Şimdi Ara

Asla Bronze 1 den çıkamıycam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler artık bunu anladım bu imkansız dün 95 puana kadar yükseldim şuan 6 lose streak oldu 50 puana kadar geriledim ve artık asla burdan çıkamıycam diyorum

Bronz ligde olmamın nedenide oyuna ilk başladığım hesap olması, 30 olduğum gibi ranked girmiştim 10 w 52 l gibi bir skordan buraya geldi

Elohell heryerde elohell ama niye karşıyada arada bizim zed gibi zedler gelmiyor anlamıyorum adam jungle olarak koridorlara yardım etti ama daha çok karşı tarafa yardım ediyordu.

Asla Bronze 1 den çıkamıycam

• aynı duyguları paylaşıyoruz benim ve arkadaşın durumda aynı 98 puana çıktı arkadaş şimdi 80 lere düştü bende öyle 1,5 senelik hesaplar ama çıkıcaz, inş sende çıkarsın :)
  • Daha jungle itemini bitirmeden abuk subuk şeyler çıkıyorlar anlamıyorum

Not : Geçmiş olsun ordan çıkış yok gibi :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeusunAmcası -- 22 Haziran 2013; 11:40:32 >
  • Çıkarsın sıkıntı etme benimde bi yerlerim çıktı ama Gümüş 5'teyim şimdi. Ben şunlar sayesinde çıktım;
    Mid Zed
    Jungle Nasus
    Adc Draven
    Kendini ustalaştır bi karakter bide fp olursan ne ala. Bu aralar gümüşe çıkınca ara verdim ben, sejuaniye alışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drrraven

Çıkarsın sıkıntı etme benimde bi yerlerim çıktı ama Gümüş 5'teyim şimdi. Ben şunlar sayesinde çıktım;
    Mid Zed
    Jungle Nasus
    Adc Draven
    Kendini ustalaştır bi karakter bide fp olursan ne ala. Bu aralar gümüşe çıkınca ara verdim ben, sejuaniye alışıyorum.

adc draven 20 oyun 14 win
    hecarim 18 oyun 16 win

ama istediğim pozisyonu alamıyorum bazen işte
  • Sana bir sor vereyim, jayce oynamaya devam et. 10 mac 20 mac oyna elin iyice alissin sonra cok rahat cikarsin. Gercekten cok iyi bir karakter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfoxlr

quote:

Orijinalden alıntı: Drrraven

Çıkarsın sıkıntı etme benimde bi yerlerim çıktı ama Gümüş 5'teyim şimdi. Ben şunlar sayesinde çıktım;
    Mid Zed
    Jungle Nasus
    Adc Draven

adc draven 20 oyun 14 win
    hecarim 18 oyun 16 win

ama istediğim pozisyonu alamıyorum bazen işte

İyi bi duo bul rahat çıkarsın diyelim o zaman. Gümüşe çıkınca lig atlama derdin olacak gene merak etme ama bronzdan iyidir tabi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 ne zaman çıkıyor?????
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen hala benim imzama tıklamadınmı ?
  • Nasil bukadar zorlaniyorsunuz anlamiyorum. Benim hesabi ranked girmedigimden bronze a atmisti sezon basi. 2 gunde lig atlayip gumus4 e ciktim. Gereksiz hareketler yapmayin, olmemeye calisin, cok farm yapin(her oyunda 25dk icinde 200ü hedefleyin low eloda cok faydasi olur) ward alin her base gidisinizde, kaybeden bir lane olursada arada bir yardim edin. Oyunda flame yapmayin sinirlenseniz bile birsey yazmayin yazsaniz bile pozitif seyler yardim edici seyler yazin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • terfi maçına yaklaşırsan bana mesaj at taşıyım terfi maçlarını
  • Çıkmayın boşverin, gerek yok çıkmanıza emin olun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pead

sen hala benim imzama tıklamadınmı ?

7 lose streak ap yi ile bozdum 18/3 , 280 farm 30 dakika

edit: 9x report orianna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfoxlr -- 22 Haziran 2013; 13:03:49 >
  • bo3'e girip 0 lp'ye düştüğümü bilirim yapacağın şey usta olduğun heroyla oynamak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.