Şimdi Ara

Asosyal insan koca bir hiçtir (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
4.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Unknown.

şu bi gercek ki dunyaya en cok yarar saglayanlar asosyallerdir

orası kesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

quote:

Bir kac kisi ile bir araya gelip bos bos durup vakit oldurenler, ulasamadiklari kisilere asosyal der olmus. Nedir sosyallik? Sabahlara kadar barlarda, kafelerde takilmak mi?

Buyuk ihtimalle asosyal diyerek kucumsedigin kisiler seninle birlikte olmayi tercih etmiyordur. Sen de gelmis buraya kedi ciger iliskisini anlatiyorsun.

Ya saçmalamayın.Ulaşılamamak diye birşey yok.Üniversitede çok tipsiz, özgüvensiz asosyal olmuşlara kimse zaten ulaşmak istemiyor.Bırak kendi haline bize bulaşmasın diye bakılıyor.İlgi gören biri kolay kolay asosyal olmaz.Olsa bile bu kısa sürer.Bir tanıdığım var ara sıra kızları bırakır kafa dinler sonra bir tane daha bulur sıkılana kadar takılır.
    Asosyalliği savunacak bahaneler aramayın.Asosyal adam hayata seyirci olarak katılır oyuncu olamaz.

Sen hayati kiz bulma seviyesine indirgissin. Senin gibi olmayana asosyal diyorsun. Bunun tiple alakasi yol. Hatta dikkat edersen gunumuzde barzo denilen tipler senin sosyallik tanimina uyuyor.

Hala da diyorum, asosyal dedigiiniz kisiler sizin gibi davranmayanlardir. Bunu hastalik olarak dusunuyorsaniz, sosyallikte yalniz kalma- ortamlarda tek olma korkusu bulunma hastaligidir.

Peki neymiş hayat? Bütün gün tek başına kitap okuyup bilgisayarda takılmak mı? Bana hikaye anlatmayın asosyalliği de bilirim sosyalliği de.Burada asosyallik denen berbat durumu savunmak için 50 tane fikir ortaya atmışlar.Kız olmayacak birşey olmayacak ot gibi yaşayacaksın bir de felsefi konuşacaksın.Telefonun çalmaz, kimse arayıp sormaz, herkes zavallı gibi bakar al sana asosyallik.İnsanın yapısına ters bir kere.

• Indigo döktürmüş gene dostum böyle forumlarda takılanlar asosyal oluyor birkaç zamanlığına sen yalama yapmışsın kendi aklını git ötede takıl.Yapamadığın edemediğin şeyleri de yapıyormuş gibi neyse anladın sen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyal insanlar nedir peki ?
  • Sana kimse bilgisayarin basinda otur demiyor. Gez dolas dunyayi dogayi tek basina. O zaman anlayacaksin sosyallik denilen sacmaligi.En azından kimseye bağlı değilsin. Asosyallik ot gibi yasamak hic degildir. Ot gibi yasamak hep ayni seyleri yapmakla olur.

Sosyal olunca ne yapiyorsun? yanına bir kaç kişi alıp barları mı geziyorsun ya da diskolarda fare görmüş kadınlar gibi zıplıyor musunuz? Bu tip insanlarla bırak arkadaş olmayı yanıma dahi yaklaştırmam. çünkü asalak bir yaşam tarzları olur. Unutmayın sadece aynı amacı olan insanlar bir arada bulunabilir yani birbirinden çıkarı olan. Çıkarlar bittiği anda hepsi gider ve kendini sosyal olarak tanımlayanlar kendisini uyuşturacak grubu aramaya başlarlar.
  • Herkesin bir değeri vardır ve herkes iyi kötü bir şey için yaşar.
  • quote:

Sana kimse bilgisayarin basinda otur demiyor. Gez dolas dunyayi dogayi tek basina. O zaman anlayacaksin sosyallik denilen sacmaligi.En azından kimseye bağlı değilsin. Asosyallik ot gibi yasamak hic degildir. Ot gibi yasamak hep ayni seyleri yapmakla olur.

