kombo ile ben dark mareyi 2 , 50 dk da indirdim ama canım 79 dan döndü kombo yapmanın dez avantajıda bu
zaten pvpde daha kullanışlı etrafında dönmeden dm fln zor tabi 65+ için onun altı ztn kesemez
kombo ole olmuo kombonun amacı aynı anda ıkı damage verıp bunuda cok hızlı bır sekılde yapmaktır
zryaptıkdan sonra elı havdayken 's' tusuna basakarak skıll kullancaksın
yanı skıllı tmamen sekıl olarak gostermeden 2 sanıyede vurcan skıllı sanısede vuracaksın tam olarak anlatabıldım mı bılmıorum ama ınsallah anlarsınız
combonun ne oluğu nasıl oldğu yazıyo aynı şeyleri yazmayın aradğımızı bulamıyoz
quote:
Orjinalden alıntı: __Sniper___
kombo ole olmuo kombonun amacı aynı anda ıkı damage verıp bunuda cok hızlı bır sekılde yapmaktır
zryaptıkdan sonra elı havdayken 's' tusuna basakarak skıll kullancaksın
yanı skıllı tmamen sekıl olarak gostermeden 2 sanıyede vurcan skıllı sanısede vuracaksın tam olarak anlatabıldım mı bılmıorum ama ınsallah anlarsınız
sen bunu darkmareye yap görürsün benim dediğim gibi oluyomu olmuyomu kaçıcak delik aradım valla
beyler kombo anlatmayla olacak is deıl ama z r skill s skill s skill ....... spike s cut s thrust s jab ideal kombo dizimi ben sahsen cok ugrastım 3luden fazla yapamıom deneyin belki yeteneginiz wardır mesele el cabuklugu bide bazıları 12 tuslu mouse kullanıp yapıomus orn : areste nychris
eet bende bı asas olarak combo yapıorum muthıs bısey ama gm yakalarsa kotu olur netıcesı ıse
haaaaaaaaa bıde unutmadan clıpcık var oda kayarak gıtmeye yarıo
quote:
Orjinalden alıntı: ali_ismet
eet bende bı asas olarak combo yapıorum muthıs bısey ama gm yakalarsa kotu olur netıcesı ıse
yok ya kombo yapana fln herkes yapıo we sitesindeki ban gerketiren davranışlarda öle bişi yazmıo
quote:
Orjinalden alıntı: tufan.sal
beyler kombo anlatmayla olacak is deıl ama z r skill s skill s skill ....... spike s cut s thrust s jab ideal kombo dizimi ben sahsen cok ugrastım 3luden fazla yapamıom deneyin belki yeteneginiz wardır mesele el cabuklugu bide bazıları 12 tuslu mouse kullanıp yapıomus orn : areste nychris
zrs skıll s skıll değil amaca r ıle de damage vermektır yanı fazladan 400fln eklıosunuz damagenıze
bunun la alakası yoktur
quote:
Orjinalden alıntı: tufan.sal
12 tuşlu mouse ne yaws???
oyundaki canavarlara kombo fazla işlemez ama cz,delos veya arenada iyi işler diğer insanlara karşı.
bakın abiler ben peremeum ney onu merak ediyorum. ben şimdi paralı mı oynucam parasız sa zor mu kascam? cevp veriiiiiinn