Şimdi Ara

aşktan anlıyan varsa yardıma ihtiyacım var:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yıllardır bir kızı sevdim 7 yıl oluo tanışalımız ben 21 yaşındayım üni 4 üncü sınıfa geçtim başlarda sevmiodum hoşlantıydı çok çektirmiştim ama üniye başladıgımda kendi ünisine çağırdı orda tutuldum ve bırakamadım onca sorun onca dert yaşadık bana çektirmediğini bırakmadı yanıma geldiğinde aramız hep çok iyi oluyor ama gittiği zaman burnumdan getiriyor.uni yıllarım resmen zehir oldu ne bi sosyal kız ark ne bişe hepsi yasak yakışıklı bir insanım çevremdekilerinde söylediği etkileyemeyeceğim kız yok gibi ama bu kızdan başkasını gönlüm görmedi ve bunu sevdim bu da beni sevmiyor heraldeki çok çektirtti bi kere bi mankene face te hayran olmuşum die ayrıldı sora bende manken fotosu koydum 1 ay geçmişti bana öle bi msj attıkı en sonunda da ben nişanlandım falan filan zehir etti 5 ay ayrı kaldık sora örendimki nişan gerçek değil bi gün yanıma geldi.ayrıykende 2 aydan sora 2 haftada bir msj atıodu napıon die cvp atmak istemiyordum.2 aydır çok guzel eğlendik tam gene oldu gidioz derken birden geçen gün seni sevmiyorum ben anladım dedi.ama hayatımdan çıkartamam dedi bilmiyorum ben ne hissettiğimi napçam aartık karar verip kestiremiyorum atıp gidemiyorum bigün msj atsa canı sıkkın olsa çocugum gibi üzülmesine dayanamayıp yanına koşasım gelio iki elim kanda olsa bile .daha anlatamadıgım niceleri var ama bana bi insanın çekebileceği tüm manevi eziyeti verdi napmam gerekiyor bi yaşayan tecrübe sahıbı bana kendını yerıme koyup yrd etsin lütfen

• bu internetin en kötü yanı bu ! ne kadar unutmaya çalışsanda resmi bi şekilde çıkıyor karşına abi ya git konuş onla yada tamamen uzaklaş ve unut ...
  • kendini çok ezdirmişsin

sıra sende artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bruft_

kendini çok ezdirmişsin

sıra sende artık
    usta ezcek yol bulamıyorum napçam bilmiyorum kız öle sinirli anında makınalı tüfek gibi eskiden kuzu gibiydi napçamı şaşırdım kendımı çok daha yakışıklı buluyorum ama olmuyor olmuyor işde.her türlü bahaneyi buluo.şu an body salonunda yenı gelenleri çalıştırıyorum tatilde yenı gelen kızlar asılıp duruyor nette mıllet ekleyıp duruo ayrıyız 2-3 gundur bi yandan herkese evet diyim diyorum bi yandan aklıma geliyor.çok ezildim ezilme ne kelıme sen nediosun.kaçış yolu yok msj attımı die tele bakıp duran bırı oldum eskıden tel taşımayı sevmezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: __bluefire__

bu internetin en kötü yanı bu ! ne kadar unutmaya çalışsanda resmi bi şekilde çıkıyor karşına abi ya git konuş onla yada tamamen uzaklaş ve unut ...
    ah be kardeşim.. benimde derdim var aynı şekilde ilk zamanlar sakin biriydi fakat sonra çok kötü olmaya başladı dışarıda halletmem gereken şeylere bile karışıyor msn face hiç biri yok diyor tüm herşeyime karışıyor... bir kız ile bırak konuşmayı selam verdiğimi görsün bir trip bir tavır çook çektiriyor aynı duruma benzer bendede var eskiden çok sevdiğim için boyun eğerdim böyle şeylere ve karışmalarına.. artık şu 2 aydır öyle bir noktaya geldi ki bağırmaya çağırmaya çok sert tepkiler vermeye başladım onun karıştığı noktalara bende karıştım şimdi bu kız senelerdir bana böyle karışıyordu şimdi ben aynı şekilde ona karışmaya başlayınca suçlu olan ben oldum onun gözünde ve ayrılma noktasına geldik şu sıralar ne olacak belli dğeil bi günümüz iyi bir günümz kötü kendimi yiyiorum günde 2 paket sigara ya daha kaç yaşındayım 17 ya silip başımdanda atamıyorum ne yapacağım bende bilmiyorum.. , ne dertler varmış böyle.. yüz yüze konuş birlikte net bir karara varın kendi çıkarlarını düşünmesin.. ikinizin de ortak bi kararınız ile bir sonuca varın ne diyebilirim ki çok zor çok canım sıkıldı şimdi durumunu duyunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maverick_192 -- 25 Temmuz 2009; 2:29:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick_192

