Şimdi Ara

ASOSYAL İNSANA MUTLU OLMAK İÇİN TAVSİYELER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asosyal birisi nasıl mutlu olabilr ki? Şu oynadığım dandik oyun mu yoksa izlediğim iki dizi mi benim dertlerimi dinleyecek? Tv ve radyola kafa dağıtıyoruz anca işte. Kız arkadaşı geçtim normal arkadaş bile tek tük. Liseye başlayalı ne kadar oldu hala yalnızım, nereye kadar böyle devam edecek? Bi akrabalar var onlar sayesinde birilerinin umrunda oluyoruz.. Özeniyorum millete, whwhatsapta mesaj gelen tek yer dh grubları.. Nası mutlu olacaz bana deyiverin hele

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Asosyel olduğum için mutluyum.

Senin sosyal fobin var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • profilime gir bak mutlu olmanın formulü gibisinden bir konu var onu oku
  • Sosyalleşmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal olmayı başarırsan mutlu olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal nası olacağım kimse beni yanında istemiyor

• Bup

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sosyalleşmek temel anlamda insanlara yardımcı olmak demektir. İnsanlarla ilişkilerin zayıfsa bir aktivite bul ve sürekli yap mesela spor gibi her gün koş vucut yap. Boş zamanın varsa çeşitli klüplere kaydol satranç olur fotoğrafçılık olur ne bileyim. Bu sayede yeni insanlar tanırsın tanıdıkça insanlara yardım edersin sosyalliğin artar. Günde 10 saat pc tv başında olup yada ismi sosyal paylaşım siteleri olan sitelere girme bu seni asosyalleştirir. Oturduğun yerden kalk ve işte bugün benim günüm de. Ya da ilgileniyorsan kendini herhangi bir ilim alanında uzmanlaştır. Din,tasavvuf olur felsefe olur Matematik olur Siyaset olur bu tarz ilimler beynini aktif kullanmanı sağlar ve dertlerinden seni bir nevi arındırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Küçük Herifler

Asosyal birisi nasıl mutlu olabilr ki? Şu oynadığım dandik oyun mu yoksa izlediğim iki dizi mi benim dertlerimi dinleyecek? Tv ve radyola kafa dağıtıyoruz anca işte. Kız arkadaşı geçtim normal arkadaş bile tek tük. Liseye başlayalı ne kadar oldu hala yalnızım, nereye kadar böyle devam edecek? Bi akrabalar var onlar sayesinde birilerinin umrunda oluyoruz.. Özeniyorum millete, whwhatsapta mesaj gelen tek yer dh grubları.. Nası mutlu olacaz bana deyiverin hele

Sosyal fobim yok ama, bu aralar para birikimi için asosyal olmayı ben tercih ettim.
    Alkol, dh, sigara, dizi, film muhteşem oluyor.
    Dışarıda takılanlardan bile daha zevk alıyorum yeri geliyor.
    Alkol, sigara kullanmıyorsan bile dizi ve filme sar bir de arada kitap oku.

• çay iç.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amerigo

quote:

Orijinalden alıntı: Küçük Herifler

Asosyal birisi nasıl mutlu olabilr ki? Şu oynadığım dandik oyun mu yoksa izlediğim iki dizi mi benim dertlerimi dinleyecek? Tv ve radyola kafa dağıtıyoruz anca işte. Kız arkadaşı geçtim normal arkadaş bile tek tük. Liseye başlayalı ne kadar oldu hala yalnızım, nereye kadar böyle devam edecek? Bi akrabalar var onlar sayesinde birilerinin umrunda oluyoruz.. Özeniyorum millete, whwhatsapta mesaj gelen tek yer dh grubları.. Nası mutlu olacaz bana deyiverin hele

Sosyal fobim yok ama, bu aralar para birikimi için asosyal olmayı ben tercih ettim.
    Alkol, dh, sigara, dizi, film muhteşem oluyor.
    Dışarıda takılanlardan bile daha zevk alıyorum yeri geliyor.
    Alkol, sigara kullanmıyorsan bile dizi ve filme sar bir de arada kitap oku.

Hocam zaten benim demek istediğim dizi film kitab nereye kadar bunlar dertlerimizi dinlemiyor sadece erteliyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.