Sosyal olunca ne yapiyorsun? yanına bir kaç kişi alıp barları mı geziyorsun ya da diskolarda fare görmüş kadınlar gibi zıplıyor musunuz? Bu tip insanlarla bırak arkadaş olmayı yanıma dahi yaklaştırmam. çünkü asalak bir yaşam tarzları olur. Unutmayın sadece aynı amacı olan insanlar bir arada bulunabilir yani birbirinden çıkarı olan. Çıkarlar bittiği anda hepsi gider ve kendini sosyal olarak tanımlayanlar kendisini uyuşturacak grubu aramaya başlarlar.

İnsanlara karşı çok soğuk duruyorum.Ağzımda laf yapmaz.Konuşmayıda pek sevmem.Olmuyor olması içinde pek çabalamıyorum.Mutlu değilim bilmiyorum nolacak böyle

• Asosyal bireye hiç demek olmaz sonuçta oda bir birey ama,
    Asosyal insanların ortak paydası sosyal olma deneyimini gerçekten tadamamış olmaları.
    Asosyallikten memnun insanların ortak paydası ise sosyal olma deneyimini hiç tatmamış veya tattığını sanmış olmaları dolayısıyla asosyalliği kabul etmeleri, sosyal olmaktan daha iyi olduğunu düşünmeleri.
  • quote:

quote:

Bir kac kisi ile bir araya gelip bos bos durup vakit oldurenler, ulasamadiklari kisilere asosyal der olmus. Nedir sosyallik? Sabahlara kadar barlarda, kafelerde takilmak mi?

Buyuk ihtimalle asosyal diyerek kucumsedigin kisiler seninle birlikte olmayi tercih etmiyordur. Sen de gelmis buraya kedi ciger iliskisini anlatiyorsun.

Ya saçmalamayın.Ulaşılamamak diye birşey yok.Üniversitede çok tipsiz, özgüvensiz asosyal olmuşlara kimse zaten ulaşmak istemiyor.Bırak kendi haline bize bulaşmasın diye bakılıyor.İlgi gören biri kolay kolay asosyal olmaz.Olsa bile bu kısa sürer.Bir tanıdığım var ara sıra kızları bırakır kafa dinler sonra bir tane daha bulur sıkılana kadar takılır.
    Asosyalliği savunacak bahaneler aramayın.Asosyal adam hayata seyirci olarak katılır oyuncu olamaz.

+1 , konu kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonerason -- 13 Mayıs 2014; 3:03:20 >

• Arkadaşa katılıyorum. Asosyallik insan koca bir hiçtir.Çok çekmiş biri olarak söylüyorum.Arkadaş ortamların da silik kalmak,kankam diyeceğin arkadaşların olmaması,seni çıkışta bekleyecek,doğum günlerinde hediye alacak insanların olaması koca bir hiçlik ve boşluktur.Mezuniyet balosunda kimsenin sizinle dans etmemesi mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdfh

Arkadaşa katılıyorum. Asosyallik insan koca bir hiçtir.Çok çekmiş biri olarak söylüyorum.Arkadaş ortamların da silik kalmak,kankam diyeceğin arkadaşların olmaması,seni çıkışta bekleyecek,doğum günlerinde hediye alacak insanların olaması koca bir hiçlik ve boşluktur.Mezuniyet balosunda kimsenin sizinle dans etmemesi mesela.

Bir de bu durumu savunmaya çalışanlar var.Sanki asosyaller gizli hazine.Bir insan her ne kadar kimseyi umursamıyorum böyle iyiyim dese de gerçekte öyle değil.Bu durumu güzel göstermek için türlü türlü bahaneler buluyorlar.Bilgisayarda sanal bir dünyaları var kendilerini mutlu sanıyorlar.
    Lise yıllarında asosyaldim arkadaş ortamında umursanmamak, kimsenin ilgilenmemesi, bir yerlere çağırılmamak nedir iyi bilirim.Güzel zannediyorlar ama berbat birşey.En güzel yılların tek başına geçiyor nesi güzel.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kdfh

Arkadaşa katılıyorum. Asosyallik insan koca bir hiçtir.Çok çekmiş biri olarak söylüyorum.Arkadaş ortamların da silik kalmak,kankam diyeceğin arkadaşların olmaması,seni çıkışta bekleyecek,doğum günlerinde hediye alacak insanların olaması koca bir hiçlik ve boşluktur.Mezuniyet balosunda kimsenin sizinle dans etmemesi mesela.