ah be kardeşim.. benimde derdim var aynı şekilde ilk zamanlar sakin biriydi fakat sonra çok kötü olmaya başladı dışarıda halletmem gereken şeylere bile karışıyor msn face hiç biri yok diyor tüm herşeyime karışıyor... bir kız ile bırak konuşmayı selam verdiğimi görsün bir trip bir tavır çook çektiriyor aynı duruma benzer bendede var eskiden çok sevdiğim için boyun eğerdim böyle şeylere ve karışmalarına.. artık şu 2 aydır öyle bir noktaya geldi ki bağırmaya çağırmaya çok sert tepkiler vermeye başladım onun karıştığı noktalara bende karıştım şimdi bu kız senelerdir bana böyle karışıyordu şimdi ben aynı şekilde ona karışmaya başlayınca suçlu olan ben oldum onun gözünde ve ayrılma noktasına geldik şu sıralar ne olacak belli dğeil bi günümüz iyi bir günümz kötü kendimi yiyiorum günde 2 paket sigara ya daha kaç yaşındayım 17 ya silip başımdanda atamıyorum ne yapacağım bende bilmiyorum.. , ne dertler varmış böyle.. yüz yüze konuş birlikte net bir karara varın kendi çıkarlarını düşünmesin.. ikinizin de ortak bi kararınız ile bir sonuca varın ne diyebilirim ki çok zor çok canım sıkıldı şimdi durumunu duyunca

Alıntıları Göster
    ya bak kız öle biriki yanıma geldi son gelişinde bana sarılıp benı bırakma dıyıp duruyordu yanı daha 1 hafta önce sana tekrar tekrar aşık oluyorum yazan kız 2 gün önce senı sevmiyorum dedi buluştuk bana yüzüme gene söledi bi sarılıyor bi çekiliyordu bende anlamadım ya napçamı bılmıyorum konuşçak pek bişe kalmadı gibi onca zaman hep kaçtım ama şimdi gene yakaladı puff

• quote:

Alıntıları Göster
    Kızları bu kadar ciddiye almayın bu yaşlarda.Hayatın tadını çıkarın.Çok üzülüyorum şu platonik aşıklara

• quote:

Alıntıları Göster
    Cep tlfnunda msjları engelleme yolu var artık, o msj atsa dahi sana gelmiyor yani sen görmüyorsun,böylece oda senin umursamadığını sanıcaktır ,şahsen ben bu taktiği her ayrılığımda denedim hatta aramaları bile engelliyebilirsin.ilişkilerde dönem dönem dizginler bir oraya bir buraya kayar

• quote:

Orijinalden alıntı: _Bebeto_

Cep tlfnunda msjları engelleme yolu var artık, o msj atsa dahi sana gelmiyor yani sen görmüyorsun,böylece oda senin umursamadığını sanıcaktır ,şahsen ben bu taktiği her ayrılığımda denedim hatta aramaları bile engelliyebilirsin.ilişkilerde dönem dönem dizginler bir oraya bir buraya kayar

Alıntıları Göster
    seviyormuyum sevmıyormuyum onuda bılmıyorum artık hiç bişe bilmiyorum ama ne onla nede o olmadan mutlu değilim hiç bi şekilde ayrıca yıllardır dizginler nerdeyse 3 yıldır onda bi ara ben ele geçirmiştim ama sevgimi çok mu bellı ettım ne kaybetme korkusu kalmadı çirkin olsam neyse ama bana sen benden başkasıyla çıkamazsın diosa ne diyim artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Junior.qL

