ben bu oyunu yıllardır oynuyorum ancak çözemediğim birşey var... <----UPLOAD-----> Yardımcı olursanız sevinirim lütfen arkadaşlar çok mükemmel şeyler yapıyorum ancak kendim izliyorum o da zevk vermiyor insanların votelemelerini istiyorum arkadaş! lütfen yardım edin ya özelden mesaj adın yada buraya yazın lütfenn sizden yardım istiyorum!
Yıllar sonra yine oynadım çok güzel
Bu sefer sadece 3 dakika oynadım topu topu, ilk oynadığımda 2 sene önce 30-40 dakika amaçsızca oynamıştım.
Ama yeni şeyler sürekli gelse çok güzel olacak..ayrıca stick fighter mi ne var o oyunda güzel aynı sitede
arkadaşlar lütfen yardım edin nasıl upload yapıcam yardımlarınızı bekliorum bir türlü bulamadım şu upload yapmayı:S
quote:
Orijinalden alıntı: baterist2057
arkadaşlar lütfen yardım edin nasıl upload yapıcam yardımlarınızı bekliorum bir türlü bulamadım şu upload yapmayı:S
Galiba kayıt olmak gerekiyor, alttaki açıklamalardan öyle anladım. Sağ üstte login is here yazan yerden girip register düğmesinden nick ve şifre belirleniyor.
üyeyim zaten ama bir türli upload yapılmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: baterist2057
üyeyim zaten ama bir türli upload yapılmıyor
Hmm bi deniyeyim o zaman , eskiden yapmıştım ama unuttum ney nasıldı.
tamam kardeş cevap bekliyorum...
Olmuyor, işin ilginci bir kaç sene önce ben de aynı soruyu sormuşum Ama upload işine sınırlama getirmişler galiba, en altta açıklamalarda : [Uploaded to the following limitations] User registration is required. 2nd only once can uploaded. downloaded data is only author can uploaded. Upload past 12 hours to a total of 50
yazıyor, adamın ingilizcesinden bişey anlamadım. Japon ingilizcesimidir nedir
:S yinede saol bi çeviricem :D çok saolasın kardeş...
bende upload yapmayı bulamadığım için bazı şeylerimi burada paylaşayım...