Şimdi Ara

Askerlik ve üniversite(ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN YARDIM) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "Son Yoklama muayenesine tabi değilsiniz" sorun yok anlamına mı geliyor acaba ?
  • ÖSYS Kılavuzunda böyle yazmışlar

ÖSYS ile bir yükseköğretim programına yerleşen yükümlülerin askerlik durumları, üniversiteler tarafındanhttp://kamu.turkiye.gov.tr internet adresinde görülebilecektir.

üniversiteler zaten bakabiliyormuş
    belge istemelerine gerek kalmaması lazım aslında
  • Belge istenmeyecek arkadaşlar. İbareyi iyi okursanız ''getirilmesi faydalı olacaktır'' diyor, kesin getirin demiyor, yani sitede bir problem falan çıkarsa ne olur ne olmaz siz kontrol edin diyor. Belge istenecek olsa bu e-devlet muhabbetine baştan girmezlerdi zaten, mantığı kalmaz.
  • Arkadaslar oncelikle hayirli olsun.

91 ve ustu dogumlu olanlar icin bi sorun teskil etmez.
    Sorun teskil edebileceklericin ugrayip belgelerini alsinlar, kaYda gittiginiz ilden de alabilirsiniz 5 dk lik is bir belge verecekler. Belgeyi okula teslim edeceksin onlarda senin okudugunu belgeleyip bagli oldugun askerlik subesine gonderecekler tecil islemin yapilmis olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurayranci -- 24 Ağustos 2012; 2:52:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 91 doğumluysan sorun yok.
  • arkadaşım ben bugün gittim 90 doğuma kadar belge verilmiyormuş zaten. zorla alayım dedim en kötü git oraya bişey derlerse şubeyi ara dedi yine vermedi . bir kağıt vermeye üşenecek değillermiş. ama durum bu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.