|
|

1 Mobil
|
|
aynı bilgisayar aynı sorun bende de vardı ama ben halletim çözüm şu w7de amd ye dair ne varsa hepsini kaldır w10 kurucusunu yükle bilgisayarını w10a yükselt hemen güvenli modu aç internete bağlı olsun https://driverpack.io/tr/devices/video/amd/amd-radeon-hd-8750m?os=windows-10-x64 bu linkten amd driverini kurup yükle umarım sorun çözülür :) |
|
Biraz konuyu hortlatmış gibi olacak lakin; termal temizlik, Windows kurulumu ve klavye değişimi için elime Acer Aspire E1-572G (V5WE2) laptop geçti. W10 kurulumu sonrası otomatik sürücü güncellemesi veya Iobit Driver Booster gibi yardımcı programlar ile kurulumların her seferinde donma problemi yaşadım. Bu konu başlığını bulduğum gibi bir kaç çözüm olabilecek matreyal daha buldum. En sonunda bir yazıda sürücü içersinde iki satır değişikliği ile W10 21H1 son iso ile sorunsuz bir Windows kurulumu gerçekleştirdim. Olay Radeon sürücüsünden kaynaklanmakta. Bu şekilde anlatılan bir yazıya ulaştım. ![]() Sonrasında AMD sitesinden laptopta mevcut olan R7 M265 serisi için olan sürücüyü indirdim. Klasörleri içinde yukarıda anlatıma uygun olan dosyayı buldum. Bingo içerisinde bahsedilen satırlar mevcut idi. Hepsini değiştirdim. Tekrar temiz windows kurulumunu internete bağlanmadan yapıp, derlediğim dosyaya sahip ekran kartı sürücüsünü kurdum. Problem çözüldü. |
| _____________________________ |