Şimdi Ara

assansin's creed takildim yardım ss]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

arkadaslar nasıl geçebilirim burayı 1saattir uğraşıyorum nasıl nereye atlamam gerekiyor

• duvardan koşamıyomusun?

Orijinalden alıntı: 1Ceko
    duvardan koşamıyomusun?

hallettim hocam sagol ustteki fıçı gibi yere uzaktan hançer atmam gerekiyormuş .
  • bana da bi yardım etseniz

yangın var. ardarda atlamam gereken aralıklar var. fakat çok uzunlar. bildiğiniz gibi ardarda zıplayınca daha fazla yükseliyo. ama 3.den sonra normale dönüyo ve ilkini 1. normal etlamayla geçemediğimden parkuru bitirmeden zıplamam azalıyo. arlardaki ateşlerin üstüne düşüyorum

lütfen yardım edin

bu arada oyunu nokia n8 ile oynuyorum 1e1 aynı

gerekiyosa program bulur ss de atarım

--yukarda galiba karşıya ok atman lazımdı--

Orijinalden alıntı: qscvqscv
    bana da bi yardım etseniz

yangın var. ardarda atlamam gereken aralıklar var. fakat çok uzunlar. bildiğiniz gibi ardarda zıplayınca daha fazla yükseliyo. ama 3.den sonra normale dönüyo ve ilkini 1. normal etlamayla geçemediğimden parkuru bitirmeden zıplamam azalıyo. arlardaki ateşlerin üstüne düşüyorum

lütfen yardım edin

aynı yerde takıldım oyunun sonlarına doğru 6-3 bölüm valla ne uzun oyunmus hicte sevmedim hoplama ziplamalarla kasmışlar oyunu boş beles oyun bence konusunun hatirina oynuyorum:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: qscvqscv
    bana da bi yardım etseniz

lütfen yardım edin

önceki yeri sansa geçtim şimdi buradayım burası oyunun sonu çünkü kurtarmamiz gereken karıyi bulduk...oyun gereksiz hoplama ziplama zorluklariyla geçiyor hiç sevmedim diyebilirim bu oyunu hemde Asıri uzun oyna oyna bitmiyor

• basilisk oldu , kızıda kaçırdılar ...oh be sonunda bitti mal oyun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oyun 13 bolumden olusuyor ve her bolumda kendi arasında 3-4 e bölünüyor,,,toplam 2 günde full oynayarak bitti neredeyse hiç takılmadım gibi 2 yer dışında 1er saat sürdü desek toplamda 30saat gitmiştir :)nova 1.1gb olmasına ragmen bunun 3te biri zamanda bitti ,oynamaya değmez bir oyun...
  • oyun 13 bolumden olusuyor ve her bolumda kendi arasında 3-4 e bölünüyor,,,toplam 2 günde full oynayarak bitti neredeyse hiç takılmadım gibi 2 yer dışında 1er saat sürdü desek toplamda 30saat gitmiştir :)nova 1.1gb olmasına ragmen bunun 3te biri zamanda bitti ,uzunlugundan ve gereksiz zıplama yerlerinden dolayı oynamaya değmez bir oyun...
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.