Şimdi Ara

Asrock n68 gs fx am2 am3+ Anakart + 5 gb DDR 2 800 Mhz Ram

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #Anakart Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Müthiş bir anakart ile açıyorum başlığı. Am2 ve am3+ desteği olan bir anakart. DDR2(1066mhz) ve DDR 3(1600 mhz) ram destegi olan. Anakartimizin sizce kusur sayilirsa cool wrine denilen bir ses mevcut. Bu ses elektrik akımı sesi. Aldığımdan beri böyle (2 kere garantiye gitti ve normal denildi bu sesi islemciye voltaj vererek yok edebiliyormussunuz deneme fırsatım olmadı işlemciyi sattığım için sonradan öğrendim, ses rahatsız edici düzeyde değil ve performansa hiç bir zararı yok) Anakartin calistiramadigi işlemci yok neredeyse. Atmış olduğum resimler çalıştırdıgı islemcilerin 4 de 1 ı sadece :) Bu anakart ile Gtx 1050 ti bile oynarsınız özellikle fx serisi ile yada x6 phenom serisi ile. Oc desteği sadece var değil sağlamdır. x2 x3 ve x4 islemcilerin çekirdeklerini açar. x2 ve x3 serisi 4 çekirdek x4 serisi 6 çekirdek oluyor (İşlemciniz destekliyorsa tam modelini googleden unlock CPU yazarak öğrenebilirsiniz) . Getli ilan olduğu için fiyatı hafif yüksek tuttum. Tek kusur ses sayılabilir ancak performansa zerre sorunu yok kendim yıllarca böyle kullandım.. Şimdiden alana hayırlı olsun. Detaylar için mesaj atabilirsiniz bu hafta içerisinde satmayı düşünüyorum yeni sistem topladığım için.

5 gb ddr2 800 mhz ram de yanında.

Fx 8300 Pubg performansını arastirabilirsiniz. Gtx 1060 a kadar besler. Aynı şekilde fx 6300 serisi de gayet iyi bir seridir. Pubg için fazla paraya gerek yok.

Getli ilan mevcuttur.

İşlemci destek listesi:

Bahsettiğim ses kendi attığım video.https://youtu.be/gqOIZizmcpw

Fiyat 200 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cenk_sago -- 8 Şubat 2019; 14:40:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Açıklama falan EyvAllah iyi güzel de, fiyatı da yazsaydınız keşke.

• Uyku sersemi onu belirtmemisim :)

• açıklamanızda yanlışlık var. fazla abartmışsınız kartı. kart standart en ucuz fx destekli kart. sadece fx 4000 serisini destekliyor. fx 8000 yada 6000 serisi desteği yok. 4-5 tane verdim. en son 90 tl sattım. 95w am2 am2+ am3 fx serisini destekliyor. çekirdek açma olayı var. (ara ara kendisi otomatik çekirdeği kapasada setup dan açıp sorunsuz kullana biliyorsunuz.) fx işlemci için ddr3 diğer işlemciler de ddr2 ve ddr3 kullanabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.net -- 8 Şubat 2019; 14:2:38 >

• Bu fx 6300 overclock videosu

https://youtu.be/WA-ry2XHHqo

Özellikle yabancı forumlar da da fx 8300 kullananların yorumlarını ve overclock rehberlerine de ulaşabilirsiniz. Anakartin güzel bir oc kapasitesi ve tabiri caizse deli gibi kullandigi bir işlemci listesi var. Abarttığımı düşünmüyorum en kötü diye tabir ettiğiniz seri bir çok serinin çok önünde. Güzel bir fiyattan satmissiniz fakat benim fikrime göre bahsettiğiniz fiyattan satilabilecek bir kart değil belki de bilmediğiniz işlemci destek yönünden o fiyatı bicmissinizdir.

• Zahmetten de kurtariyim

Fx 8300 ile çalıştigina dair test girdisi

valid.x86.fr
    AMD FX-8300 @ 3616.56 MHz - CPU-Z VALIDATOR
    http://valid.x86.fr/b0b93h

• verdiğim bilgiler kartı üreten firmanın kendi sitesinden. kart hakkında yeterli bilgim var. kartı üreten firmanın kendi sitesinde işlemci destek listesi var. ( ) kartın çipseti NVIDIA® GeForce 7025 / nForce 630a . forumda gigabytın 970 çipsetli anakartına 250 tl satıyorlar. çipseti belli, kartın güçü belli. dediğim gibi kartı kullandım. öyle dediğiniz gibi müthiş, muhteşem bir kart değil. 95 w işlemci desteği olan standart bir kart. sata3, usb 3.0 olmayan, max 8gb desteği olan kartı abartmışsınız biraz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım ben o özellikler var dedim de sen olmadığını mı söylüyorsun? 10 yıldan önce üretilen bir kartta bunların olmasını beklemeyen mi var yada? Bazı anakartlar da var tabi x58 modeller gibi. Almak istersen 500 liradan başlayan fiyatlarka. Bu anakartin am2 ve am3 desteği aynı şekilde fx desteği var. Düşük bütçeli birisi için elinde athlon phenom vb Seri var ise bu kartı alıp istediği şekilde dar bütçesi ile güncel tüm oyunları tatminkar şekilde oynayabilecek bir sistem düzenler. Aynı şekilde ucuz performanslı bir ofis bilgisayarı da yapabilir. Kaldı ki yanında 5 gb de ram veriyorum soğutucu veriyorum. 200 lira ile bunu alıp isterse fx 4300-6300-8300 işlemci alıp 100-300 lira arası Gtx 1050 takip pubg gibi oyunlar da oynayabilir isteyen daha düşük bütçe ile yaklaşık 400 liralik masraf ile lol- csgo tarzı oyunlar da oynanabilir. Sana kalırsa bu anakart fx 4300 ün üzerine çıkmıyordu onu geçtin sata 3 usb 3 e girdin üşenmem bir ton şey yazarım da sen sensin işte. Neymiş efenim 90 liradan satmissin. Gigabyte ga-x58a-ud3r ve x5650 aldım 650 liradan. Ama sahibinden de bu sistem 800 liradan satılıyor şuan sadece iki parça. Hemen mesaj atnaliyim onlara kaç yıllık kart ben şu fiyattan aldım yada sattım sende bu şekilde sat. Ne kadar mantıklı yada etik? Alakasız konuşmasan anliycam ama o da yok. Ne güzel şey şu sosyal medya herkes konuşuyor sanki hiç konuşmuyor gibi. Konuşun da alakali konuşun. De ki fiyatı yüksek almayı düşünüyorum. Bu anlaşılır olur. Ama şu iki mesajın da bir anlam yok. Kimse de kusura bakmasın gördüğüm bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.