Şimdi Ara

Asosyal olanlar sosyal fobileri olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu hayatta çok değer verdiğim bi laf var; "Bildiklerini anlat ama akıl vermeye kalkma.". Asosyal ve sosyal fobisi olmayan arkadaşlar hiç girmesin konuya.

Evet beyler bu "acınası" halinizden dolayı yardım etme isteğini atamadım bir turlu.Uzun yazmayacağım söz.

Temel probleminiz kendinizi kendi içinizde değersiz hissetmeniz.Tabi bunun nedenleri arasında fazla mastürbasyon falanda var ama bazılarında oda yok ve farklı bir olay.Madde madde yazıyım belki kolay okunur:

-Hiç kimse yabancı olduğu ortamda birden dalamaz.Kendi olamaz diyosunuz ya aynen kendi olamaz öyle.Dalan insanlar var ama onlarla bir değilsiniz.

-Sakin olun her zaman rahat olun.Bi ortama alışmak zaman alır.Kendi içinizde büyütmeyin herkes insan.

-Sıcakkanlı olmak lazım bide biraz.Yabani durmayın ilk kez gordugunuz insanlara "he,iyi,tm,ok,hiç" gibi kısa ve soğuk şeyler kullanmayın.

-Mesela kendimden örnek veriyim liseye,ilkokula,dersaneye ilk başladığımda ilk goruşleri sessiz,pısırık tiplemesiymiş ama zamanla alıştıkça işler değişiyor.İlk günlerde sabırlı olurum sizde olun.Oyle en öne çıkmam lazım diye de bakmayın.Orta kıvamda olun birazcık.Zamanınız geldiğinde kendinizle ilgili ipucu verirsiniz zaten.Mesela espri yeteneğiniz varsa en uygun zamanda yapıştırın bişey.Yada ilgilendiğiniz şeylerle ilgili soru sorun.Kaynaşmak için böyle olaylar şart.

+Unutmamanız gereken en önemli şey asla kendinizi diğerlerinden alçakta görmeyin yuksekte gormeyin.Eşit bakın herkese eşit yaklaşın herkese....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yav he he yazmaya gerek yok öylesine gidin sokaktaki bi kıza açılın abisinden sevgilisinden vb. dayak yiyin gelin , ortamlara akalım diyorum pompiş yapak moruk diye gezinin
  • Sen bi sus bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Corleone.

Sen bi sus bakalım

Tamam biraz absürd bir şekilde kendimi ifade etmiş olabilirim ama haksız mıyım?

Haksızsın diyeceksin değil mi?
  • Kısmen haklısın. Söylediğinin 1000 katı kibar hali olsa çok daha faydalı olur. Bunlar belki senin için kolay şeyler ama kendini asosyal gören arkadaşlar günün 3/2'sini oyun oynayarak geçiriyorlar. Sınıfındaki kızlara sabah günaydın diyemeyecek kişiler,bilmem anlatabildim mi..

• quote:

Orijinalden alıntı: Corleone.

Kısmen haklısın. Söylediğinin 1000 katı kibar hali olsa çok daha faydalı olur. Bunlar belki senin için kolay şeyler ama kendini asosyal gören arkadaşlar günün 3/2'sini oyun oynayarak geçiriyorlar. Sınıfındaki kızlara sabah günaydın diyemeyecek kişiler,bilmem anlatabildim mi..

Anlatabildin dostum, ben de asosyaldim
  • Asosyallik problem değil ki dostum. Hatta gulup geçinilicek bi olay.Bazen kendime iyice asosyal oldum diyorum yani bu sıkıntı olmamalı kimsede.Adamlar bunu çok buyuk sorun yapıyor kendilerini yiyip bitiriyolar..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.