Bildirim
Aslantepe Projesi (Başka Konu Açılmasın) (575. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kırılan koltukların yerine eski tiplerden koysunlar artık çok çirkin gözüküyor. Sanırım tamamının kırılmasını bekliyorlar -
quote:
Orijinalden alıntı: KYgt
Kırılan koltukların yerine eski tiplerden koysunlar artık çok çirkin gözüküyor. Sanırım tamamının kırılmasını bekliyorlar
Derbide eski tip koltuk koymuşlardı ama onu da kırmışlar sanırım. -
-
Milli mac ne zaman oynanacak? -
quote:
Orijinalden alıntı: [DMC]
Milli mac ne zaman oynanacak?
Belçika maçı yakışır. -
quote:
Orijinalden alıntı: deniz c
quote:
Belçika maçı yakışır.
Malesef o maç belçikada
Almanya Maçı var ama -
quote:
Orijinalden alıntı: deniz c
quote:
Belçika maçı yakışır.
Şimdi baktımda Belçika maçı dışardaymış, Almanya maçı var önemli olan 7 Ekim 2011 olarak gözüküyor muhtemelen bu maçı oynarız. -
Ben de Almanya maçını Arena'da oynayacağımızı tahmin ediyorum.
Zaten böyle bir düşünce vardı, böylesine önemli bir maçta uygulamaya koyarlar. :) -
Stad dışarıdan güzel gözüksün diye demir-çelik konstrüksiyonu içeri yapan zihniyeti kınıyorum Her baktığımda gözüm yoruluyor
-
Ali samiyen stadına yapılacak proje bu 2014 de bitecek.
-
quote:
Orijinalden alıntı: SKYSOL!D
Stad dışarıdan güzel gözüksün diye demir-çelik konstrüksiyonu içeri yapan zihniyeti kınıyorumHer baktığımda gözüm yoruluyor
Çok değişik bir havası var bence , paslanmadığı sürece benim gözüme hep güzel gelecek -
quote:
Orijinalden alıntı: Yusuf Miroğlu
Ali samiyen stadına yapılacak proje bu 2014 de bitecek.
Projenin mimarı Emre Arolat mış.. Kendisi İzmir Narlıdere Folkart ında mimarıdır.. Güzel bi proje olacak gibi gözüküyor.. 1 milyar doların üzerinde maliyeti olacakmış.. -
güzel proje yapmış adamlar -
-
-
Konu ölmesin -
Fenerbahçe maçındaki kareografinin yüksek çözünürlüklüsü var mı duvarkağıdı yapılabilecek ? -
-
stadın dış kısmını renkli renkli boyamasalar çok saçma ve kırmızı renk tuğla gibi duruyor.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X