Şimdi Ara

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (575. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11.991
Cevap
4
Favori
793.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

aslantaraftar.com

• Kırılan koltukların yerine eski tiplerden koysunlar artık çok çirkin gözüküyor. Sanırım tamamının kırılmasını bekliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

Kırılan koltukların yerine eski tiplerden koysunlar artık çok çirkin gözüküyor. Sanırım tamamının kırılmasını bekliyorlar

Derbide eski tip koltuk koymuşlardı ama onu da kırmışlar sanırım.
  • Fotoğraflara artı olarak;

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

• Milli mac ne zaman oynanacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

Milli mac ne zaman oynanacak?

Belçika maçı yakışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

quote:

Belçika maçı yakışır.

Malesef o maç belçikada

Almanya Maçı var ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz c

quote:

Belçika maçı yakışır.

Şimdi baktımda Belçika maçı dışardaymış, Almanya maçı var önemli olan 7 Ekim 2011 olarak gözüküyor muhtemelen bu maçı oynarız.
  • Ben de Almanya maçını Arena'da oynayacağımızı tahmin ediyorum.
    Zaten böyle bir düşünce vardı, böylesine önemli bir maçta uygulamaya koyarlar. :)
  • Stad dışarıdan güzel gözüksün diye demir-çelik konstrüksiyonu içeri yapan zihniyeti kınıyorum Her baktığımda gözüm yoruluyor
  • Ali samiyen stadına yapılacak proje bu 2014 de bitecek.

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SKYSOL!D

Stad dışarıdan güzel gözüksün diye demir-çelik konstrüksiyonu içeri yapan zihniyeti kınıyorum Her baktığımda gözüm yoruluyor

Çok değişik bir havası var bence , paslanmadığı sürece benim gözüme hep güzel gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu

Ali samiyen stadına yapılacak proje bu 2014 de bitecek.

Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

Projenin mimarı Emre Arolat mış.. Kendisi İzmir Narlıdere Folkart ında mimarıdır.. Güzel bi proje olacak gibi gözüküyor.. 1 milyar doların üzerinde maliyeti olacakmış..
  • güzel proje yapmış adamlar
  •  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)
  •  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

• Konu ölmesin
  • Fenerbahçe maçındaki kareografinin yüksek çözünürlüklüsü var mı duvarkağıdı yapılabilecek ?
  •  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)  Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın)

Yeşillendirme çalışmaları..

Çevre düzenlemeleri, betonlar vs bittiğinde göze daha goş gelen bir stad göreceğiz. Umarım gelecek yeni yönetim bu konuda ağırlığını koyar.

• stadın dış kısmını renkli renkli boyamasalar çok saçma ve kırmızı renk tuğla gibi duruyor.
  • 
Sayfa: önceki 573574575576577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.