Şimdi Ara

Askerlikte Hava Değişimi Aldım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (5 Mobil) - 3 Masaüstü5 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
12.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Çok teşekkürler bilginiz için en yakın zamanda güncel durumumu belgesiyle psikiyatriden alıp gitmem gerek 🙃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batupng kullanıcısına yanıt

Peki bu benim durumumda olanlar hapise mi girdi yoksa mazeretli olduğu için yasal belgeli yani benim yapacağım gibi sorun olmadı mı

• Vito55 V kullanıcısına yanıt

Size belirttiğim numarayı arayıp detayı ile sordunuz mu?

Çok kıymetli bilgiler. Elinize sağlık.

• Vito55 V kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim ilgili askerlerden biri psikolojiden hava değişimi almıştı. Deprem bölgesinden geldiğinden ailesi ve akrabalarından bazı kayıplar olması sebebiyle doğrudan aksiyon alınmadı. Tüm bunlar mazeret görülerek olay hava değişimi tecavüzü olarak sınıflandırılmadı. 2 gün sonra babasıyla bir şekilde iletişime geçildi ve durum bölük komutanınca izah edildi. Ertesi gün ailesiyle birlikte birliğe gelerek teslim oldu. Yaklaşık 1 hafta içinde de yeniden hava değişimi aldı ve geri döndüğünde bu kez heyete çıkarılarak askerliğe elverişli değildir raporu verildi. Askerlik süresince ceza ve mahkeme süreci de bir yığın evrak/imza işi gerektirdiğinden zorunda kalmadıkça akla ilk gelen seçenekle tercih edilmiyor. Mutlaka sizinle irtibata geçmeye çalışmışlardır. Bu yüzden süreci daha fazla uzatmamanız gerekiyor. Mümkünse işlemlerinizi bu hafta tamamlamaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batupng -- 16 Haziran 2025; 17:11:17 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Ben bugün hastaneye gittim bulunduğum yerdeki yatış verilecekti ama sevk olmadığı için 3 hafta sonra kontrole gel dedi çıkınca askerlik şubesiyle bir konuş dedi bende tamam dedim askerlik şubesinde bana dilekçe verdiler bende psikolojik sebeplerden dolayı hava değişimi sonrası birliğime katılamadım intihara kalkıştım doktor 3 hafta sonra kontrole gel dedi diye yazıp verdim kütüğümdeki askerlik şubesine mail atıldı beni aradılar bende kıbrıs'taki komutanın numarasını verdim ama hiç irtibata geçmedim dedim şuan sadece onay bekliyorum yarın öğlen arayın sonucunuzu öğrenin dediler

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.