Şimdi Ara

Acer Aspire 7 A715-51G İntel i5-1240p tavsiye eder misiniz? (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.461
Cevap
34
Favori
91.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • değerli yorumunuz için teşekkürler. ama böyle eski bir oyunda cpu ve gpu sıcaklıklarının 81 dereceden daha düşük değerlerde olması gerekmez mi?

• daha önce yazdım bu işlemcinin ölme noktası 100 derece.. işlemci yanar mı korumak için bios laptopu kapatırmı bilmiyorum. normalde kapatması lazım.

oğlanda 10. nesil i7 var 100 derecede çalışıyor

her işlemcinin dayanacağı noktaya göre üretici soğutma performansını tasarlıyordur. yetseydi 1 fan yetmeseydi 3 fan yada daha büyük 2 fan vb koyardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 1 Şubat 2023; 18:50:0 >
  • merhaba arkadaşlar pc yi yeni aldım win10 pro kurdum aygıt yöneticisinde ''Thunderbolt(TM) Controller - 463E'' ünlem işareti çıkıyor intelin sitesinden güncel sürücüyü win 10 için olanı kuruyorum bir iki gün sonra tekrar aynı sorunu ''Sorun bildirdiğinden Windows bu aygıtı durdurdu. (Kod 43)'' hatasını alıyorum win11 e geçmek istemiyorum henüz başına gelen varmı şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

• grkem_48 G kullanıcısına yanıt

:) win11 e geçin.

• win11 pek alışamadım hocam umarım bi çözümü vardır bekleyeceğim şimdilik  

• peki klavyede qwe tarafından gelen cızırtı bilgisayar açıldığından andan itibaren başlayıp sürekli devam ediyor mu?

• anladım. siz neden iade ettiniz peki?

• bu sorun nadir görülen bir sorun galiba.

• Dostlar gta 5 oynayan varsa hangi ayarlarda oynadığını ve fps değerlerini soyleyebilir mi rica etsem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme/bilgi babında;
    Evdeki masaüstünü satmıştım fakat monitör duruyor. Bugün monitöre bağlayıp birkaç el lol attım.
    En yüksek ayarlarda fps 200-250 aralığında idi. Laptopu klavye rafına koyup kapağını kapatatak kullandım. Gpu sıcaklığı max 65 C gördü.

• windows 10 kullanan arkadaşlar Thunderbolt(TM) Controller - 463E driver sürücünün sürümünü benle paylaşabilirmi yükledikten 2 gün sonra hata vermeye devam ediyor

• mdmrx M kullanıcısına yanıt
    hocam windows 10 iso dosyalarımı bunlar tam anlayamadım windows 10 kullanan arkadaşlardan hangi driverlerı kullandığını merak etmiştim

Alttaki linkteki driver yüklü ve bir sıkıntı yok...

https://www.intel.com/content/www/us/en/download/740751/thunderbolt-4-driver-for-windows-10-64-bit-for-intel-nuc12ws-products.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.