Şimdi Ara

ASPNET NEDİR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cmd çalıştır net user yazdım sonra
    Administrator ASPNET Guest
    BenimKullanıcıAdım UpdatusUser
    Komut başarıyla tamamlandı

böyle yazıyor burdaki ASPNET i ilk defa görüyorum bu nedir acaba ?

• up !
  • Araştırdığım birkaç yerden anladığım kadarıyla, aspnet hesabı .NET Framework yüklendiğinde oluşan bir hesapmış. Ve herhangi bir aspnet uygulaması çalıştırdığında bu hesap ASP.NET worker process (aspnet_wp.exe) tarafından kullanılıyormuş. Eğer asp.net web geliştiricisi değilsen bu hesabı silmende hiçbir sakınca yokmuş. Fakat baktığım yerlerde bu hesap, xp kullanıcılarının bilgisayarlarına .NET Framework yüklemesiyle oluşuyormuş. Sizin işletim sisteminiz neyse daha farklı olabilir belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [rMk- -- 24 Ağustos 2011; 18:01:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: [rMk-

Araştırdığım birkaç yerden anladığım kadarıyla, aspnet hesabı .NET Framework yüklendiğinde oluşan bir hesapmış. Ve herhangi bir aspnet uygulaması çalıştırdığında bu hesap ASP.NET worker process (aspnet_wp.exe) tarafından kullanılıyormuş. Eğer asp.net web geliştiricisi değilsen bu hesabı silmende hiçbir sakınca yokmuş. Fakat baktığım yerlerde bu hesap, xp kullanıcılarının bilgisayarlarına .NET Framework yüklemesiyle oluşuyormuş. Sizin işletim sisteminiz neyse daha farklı olabilir belki.

win 7 kullanıyorum teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BusyBox nedir ?
    11 yıl önce açıldı
    cdpusersvc neyin nesi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.