Sonuçta her yıl her ay her hafta yeni bi stat yapmıyoruz. Bu olay 50-60 yılda bi oluyor. Neden bu kadar duyarsız kalıyorsunuz arkadaşlar. Kimse girip bakmıyor bile. Lütfen kendi takımınızın stadı olduğunu Galatasaray'a yapıldığını unutmayın ve gerekli ilgiyi gösterin...
Burda kendi başıma gibi kalıyorum. Böyle devam edecekse bilgilendirmeye son vermeyi düşünüyorum...
Ellerine saglık nolamaz ... Sürekli girip takip edioyrum gelisimi .. Sayenizde bilgilenioruz saolun...
fotoları haftalık versen daha heyecanlı olur. gün gün olunca değişik şeyler gözükmüyor.silüet çıkmayınca olmuyor.ne zaman çıkar bu silüet.
quote:
Orjinalden alıntı: mhalici
Ellerine saglık nolamaz ... Sürekli girip takip edioyrum gelisimi .. Sayenizde bilgilenioruz saolun...
Bişey değil ne demek, girince girdiğinizi belli edip bi yorum yazarak hem beni mutlu etmiş olursunuz hemde konu yukarlarda kalır. Unutmayın, bu proje uyuyan aslanı yeniden uyandıracak. Çok güzel günler bekliyor bizi. İlginizi eksik etmeyin lütfen...
quote:
Orjinalden alıntı: teknocel
fotoları haftalık versen daha heyecanlı olur. gün gün olunca değişik şeyler gözükmüyor.silüet çıkmayınca olmuyor.ne zaman çıkar bu silüet.
Günlük takip eden arkadaşlar olduğundan dolayı öyle bişey yaparsan günlük bakan arkadaşlara haksızlık olur...
Şeklini şemalini alması 1 ayı alır. 1 ay sonra her taraf yükselecek son sürat. 3 gün içinde 2 vinç daha kurulacak ve tam kapasite hızlı uçuşa geçeceğiz emin olabilirsiniz...
Vinçler kurulmaya başlanmış yakında hızlı bir şekilde stad yükselicek
Bugün, yani 5 Eylül'de vinçlerimizin hepsini bi abimiz çekmiş buyurun...
Arkadaşlar ellerinize sağlık.Bu arada kombine fiyatları ne zaman belli olacak.Fiyatlar hakkında bilginiz varmı.Beni Londradan aramışlardı anket için ama hala belli olmadı.Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
4 Eylül' e kadar yapılmış olan inşaatın çizimini buldum buyrun.
quote:
Orjinalden alıntı: haf
Arkadaşlar ellerinize sağlık.Bu arada kombine fiyatları ne zaman belli olacak.Fiyatlar hakkında bilginiz varmı.Beni Londradan aramışlardı anket için ama hala belli olmadı.Bilgisi olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim
Bilmiyorum da daha belli değil kombine fiyatları...