Ayırma çiti, sökülebilir, oyun sahasının ayrılması için, Konstrüksiyon statiğe uygun çelik direkler-den, üzerinde bir sıkıştırma borusu üzerinden üst üste binen çit ızgarasını sıkıştırmak amacıyla bir kanca mevcut, örneğin . D=6mm ve sıkıştırma borusunu emniyetleyen vidalanabilir bir örtü başlığı. Çapraz düzende güçlü punto kaynaklı çelik tellerden çit ızgarası, mesh genişliği 100x200mm. Direkler betonarme korkuluk duvarına geçmelidir ve uygun organizasyonlarda çitsiz kullanımın sağlanabilmesi için kolaylıkla tekrar sökülebilir. Çit yüksekliği, betonarme korkuluk duvarı dahil 2,20m’dir Rakip takım taraftar bölümünde örtü kapakları V-Formlu engelleyicilerle değiştirilebilmelidir. Çit montajı betonarme korkuluk duvarı üzerine gerçekleşir, Örneğin betona gömme kovanlarla.
Tüm tribünden oyun sahasına geçiş bölümlerinde birer emniyet kapısı monte edilecektir. Bu kapı-lar içte kapıya yaslanan seyircilere rağmen dışarıdan açılabilmelidir. Uygun bir emniyet kilidi ön-görülecektir. Kapı genişliği kaçış yolları şart ve özelliklerine uygun olacaktır.
-Kale arkası top tutma çiti (ağ)
Stadyumun kale arkası taraflarında kale arkası tribünler önünde komple uzunluk boyunca top tutma çitleri tesis edilecektir.
Özellik: Direk Yüksekliği 6,00m, takviye ile birlikte. Direk aralıkları yaklaşık 5m. Ağ yüksekliği 5,40m.
kaynak : ttarena.biz
Bu ağ deplasmanda Şükrü Saraçoğlu'ndaki ağlar gibi mi
quote:
Orijinalden alıntı: rnk.
burada ki direk aralıkları yaklaşık 10 metre kadar eğer bizim stadımızda 5 metre arayla direk olacaksa kale arkasından direklerden maç izlenmez
resime bakın 6 direk var sahanın eni 68 70 metre civarında olur buda demek oluyorki 14 direk
canımı sıktı şu ağlar tel örgüler direkler falan..
çit konusunda ve dolaylı olarak stada zarar verebilecek herşeyi önleyebilecek tek öğe biz taraftarlardır. gittiğimiz maçta yanımızdakinden de sorumlu olursak bu tip olayların hiç biri olmaz. umarım yapabiliriz!
Takılıp çıkarılabilecekmiş teller.Bence iyi bir çözüm olur
Premier ligde oyuncular hızını alamayıp tribünlere uçuyorlar ve seyirciler futbolcuya yardım ediyorlardı. Hep bunu bizim stadımızda hayal ederdim. Keşke bizde de böyle olsa derdim.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans Premier ligde oyuncular hızını alamayıp tribünlere uçuyorlar ve seyirciler futbolcuya yardım ediyorlardı. Hep bunu bizim stadımızda hayal ederdim. Keşke bizde de böyle olsa derdim.
bizim burda oyuncu rakip tribune ucsa birak yardimi indirirler yumrugu
kale arkasına direk konulursa çok kötü olur, çok çirkin gözüküyor tam bir görüntü kirliliği olmuş olur.
Bu nasıl bir saçamlıktır Türkiye'deki tel örgü olmayan stadların hangisinde çok büyük olaylar çıktıki bizde çıksın. Sanırsam bizim taraftar Trabzon taraftarından daha fanatik ki böyle bir uygulama uyguluyolar. İnsanın yasağı delme arzusu nedeniyle tel örgünün yarardan çok zarar getireceğini inanıyorum.
Üzülerek söylüyorum ama bu tel örgü gerekli. tek bir sorumsuzun yaptığı iş bütün sezon başımızı ağrıtabilir.
Fenerliler kutlmada sahaya nasıl atladı beyler belli olmaz bana kalırsa yanlarda olmamalı (kısa olmalı)kale arkalarında olmalı
quote:
Orijinalden alıntı: Nörotransmitter
Fenerliler kutlmada sahaya nasıl atladı beyler belli olmaz bana kalırsa yanlarda olmamalı (kısa olmalı)kale arkalarında olmalı
Atlamak isteyen insanlar o telleride aşarlar. Yüzlerce kişi yüklendiği zaman tel falan kalmaz orada.
Son gelen bilgiler önemli maçlarda takılacakmış, diğer maçlarda takılmayacakmış.
quote:
Orijinalden alıntı: Roohans
Premier ligde oyuncular hızını alamayıp tribünlere uçuyorlar ve seyirciler futbolcuya yardım ediyorlardı. Hep bunu bizim stadımızda hayal ederdim. Keşke bizde de böyle olsa derdim.
Bir de premier ligde Henry gol atınca kale arkasındaki taraftarlarla birlikte kutlardı bazı golleri.Arsenal maçlarından kalmış aklımda.Belki bizde de böyle sahneler görürüz.
Gerilimli maçlarda takılacakmış demek...
Yani sadece fener maçlarında. Diğer maçlarda o kadar gerilim olmuyor.
Muhammet Yaymaz'a teşekkürler...
4.makas yani 2'nin 2'si ne zaman takılacak kesin olarak
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
4.makas yani 2'nin 2'si ne zaman takılacak kesin olarak
6 Haziran diye planlanmış. Ama bikaç gün sekebilirmiş...
tel örgü yerine güvenlik elemanlarını artırsınlar, ingilizlerin yaptığı gibi olsun..