şu çatı ile stad arasında kalan boşluklar çok önemli bence ses direk içerde kalırsa atmosfer daha güzel olur
stadımızın tuvaletleriaslantepede zıçacakken iki kere düşününsiz siz olun temkinli davranın malum zaman kötü kolla g.tü
quote:Orijinalden alıntı: justreal stadımızın tuvaletleriaslantepede zıçacakken iki kere düşününsiz siz olun temkinli davranın malum zaman kötü kolla g.tü Araya birşey koyarlar bea.
quote:Orijinalden alıntı: justreal stadımızın tuvaletleriaslantepede zıçacakken iki kere düşününsiz siz olun temkinli davranın malum zaman kötü kolla g.tü Taraftarların birbiriyle kaynaşmasını mı istiyolar ne :)) Ayrı gayrı olmasın demişler sanırım :D :D :D Koyarlar canım araya bişeyler...
quote:Orijinalden alıntı: justreal stadımızın tuvaletleriaslantepede zıçacakken iki kere düşününsiz siz olun temkinli davranın malum zaman kötü kolla g.tü Portatif kabin gelecek oralara, yani öyle tahmin ediyorum.
quote:Orijinalden alıntı: SmyrneGe quote:Orijinalden alıntı: justreal stadımızın tuvaletleriaslantepede zıçacakken iki kere düşününsiz siz olun temkinli davranın malum zaman kötü kolla g.tü Portatif kabin gelecek oralara, yani öyle tahmin ediyorum. Perde çekceklermiş
quote:Orijinalden alıntı: justreal stadımızın tuvaletleriaslantepede zıçacakken iki kere düşününsiz siz olun temkinli davranın malum zaman kötü kolla g.tü rakip tribünün tuvaletleri olduğu için hiç gerek yok fazla masrafa
Arası açık kalsın bence. Ne güzel sohbet ederiz. Roma zamanında açıkmış böyle, hamam gibi bir ortamda (yuvarlaktı sanırım) oturup işinizi görüyormuşsunuz.
quote:Orijinalden alıntı: SUAVI Arası açık kalsın bence. Ne güzel sohbet ederiz. Roma zamanında açıkmış böyle, hamam gibi bir ortamda (yuvarlaktı sanırım) oturup işinizi görüyormuşsunuz. Efes'te dediğin tarz tuvaletler var. Bi de dip dibe, biraz bacağını ayırsan yanındakine çarpar
quote:Orijinalden alıntı: justreal stadımızın tuvaletleriaslantepede zıçacakken iki kere düşününsiz siz olun temkinli davranın malum zaman kötü kolla g.tü Fotonun sağında siyah bişey gözüküyor ya. O işte kabin :)
quote:Orijinalden alıntı: CyeD quote:Orijinalden alıntı: SmyrneGe quote:Orijinalden alıntı: justreal stadımızın tuvaletleriaslantepede zıçacakken iki kere düşününsiz siz olun temkinli davranın malum zaman kötü kolla g.tü Portatif kabin gelecek oralara, yani öyle tahmin ediyorum. Perde çekceklermiş
Bu stadyumla ilgili çoğu kişinin bilmediği birşey var. Aslantepe Ali Sami Yen Spor Kompleksi'ndeki Türk Telekom Arena Stadyumu olarak geçiyor bu stad.
quote:Orijinalden alıntı: justreal stadımızın tuvaletleriaslantepede zıçacakken iki kere düşününsiz siz olun temkinli davranın malum zaman kötü kolla g.tü Aman canım ne gerek var kabine falan. Boşa masraf.
quote:Orijinalden alıntı: gael skorbordla ilgili bir bilgi varmi nasil birsey olacak önceki sayfalarda var fotoğrafları
quote:Orijinalden alıntı: gael skorbordla ilgili bir bilgi varmi nasil birsey olacak Hocam takıldı bile. Bir tanesi ama.
quote:Orijinalden alıntı: MiC tamam gordum buymus.. benim hayallerimdeki skorbord saha ortasinda tepede,,nba maclarindaki gibiydi