Şimdi Ara

Asphalt 5 ÇIKTI !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
10.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar 4shared.comdan daha iyi hızlarla indirmek için parçalı dosya indirmeye izin veren download programları kullanın.bu sayede biraz olsun hızlanıyor.ben adam gibi link beklicem.acelemiz yok.finallerimiz vizelerimiz var zaten ne oyunu
  • Ben malum siteden indirdim. Denedim biraz güzel oyun.
  • güzel oyun benceyaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trafikci258 -- 5 Kasım 2009; 8:22:33 >
  • 2 gündür oynuyorum feci x=)
  • indiren indirdi geri kalanlar bundan sonra bu oyunu biraz zor indirir.bir sürü linki silmişler gameloftun isteği üzerine
  • ben de şu an sync yapıyorum , yükleniyor oyun iphone'a , bakalım nasıl olmuş
  • Süper oyun gerçekten
  • Oyun güzel olmuş cidden araç sayısı da oldukça fazla .. Lotus 2 Eleven'ın bile oyunda olduğunu görünce şaşırmıştım adeta .. FXX 599 GTX gibi araçların da olması çok ayrı bir keyif.. Gameloft harikalar yaratmaya devam ediyor
  • oyun kasıyor sanki ipod 3G var 1 aylık ama kasıyor anlamadım
  • Oyun mükemmel yalnız çok zor ya yani cidden zor. Çok aşırı rekabet var yarışlarda bu çok güzel lakin yarışın bitmesine 50 metre kala bir arabaya çarpıp 4. olmak berbat bir duygu. Daha ilk yarış bu ha, 3 kere restart yaptım.
  • güzel bir oyun yeni oynadım
  • NFS undercover ın yanında resmen rezillik arkadaslar.NFS yi bir solukta bitiren ben o süper grafikler ve kontrollere alıştıktan sonra asphalt a verdigim paraya resmen acıdım : p
  • NFS Undercover nasıl arkadaşlar, Önerirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: midnightz

NFS undercover ın yanında resmen rezillik arkadaslar.NFS yi bir solukta bitiren ben o süper grafikler ve kontrollere alıştıktan sonra asphalt a verdigim paraya resmen acıdım : p

nfsde fazla kolay gibi geldi bana.özellikle başları.bu oyun biraz daha zor.arabanı geliştirmezsen modifiye yapmazsan aşırı zorlaşıyor.ama eğlenceli bir oyun.tek sinir bozucu yeri polis olup adam kovalama.15.levele geldim.daha ilk yarışlarda çıkan polis arabası görevini bile yapamadım.yeni görevlerdede hepsi duruyor.neyseki 3 yarışı yapınca yeni bölümler açılıyor

quote:

Orijinalden alıntı: emirburak23

NFS Undercover nasıl arkadaşlar, Önerirmisiniz?

iphone için nfs undercover efsane bir oyundur.eğer satın almayı düşünüyorsan kesinlikle parana değer bence.kimse sorsan aynı şeyi der.

• Hiç sarmadı. NFS Undercover'ın yanında s40 lardaki java oyun gibi kalır :))
  • arkadaşlar bu oyun htc hd 2 leo'da oynanabiliyor mu?
  • Oyun mükemmel olmuş yaa...
  • beyler bu oyunları parayla mı alıyorsunuz jailbreak mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.