Şimdi Ara

askı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karakter askıda kaldı neredeyse 48 saat olucak ticket de attım nasıl kurtarabilirim başka bir yol bilen varmı acaba yardımcı olabilecek

• 3 gün olcak neredeyse yardım edicek biri yokmu hala askıda karakter
  • benım ardream char 14 gundur felasn askıda senınkıde ole olcak heral ban gıbı bısı
    reset felan hıc bı sekılde acılmıyo
  • bi ara karakter ekrana geliyordu artık gelmiyorda ticket a otomatik cevap vermişler başım ağrıyor artık denemekten yoruldum
  • Bendede öyle
  • kendi kendine bi dc yedirtme yolu vardı ama unuttum valla. olmadı patch gelince mutlaka düzelir (inş)
  • Şifreni değiştirmeyi dene
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv Çapraz Askı Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    HAREKETLİ DUVAR ASKI APARATI
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • malesef olmadı
    başka fikri olan varmı acaba
  • çara gold premium çekip türkçe mesaj at dicem ama oyuna giremiosun inşallah yeni patch gelince düzelir yoksa bilmiom başka bi çözüm yolu
  • msn koxp kurmayı biliyosundur herhalde onu kurar gibi login sayfasında msni herzman ustte secip enterla msne aynı anda bas
    ve surekli densein auto bırak ole saha kadr bile brakbilrisn mutlaka giricektir,egerki askıda kalmıs ise

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __True___Crime__ -- 28 Kasım 2007; 1:07:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: __True___Crime__

msn koxp kurmayı biliyosundur herhalde onu kurar gibi login sayfasında msni herzman ustte secip enterla msne aynı anda bas
    ve surekli densein auto bırak ole saha kadr bile brakbilrisn mutlaka giricektir,egerki askıda kalmıs ise

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.