Kızları bu kadar ciddiye almayın bu yaşlarda.Hayatın tadını çıkarın.Çok üzülüyorum şu platonik aşıklara

bilmiyorum yaşın kaç ama tecrüben varsa paylaşsan daha iyi olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: karl.marx

seviyormuyum sevmıyormuyum onuda bılmıyorum artık hiç bişe bilmiyorum ama ne onla nede o olmadan mutlu değilim hiç bi şekilde ayrıca yıllardır dizginler nerdeyse 3 yıldır onda bi ara ben ele geçirmiştim ama sevgimi çok mu bellı ettım ne kaybetme korkusu kalmadı çirkin olsam neyse ama bana sen benden başkasıyla çıkamazsın diosa ne diyim artık

Alıntıları Göster
    Beni anlatmışın

• quote:

Alıntıları Göster
    Anlattıklarına göre kız seni deli gibi seviyo ama diğer kızlardan farklı olduğunu göstermek için zaman zaman
    seni tersliyo sen kimsin moduna giriyo. Ama sonra senin istediğin kızı elde edebileceğini aklına getirince, üstüne düşüyo seni seviyorum
    benden başkasıyla yapamazsın tarzında laflar yapıyo. O aslında seni köpek gibi seviyor ama diğer kızlardanda farklı olduğunu
    göstermek için seni tersliyo, sende elini ayanı çektiğinde, tekrar üstüne düşüyo seni seviyorum diyo. Net olarak kız sana deliler gibi aşık.
    Şöyle bir söz var:

Yumurtayı sıkarsan kırılır, biraz rahat bırakırsan elinden düşer kırılır, tutmasını biliceksin =)

ve kız seni bu yolla elinde tutmaya çalışıyor ve başarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mrcopper

Anlattıklarına göre kız seni deli gibi seviyo ama diğer kızlardan farklı olduğunu göstermek için zaman zaman
    seni tersliyo sen kimsin moduna giriyo. Ama sonra senin istediğin kızı elde edebileceğini aklına getirince, üstüne düşüyo seni seviyorum
    benden başkasıyla yapamazsın tarzında laflar yapıyo. O aslında seni köpek gibi seviyor ama diğer kızlardanda farklı olduğunu
    göstermek için seni tersliyo, sende elini ayanı çektiğinde, tekrar üstüne düşüyo seni seviyorum diyo. Net olarak kız sana deliler gibi aşık.
    Şöyle bir söz var:

Yumurtayı sıkarsan kırılır, biraz rahat bırakırsan elinden düşer kırılır, tutmasını biliceksin =)

bilmiyorum usta ya inanasım gelmiyor öyle bişey olsa deli gibi seven kızın her an kaybetme korkusu olur başarsa bile böle bişeyi hayatımı mahfederek benı bıgun kaybetmıycekmı kı yıllardır kaybetmedı son yıllarda hep ayrılıp dönen o oldu ayrıldığımı 2 yıldır hatırlamıyorum hep bekleyen taraf oldum hiç bi ilişkimde bi kız benden ayrılmamıştı çok enteresan puufff

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Kız milletine fazla yüz vermeyeceksin. Tersleyeceksin.

Senin konuna gelince, kız çok şımarık galiba. Sana her istediğini yaptırmak istiyo. Sen bu kızdan uzaklaş arkadaş. Zaten sana çok çektirmiş sen kendinde söylüyosun bunu.

Daha önce bırakman gerekirdi.

+++ İki yüzlü olan bi sevgiliyi yanımda gezdirmek istemem. Millete ayrı bana ayrı rol yapmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: British

Kız milletine fazla yüz vermeyeceksin. Tersleyeceksin.

Senin konuna gelince, kız çok şımarık galiba. Sana her istediğini yaptırmak istiyo. Sen bu kızdan uzaklaş arkadaş. Zaten sana çok çektirmiş sen kendinde söylüyosun bunu.

Daha önce bırakman gerekirdi.

+++ İki yüzlü olan bi sevgiliyi yanımda gezdirmek istemem. Millete ayrı bana ayrı rol yapmayacak.

