Şimdi Ara

assasinler de combo muhteşem bişey

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 52 lvl assasinim eskiden canım gitcemsin die ash knight ın etrafında dönerdim şimdi durarajk kombo ile çok çabuk iniriom
    çok kolay bişey bu kombo yaratığa 23 kere tıklaın noraml 2 tıklama atack ı başladığında adamın eli havadayken skill wurun sora eli bidaha havadayken 2.skill 5 skillde 5 normak atack fazla oluo hemde zmn aynı çok gzl

• 23 kere yazmşıım 2 kere olcak
  • kombo ile ben dark mareyi 2 , 50 dk da indirdim ama canım 79 dan döndü kombo yapmanın dez avantajıda bu
  • zaten pvpde daha kullanışlı etrafında dönmeden dm fln zor tabi 65+ için onun altı ztn kesemez
  • kombo ole olmuo kombonun amacı aynı anda ıkı damage verıp bunuda cok hızlı bır sekılde yapmaktır

zryaptıkdan sonra elı havdayken 's' tusuna basakarak skıll kullancaksın

yanı skıllı tmamen sekıl olarak gostermeden 2 sanıyede vurcan skıllı sanısede vuracaksın tam olarak anlatabıldım mı bılmıorum ama ınsallah anlarsınız
  • combonun ne oluğu nasıl oldğu yazıyo aynı şeyleri yazmayın aradğımızı bulamıyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

kombo ole olmuo kombonun amacı aynı anda ıkı damage verıp bunuda cok hızlı bır sekılde yapmaktır

yanı skıllı tmamen sekıl olarak gostermeden 2 sanıyede vurcan skıllı sanısede vuracaksın tam olarak anlatabıldım mı bılmıorum ama ınsallah anlarsınız

sen bunu darkmareye yap görürsün benim dediğim gibi oluyomu olmuyomu kaçıcak delik aradım valla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ismailin bir rakibi daha :D
    16 yıl önce açıldı
    Çok Güzel Bir Flash Oyun.
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Sniper___

kombo ole olmuo kombonun amacı aynı anda ıkı damage verıp bunuda cok hızlı bır sekılde yapmaktır

s tuşu na gerek yok bence niye geri gitcez ki s tuşu dışın da söledeiklerimiz aynı da o s ne işe yarıcak biraz daha deniim ben
  • çok ince işler bunlar s siz de idare ederim ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: drake_son

çok ince işler bunlar s siz de idare ederim ben

edersen bılmem ama ona kombo deme bence sen ona bır kere r ıle damage verıp bıde skıll e dalma de

dm ye kombo cekenın aklına solıcek soz bulamıyorm ztn

s ye basma skıllı cok cabuk kullanmaya yarar ornegın spıke yada thurust

bastığında ıkı saat artissik yapan skıller

artiissiği gostermeden damage vermek ısın s ye basacan
  • yahu bunun ıncelıklerını herkes anlatsın bence bıldıgı kdrıyla
  • BEYLER BENİM ROGUE VVAR KAMBO NASIL YAPILIO SÖLERMİSİNİZ
  • beyler kombo anlatmayla olacak is deıl ama z r skill s skill s skill ....... spike s cut s thrust s jab ideal kombo dizimi ben sahsen cok ugrastım 3luden fazla yapamıom deneyin belki yeteneginiz wardır mesele el cabuklugu
    bide bazıları 12 tuslu mouse kullanıp yapıomus orn : areste nychris
  • eet bende bı asas olarak combo yapıorum muthıs bısey ama gm yakalarsa kotu olur netıcesı ıse
  • haaaaaaaaa bıde unutmadan clıpcık var oda kayarak gıtmeye yarıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_ismet

eet bende bı asas olarak combo yapıorum muthıs bısey ama gm yakalarsa kotu olur netıcesı ıse

yok ya kombo yapana fln herkes yapıo we sitesindeki ban gerketiren davranışlarda öle bişi yazmıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufan.sal

beyler kombo anlatmayla olacak is deıl ama z r skill s skill s skill ....... spike s cut s thrust s jab ideal kombo dizimi ben sahsen cok ugrastım 3luden fazla yapamıom deneyin belki yeteneginiz wardır mesele el cabuklugu

zrs skıll s skıll değil amaca r ıle de damage vermektır yanı fazladan 400fln eklıosunuz damagenıze

bunun
    la alakası yoktur
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufan.sal

beyler kombo anlatmayla olacak is deıl ama z r skill s skill s skill ....... spike s cut s thrust s jab ideal kombo dizimi ben sahsen cok ugrastım 3luden fazla yapamıom deneyin belki yeteneginiz wardır mesele el cabuklugu

12 tuşlu mouse ne yaws???
  • oyundaki canavarlara kombo fazla işlemez ama cz,delos veya arenada iyi işler diğer insanlara karşı.
  • bakın abiler ben peremeum ney onu merak ediyorum. ben şimdi paralı mı oynucam parasız sa zor mu kascam? cevp veriiiiiinn
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.