Fotolar harika. C blokta da gözle görülür çalışmalar görmek çok güzel :)
1 hafta sonra B bloktada müthiş bi beton dökülecek gibi...
bende B bloktaki betonu bekliyorum oradan da sırayla E ve D blokta beton olacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: nolamaz
Fotolar harika. C blokta da gözle görülür çalışmalar görmek çok güzel :)
1 hafta sonra B bloktada müthiş bi beton dökülecek gibi...
İnşaatta gözle görülür bir hızlanma var yoksa benmi yanılıyorum bir anda dikildi stat bir şeyi kalmadı bu hızla giderse vaktinden önce bile biter gibi geldi
7 Ocak fotolarından biri...
kırmızı ile cizdigim cizgilere bakın arkadaslar... sahaya ne kadar yakın olacagımızı ve ne kadar rakibi bogacagımızın bir kanıtı... cok cok yakın olacak... birde reklam panolarının oldugunu dusunun... arada hicbişi yokmus gibi goruncek tv'den 1-2 metre kadar gibi goruncek... gercekte 6 metre civarında ama olsun...
Arkadaşlar projeyi tam olarak takip etmedim ama bu proje seneye yetişecek mi? Yetişemeyecekse eğer ne zaman burada maçlarımızı oynamaya başalayacağız.
önümüzdeki yıl ikinci yarı maçlarını burada oynayacağız.
quote:
Orijinalden alıntı: kkeita
Arkadaşlar projeyi tam olarak takip etmedim ama bu proje seneye yetişecek mi? Yetişemeyecekse eğer ne zaman burada maçlarımızı oynamaya başalayacağız.
quote:
Orijinalden alıntı: kkeita
29 Ekim 2010 tarih ama bence daha erken bitecek.2 dönem bizim okuluda yıkıp yeniden yapıcaklar bakalım hangisi önce biticek
bu ve benzeri merak ettiğiniz soruların cevabını kaynak forumlarda bulabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
Bu nedir neo
iki satır yazsana hatıra defterine
dondum kaldım stad oluyor
kaçak kat çıkanların vıy başına
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
dondum kaldım stad oluyor
kaçak kat çıkanların vıy başına
Gecekondu değil stat yapıyoruz Kaçak kat değil orjinalini çıkıyoruz