Bir de bu durumu savunmaya çalışanlar var.Sanki asosyaller gizli hazine.Bir insan her ne kadar kimseyi umursamıyorum böyle iyiyim dese de gerçekte öyle değil.Bu durumu güzel göstermek için türlü türlü bahaneler buluyorlar.Bilgisayarda sanal bir dünyaları var kendilerini mutlu sanıyorlar.
    Lise yıllarında asosyaldim arkadaş ortamında umursanmamak, kimsenin ilgilenmemesi, bir yerlere çağırılmamak nedir iyi bilirim.Güzel zannediyorlar ama berbat birşey.En güzel yılların tek başına geçiyor nesi güzel.

Bende aynı geçirdim yıllarımı .Asosyalliği savunanlar zaten sosyal insanlar.Anlayamazlar bizi.

• hayat zindan olmus
    gelecegi dusunememek
    hayatin cileye donusmesi
    psikolojik rahatsizlik gecirmek
    asla evlenememek insanlarla anlasamamak
    ve kafaya bir kursun

• Sosyalliğin seviyeleri olduğu kadar a sosyalliğinde seviyeleri var
    Sosyallikten bahsedelim öncelikle nasıl bir yaşantınız olduğunuzda kendinizi sosyal hissediyorsunuz ?
    Her hafta sonu kız arkadaşınızla sinemayamı gidiyorsunuz mesela ? Veya Haftada birgün arkadaşlarınızlamı geziyorsunuz ? Ya da düzenli olarak halı saha maçlarınızmı var ? Veya gezginmisiniz ? Hangisisiniz ? Bunlardan kaçını yaptığınızda Sosyal kavramını üstünüzde bulunduruyorsunuz ? Kendilerinize ait hobileriniz mi var? Bunlar sizi sosyal yapar belki tanımı budur fakat kimisine görede a sosyallikten farkı yoktur çünkü sizin özelleştirdiğiniz bir başkasına göre sıkıcıdır . Sen her hafta sonu biryerlerde takılırken ben belki her hafta sonu farklı şehirleri gelenekleri ve yeni kültürleri tanıyorum .Hatda baya açılıyorum Uluslar arası farklı ülkeleri geziyorum . A sosyallikte bu yüzden kişinin ne yaptığına göre değişir bütün gün forumda takılmassın belki arada bilgisayar oyunu oynarsın birçok sosyal insandan daha iyi bir diksiyona sahipsindir çünkü yapın buna müsağitdir . Evinde seri bir kitap okumaya başlarsın . 7 Sezonluk dizinin 2 sezonunu bir günde bitirebılırsın sürekli aynı şey üstünde yoğunlaşmaya müsağit değilsindir . Ama öyle a sosyallerde vardırki günün neredeyse tamamını tek bir konu üstünde geçinir ve bu adam yaşıntısından memnundur ama çok farkedilir . Çünkü beyin tek biryere odaklanarak gelişmeye hazırlıklı değildir . Düzgün cümleler kurmak ister anlatmaya çalışır fakat takılır anlatamaz şimdi söyle bana sen kimsinde bir insanın yaşantısını sorgulayacak veya ona hiçlik kavramını yakıştıracak kadar sosyalsin ? Veya bunu demek için illa sosyal birisimi olmak gerekiyor ? bir çok a sosyal arkadaşım var seninle yan yana getirsem ezilirsin dediğim gibi herşeyin belirli bir seviyesi var . A sosyalleri sadece evden çıkmayan biri olarak görmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Jesse-Pinkman