Alıntıları Göster
    işde bırak bırakta bırakamadığımı anlatıyorum kız eskıden ilk tanıştıgımızda daha 15 lerdeydık sankı ozaman 20 yaşında gibiydi şimdi 22 yaşında kız 15 yaşında gibi davranıyor bana karşı bilmiyorum bırakmak isteyip nezaman kendımı çeksem nezaman tam unutuyorum desem hep çıkageldi şimdi unutmak mumkun degil gibi geliyor onu unutmak için yapabilcegim bişe varmı sizce daha önce hiç aşık olmadım bölesine

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mrcopper

Şöyle bir söz var:

bilmiyorum usta ya inanasım gelmiyor öyle bişey olsa deli gibi seven kızın her an kaybetme korkusu olur başarsa bile böle bişeyi hayatımı mahfederek benı bıgun kaybetmıycekmı kı yıllardır kaybetmedı son yıllarda hep ayrılıp dönen o oldu ayrıldığımı 2 yıldır hatırlamıyorum hep bekleyen taraf oldum hiç bi ilişkimde bi kız benden ayrılmamıştı çok enteresan puufff

Hala dediklerimin doğru olduğuna inananıyorum. Benim düşünceme göre aşırı sevgisinden böyle yapıyo.
    Zamanında bende sevdiğim kızı hep terslerdim. Maksat onun senle zaman geçirmesi değil. Seni kendine bağlaması.
    O da bunu yapmaya çalışıyor yumurta örneğindeki gibi elinde tutuyor =)

• quote:

quote:

Paylaşabileceğim tecrübe.Kızlar erkeklerin hiç duygusal olmadığından yakınır.Ama bu artık bu tabu yıkılmış durumda.Ne kadar çok insanla sevgili olduysan dugusallıkta o kadar bitmiştir.Eskiden kızlar aile baskısı yüzünden erkekler kadar çok sevgili yapamazdı bu yüzden hep platonik aşk yaşarlardı. Erkekleri duygusuz olarak nitelendirmeleri bu yüzdendir.

Şimdiki kızları ise boşta bulmak çok zordur,Bir kızın boşta kalma süresi 1 aydır mutlaka bi erkek arkadaş bulma ihtiyacı hissederler ve artık günümüzde onlar duygusuzlaştırlar.Yani diyeceğimki aslında kızların duyguları yoktur ve sizin onun için hissettikleriniz onların zerre kadar umrunda değildir.

Kızların %99u tipe bakar.İç güzellik ve duygular kızlar için bir anlam ifade etmez.Hayatın tadını çıkarın evlenmeyi düşündüğünüz kadın haricinde kimseye aşık olmayın,aşık olmak sizin elinizdedir unutmayım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zampara.Alper -- 25 Temmuz 2009; 2:58:06 >

• quote:

işde bırak bırakta bırakamadığımı anlatıyorum kız eskıden ilk tanıştıgımızda daha 15 lerdeydık sankı ozaman 20 yaşında gibiydi şimdi 22 yaşında kız 15 yaşında gibi davranıyor bana karşı bilmiyorum bırakmak isteyip nezaman kendımı çeksem nezaman tam unutuyorum desem hep çıkageldi şimdi unutmak mumkun degil gibi geliyor onu unutmak için yapabilcegim bişe varmı sizce daha önce hiç aşık olmadım bölesine

Efes pilsen

Fıçı
  • quote:

Orijinalden alıntı: British

quote:

Efes pilsen

Fıçı

Alıntıları Göster
    yok hacı biraya tövbe ettim dizanteri yaptı beni geçen hafta

• quote:

yok hacı biraya tövbe ettim dizanteri yaptı beni geçen hafta

Alıntıları Göster
    Ben de benzerini yaşadım..

Tek kalemde sildim,o andan şimdiye kadar ne tek bir kelime,ne de tebessüm..Sadece bilmediğim bi numaradan doğum günümü kutladı ve bi kaç defa gizli numaradan arayıp sesimi dinleyip kapattı..

Evet,tek kalemde sildim,fakat hala izleri kaldı o ayrı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.