Şimdi Ara

Asosyal Ve Özgüvensiz Biri İçin İş Önerisi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
5
Favori
8.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sana şunu tavsiye edeyim. Gerçekten %100 etkili olur. Bir oyuncakçıda çalış. Çocuklar senin özgüvensizliğini yok ediyor. Onlarla ve annesi/babası ile konuşarak hem özgüvenini sağlamlaştırıyorsun, hemde sosyalleşiyorsun.

kalemvesilgi hocam biz birşeyler karalasak güzel hikaye olduğuna inandığımız birşeyi sunsak el atar mısın
  • bende aynı durumdayım sen benden bıraz daha şanslısın fit ve boy uzunmuş :D dostum ben broşür dağıtma işinde çalışmayı planlıyorum gün boyu dolaşıp eve gelince direk uyumak. belki biraz iyi gelebilir diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: Southland

Yok mu bana yardım edecek zincirlerimi kırmak istiyorum?

Nerde ikamet ediyorsun , bana yakınsan iş bulurum sana.Özelden de irtibata geçebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: leidenfrost

quote:

Orijinalden alıntı: Southland

quote:

Orijinalden alıntı: 377

Herhangi bir fotoğrafını pm atar mısın? Cidden buraya koymam. Merak ettim dediğin kadar kötü müsün?

Sen beni tipsizliğimden asosyal ve özgüvensiz sandın galiba.Tipim gayet yerinde asosyal olmama rağmen fit bir vücudum ve ortalamanın üstünde bir boyumvar.Benimle muhabbet kurmak isteyen çok kız oldu-oluyor okulda ama dedim ya özgüven olmadıgından ben hep kendimi frenledim.Son 5 senedir eve kapattım kendimi.Fotoğraf atamam çünkü facebooka bile tek fotoğraf koyamayan birinden bunu bekleme lütfen.

Forumumuzda her gün sayısız "kız meselesi" konusu açılıyor ve bunların 90%'ı tipten mahrumiyet temalı. Dediğine göre kızlar sana yanaşıyormuş. Öncelikle bunu değerlendirerek işe başlamalısın. Koluna takıp gezeceğin güzel bir kız istemesen de seni özgüven ve cesaret sahibi yapar.

Kızlar yanaşıyor ama asosyal oldugumndan nasıl davranacağını bilmiyorum bu yüzden kaybediyorum onları.Asosyalim günümü eğlenceyle geçirmiyorum her konuda saatlerce merak ettiğim şeyleri araştırarak geçiriyorum.Yani herkesle her düzeyde sohbet edebilirim.Ama sosyal fobikseniz nasıl diyeyim benzini olmayan bir ferrari gibisiniz :) Benzin olmadığı için yola çıkıp ortalama olan araçları sollayamıyorsunuz.Zamanla insanlara alıştıgımda , benim gerçek yüzümü gördüklerinde '' sen varya sen '' tarzında şeyler demeye başlıyorlar.Sosyal fobim olmasa o kadar güzel olacak ki.Tek isteğim rahat bir yaşam sürekli gerginim galiba tek yol ilaç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Southland -- 29 Mayıs 2013; 3:56:46 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.