Sosyalliğin seviyeleri olduğu kadar a sosyalliğinde seviyeleri var
    Sosyallikten bahsedelim öncelikle nasıl bir yaşantınız olduğunuzda kendinizi sosyal hissediyorsunuz ?
    Her hafta sonu kız arkadaşınızla sinemayamı gidiyorsunuz mesela ? Veya Haftada birgün arkadaşlarınızlamı geziyorsunuz ? Ya da düzenli olarak halı saha maçlarınızmı var ? Veya gezginmisiniz ? Hangisisiniz ? Bunlardan kaçını yaptığınızda Sosyal kavramını üstünüzde bulunduruyorsunuz ? Kendilerinize ait hobileriniz mi var? Bunlar sizi sosyal yapar belki tanımı budur fakat kimisine görede a sosyallikten farkı yoktur çünkü sizin özelleştirdiğiniz bir başkasına göre sıkıcıdır . Sen her hafta sonu biryerlerde takılırken ben belki her hafta sonu farklı şehirleri gelenekleri ve yeni kültürleri tanıyorum .Hatda baya açılıyorum Uluslar arası farklı ülkeleri geziyorum . A sosyallikte bu yüzden kişinin ne yaptığına göre değişir bütün gün forumda takılmassın belki arada bilgisayar oyunu oynarsın birçok sosyal insandan daha iyi bir diksiyona sahipsindir çünkü yapın buna müsağitdir . Evinde seri bir kitap okumaya başlarsın . 7 Sezonluk dizinin 2 sezonunu bir günde bitirebılırsın sürekli aynı şey üstünde yoğunlaşmaya müsağit değilsindir . Ama öyle a sosyallerde vardırki günün neredeyse tamamını tek bir konu üstünde geçinir ve bu adam yaşıntısından memnundur ama çok farkedilir . Çünkü beyin tek biryere odaklanarak gelişmeye hazırlıklı değildir . Düzgün cümleler kurmak ister anlatmaya çalışır fakat takılır anlatamaz şimdi söyle bana sen kimsinde bir insanın yaşantısını sorgulayacak veya ona hiçlik kavramını yakıştıracak kadar sosyalsin ? Veya bunu demek için illa sosyal birisimi olmak gerekiyor ? bir çok a sosyal arkadaşım var seninle yan yana getirsem ezilirsin dediğim gibi herşeyin belirli bir seviyesi var . A sosyalleri sadece evden çıkmayan biri olarak görmeyin

Konu kapatılabilir gerekilen açıklama yapılmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GuzelAdam

Gerçekten öyle boşuna yaşamak gibi

Albert Einstein ' da insanlar ile düzgün iletişim kuramayan asosyol bi çocukluk geçirdiği yazılır söylenir . Sen kendini boşa yaşıyor olarak görebilirsin kardeşim ama bu Asosyollikten ziyade sendeki özgüven eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum ve de yalnızlık ile asosyelliği sakın birbirine karıştırma . Yaşının küçük olduğunu düşünüyorum psikoloğa gitmeni şiddetle tavsiye ediyorum .
  • o zaman sen asosyal değil ezikmişsin
  • Sosyal olmak, 2-3 kız alıp yanına kafeye oturup takılmak değildir. Asosyallik ise kötü birşey değildir, hayat biçimidir ama bu hayat biçimi seni mutlu etmez, sen aslında bir kız arkadaşın olup sinemaya gitmek olsun, flört etmek istemez misin? istersin ama böyle bir hayat biçimine sahip olmadığın için belki de kendini tatmin edersin, bunlar hayatın tatlarıdıri hepsinden tatmak gerekir. Zamanı gelince odanı kapatır bütün gün, ders çalışır yada pc başında zaman harcarsın ama neden diğer tatları tatmayı denemek yerine odun gibi olduğun yere saplanasın ki? Fazla sosyal olmakta bir mok değildir, ne de fazla asosyal olmak, ortasında olup hayatın tadını çıkar, hayata küsme eve tıkılıp.
  • quote:

Hep söylüyorum ama asosyaller buna tepki gösteriyor.Asosyal adam yaşasa ölse ne değişir ki? Varlığında bile bir faliyeti yok.

Senin için faaliyeti olmayan asosyallerin ölmesi gerekiyorsa, onun içinde senin ölmen normaldir. Faaliyetin varda kime neye ne faydası var.
  • Anlayamazsınız

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.