Şimdi Ara

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (583. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11.991
Cevap
4
Favori
792.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada yazmayı unuttum stada parçalı formayı asmışlar, büyütülmüş halini tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: El Cazador

Kerem abi kombine sayısı 30.000 diye biliyorum ben, yada en fazla bi kaç bin daha fazla.

Talep artarsa sayısında artış yaparlar belki
  • Resim var mı Mürsel hocam.
  • Valla telefon vardı yanımda, o da çok belli olmuyor biraz mesafe vardı arada.
    Netten bakayım belki bulurum bir fotoğraf.
  • Malesef bulamadım ama eli boş dönmedim.

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

• Sağolasın hocam paylaşım için.
  • Şu duvarın rengi bir tek beni mi rahatsız ediyor.
  • Tahminimce ilerleyen zamanlarda o duvarlar da boyanır.
  • Birçok kişi söyledi belki ama şu katlar arasındaki Türk Telekom reklamları yerine led reklam panoları yapılsa çok iyi durur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Durmaz_

Birçok kişi söyledi belki ama şu katlar arasındaki Türk Telekom reklamları yerine led reklam panoları yapılsa çok iyi durur.

Hem de çok çok iyi durur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BilgisayARDA

quote:

Orijinalden alıntı: _Durmaz_

Birçok kişi söyledi belki ama şu katlar arasındaki Türk Telekom reklamları yerine led reklam panoları yapılsa çok iyi durur.

Hem de çok çok iyi durur

Bu dediğiniz yapılacak ama ne zaman ben de bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tayfa-140

Bu arada yazmayı unuttum stada parçalı formayı asmışlar, büyütülmüş halini tabi.

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

Dış beton çalışmaları bir an önce başlansa artık :/

•  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)
    Alıntı: aslantepe.biz / BARIS89

• Hocam stadın devir şartlarıyla ilgili kulağınıza gelen bir şeyler var mı ? Son istekleri kabul edildi mi beden terbiyesizlerinin ?!
  •  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

karşıdaki merdivenlerde bir değişiklik mi var bana mı öyle geldi..???
  • quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Hocam stadın devir şartlarıyla ilgili kulağınıza gelen bir şeyler var mı ? Son istekleri kabul edildi mi beden terbiyesizlerinin ?!

O şartlarla ilgili kesin bir bilgi yok henüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

quote:

Orijinalden alıntı: reef1905

Hocam stadın devir şartlarıyla ilgili kulağınıza gelen bir şeyler var mı ? Son istekleri kabul edildi mi beden terbiyesizlerinin ?!

O şartlarla ilgili kesin bir bilgi yok henüz.

Peki hocam, teşekkür ederim cevabın için.Eğer bir bilgiye ulaşırsan, paylaşırsan sevinirim.

• Tabii.
  • Dwimmerlaik

Aynı malesef. En çok istediğim şey merdiven düzeninin sağlanması ve reklam panolarının dikleştirilmesi.
    Bunlar da olursa ki zamanla (umuyorum ki) olacak o zaman kusursuz bir stadımız olur.
  •  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

Aslan Yuvasından Belli Olur

Çocuğuna sporu sevdirmek ve yeni aslanlar yetiştirmek isteyen ailelerin rahatça maç izleyebilmeleri için Doğu tribünü 210 ve 216 No'lu bloklar çocuklu ailelere tahsis edilmiştir.

Bu eşsiz rekabeti Aslan Yuvası Tribünleri’nden izlemek isteyenler, yetişkinler için 110.00 TL ve 12 yaş altındaki her bir çocuk için 10.00 TL değerindeki biletleri maç günü stad gişelerinden edinebilirler.

Tek kelime ile harika bir uygulama olmuş.

• 
Sayfa: önceki 581582583584585
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.