Şimdi Ara

ASOSYALLIGIN NEDENI: FAKIRLIK, PARASIZLIKTIR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
7
Favori
4.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaslar. Benim gibi asosyal olan arkadaslar icin actim konuyu. Bu illetin nedeni bana gore parasizliktir. Bakin soyle ornek vereyim. Disari ciktiniz. Arkadaslarinizla berabersiniz. Kafeye restorana gittiniz. Paraniz yoksa napabilirsiniz? Mal gibi oturur cay icer muhabbet edersiniz. Ya da bi bara gittiniz kovalamak icin. Gozunuze bir kiz kesisti. O an ona bi icki ismarlasaniz ayni gecenin yarisinda onla beraber yataktasiniz. Icki ismatlamak icin paraniz olmasi gerekli. Manita yaptiniz sinrmaya lunaparka oraya buraya gittiniz. Para gerekli. Zengin asosyal yoktur. Asosyallerin hepsi fakirdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bencede
  • Evet öyle.
  • Param vardı, bi halta yaramadı. Parayla ilgisi yok. Yanında paranı beraber yiyeceğin biri olmadığı sürece mal gibi kalıyorsun.
  • 4 Yaşımdan beri pc kullanıyorum alışkanlık. 146 dan bağlanırdım o zamanlar. Şimdi fiber. Teknoloji gelişiyor , hayat standartı artıyor ama şu bilgisayar alışkanlığının önüne geçilmiyor.
  • "Bana para ile dolu bir cüzdan verin,sosyalliğin dibine vururum."

Diye bir sözü vardır Genjuro ' nun . Onu onaylar nitelikte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fukox

Param var ama asosyalim,ama duzeliyorum yavas yavas. Yani parayla alakasi yok. Tamamen yetistirilmeyle alakali.

Alakasi yok. Cebimde her gun cok da degil bak 50-60 liram olsa inan bana dunyanin en sosyal insani olurum. Ama yok arkadas yok. Ailemiz fakir napalim ilerse buyuk adam olursak sosyete girersek sosyallesiriz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ### FILISTIN BAYRAGI VE ANLAMI ###
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fakirmisizde haberimiz yok la..

• Alakası yok,ya tipin olacak ya ağzın laf yapacak

İkiside kendi elinde,önemli olan çabalaman,isteyip başarabileceğine inanman

Tip=Bakım,giyim ki bunlarda çok pahalı şeyler değil

Ağzın ister istemez laf yapar zaten özgüven lazım biraz
  • Hayır.Param var ama asosyalım çok yüksek bir miktarda değil ama 50 tl 40 tl falan alırım yanima dışarı çıkarken falan
  • Param olsa super luks evim agzina kadar dolu buzdolabim olsa yada bunlari gec. Ust duzey oyun bilgisayarim olsa gene asosyal olurdum. Asosyalligi getiren etmenler esit olarak parasizlik zenginlik ve cimrilik olarak 3 grup altina alinabilir.

• Yüzde 90 öyle katılıyorum.
    Yaz tatilim ot gibi geçti hep fakirlikten
  • Bunlar hep bahane .. git bir işe gir yazın çalış o parayla gez . Kışın part time çalış o parayla gez. Baba parası beklersen hayatın boyunca asosyal olursun sen gidişat onu gösteriyor. Ayrıca asosyallik sinemaya gitmekle geçmez gidin kendinize hobiler edinin. Mesela 3 ay bağlama kursuna gidin hem kendinize bir şey katarsiniz hem de orada cevren oluşur. Sonra git yüzme kursuna , varsa universitende tenis , hentbol , su topu vs.

Yani sen bahaneyi bulmussun ama gerçekler üstte yazdıklarımdan ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HolyMucus -- 3 Eylül 2013; 0:29:15 >
  • bence genç yaşlarını bir işte günde 10 liraya 5 liraya kiralamak dünyada en saçma şey.çok zor durumda kalmadığın müddetçe tabi
  • Asosyallik falan sorun değilde bu dünyada herşey paradır.

En fakiri bile kokuşmuş bir kadın için 50.000 TL'lik düğün yapıyor.

Arkadaşların 20 tl için satıyor ailen destek olmuyor.

Bu yüzden kahroluyorum, üzülüyorum lanet olasıca bu küçük ilçede hapsoldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellAxion

Alakası yok,ya tipin olacak ya ağzın laf yapacak

İkiside kendi elinde,önemli olan çabalaman,isteyip başarabileceğine inanman

Tip=Bakım,giyim ki bunlarda çok pahalı şeyler değil

Ağzın ister istemez laf yapar zaten özgüven lazım biraz

Bu devirde kizlar wakikiden giyen erkeklere bakmazlar. Wakikiden giyinen erkegin karizmasiyla Ramseyden Dieselden Lacosteden giyinen erkegin karizmasi bir degil. Adam gibi giyinmen icin cok paran olmasi gerekir.

• Para+öz güven olduktan sonra gerisi teferruat sosyalliğin dibine vurursun

• quote:

Orijinalden alıntı: Encarnacion

quote:

Param var ama asosyalim,ama duzeliyorum yavas yavas. Yani parayla alakasi yok. Tamamen yetistirilmeyle alakali.

Alakasi yok. Cebimde her gun cok da degil bak 50-60 liram olsa inan bana dunyanin en sosyal insani olurum. Ama yok arkadas yok. Ailemiz fakir napalim ilerse buyuk adam olursak sosyete girersek sosyallesiriz.

hocam bir işte çalışmayı düşündünüzmü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harder than before

quote:

Orijinalden alıntı: Encarnacion

quote:

hocam bir işte çalışmayı düşündünüzmü

Cok dusundum basvuru da yaptim ancak en dandik pozisyon bile tecrubeli eleman ariyor. Param olmadigi icin cv yolladigim halde okumuyorlar bile.

• Heisenberg' in bi sözü vardı.
    bilen bilir

'you're goddamn right'
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.