Şimdi Ara

Aspitatör Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sürgülü bir aspiratör almayı düşünüyorum ufak bir fiyat araştırması yaptım fakat vestel ile bosch arasaında kaldım

Vestel Storm Sürgülü aspiratör çift motor ,390 metreküp /h emiş kap. , 46/62dB ses

Bosch DHI 642 C TR sürgülü , tek motor , 280 m3/h emiş

arkadaşlar sizce hangisi daha iyi fiyat olarak 10 tl falan oynamakta arada ve çift motor ile tek motor arasında nasıl bir fark oluşur

• Aradaki fark çok açık görünüyor..Kendin yazmışsın...10 Lira nedir ?....saygılarımla..
  • Bana sorarsanız Felix alın, markaya boşuna para vermeyin. Felix'i 100TL'ye temin etmek mümkün.
  • Candogan62'nin bahsettiği Felix modeli FL 752 Ares...

Bende bu modelden edineceğim...

Kolay gelsin...
  • candoğan62 beyfendinin önerdiği FELİX FL752 ARES modeli bende bu gün taktırdım gerçekten aspiratör güzel ve başka markalara para vermeye değmez.alacak arkadaşlara şiddetle tavsiye edilir.

ayrıca çift motorlu üçüncü kademesinin gerçekten emiş gücü fazla tabi buna paralel biraz ses artıyor.ön sürgüdeki inox güzel ayrı bir hava katmış.550 metre küp emiş gücü var. açtım içini motor kısmını inceledim kaliteli ve dayanıklı görünüyor benim gördüğüm tek eksi yanı sürgü biraz zayıf gibi geldi ama sanki üzerinde bir ağırlık mı var sanki ne olacak aç kapa hepsi o.yine gider yıllarca.ayrıca 3 yıl garantili kurulum ücretli imiş haberiniz olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjoy46 -- 18 Mart 2010; 15:36:46 >
  • ben karışmak gibi olmasın esty silverline aspiratörleri tavsiye ederim.

çift motorlu,emiş gücü yüksek gayette kullanışlı aynı özelliklere sahip diğer markalarla arada en az 150tl fark var. fiyatlarıda uygun inox olup çift motorlu çift lambalı olanları 100 tl. serviside hemen hemen heryerde mevcut. Kurulum olarak 15 tl ücret alıyorlar,ama servise gerek yok. çok kolay kurulumu var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amfi önerisi
    2 yıl önce açıldı
    SMD tamir için havya önerisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.