Şimdi Ara

Askerlik ve Tecil işlemi, yardım edin...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben liseyi bitireli 1 seneyi geçti, ama 1 dersten kaldığım için diplomayı alamadım.. Şubatta sınava giricem, diplomayı anca Mart'ta felan alırım..

Ama bitirdiğim liseden öğrenci belgesi aldım;

Belgede " Ali oğlu Hasan ..... okulumuzun BEKLEMELİ ÖĞRENCİSİDİR " yazıyor.. Yani şu anda ben daha lise öğrencisi ve okuyor gözüküyorum..

Yoklamam geldi bi kaç gun once, bugun askerlik şubesıne gidecem saat 14.00'te.. Seneye ÖSS Sınavına gireceğim, kazanamassam 2 yıllığa geçiş yapıcam..

Peki benim askerliğimi tecil ederler mi?

Geçen gittim dıploman yoksa tecil de yok dedi oradaki memur aceleyle, zaten hemen kapıdan sordum.. Olurmu öyle şey ya dedim, tecil etme hakkım yok mu benim dedim, birşey demedi.. Öyle deyince içime kurt düştü, ulan dedim boşuna dershaneye yazıldık onca para verdik, bilseydim teciletmiyceklerini dershaneye yazılmazdım felan dedim kendi kendime..

Yanlış bılmıyorsam 2 sene yada 1 sene tecil hakkımız yok mu? Asıl sorum, benim bu öğrenci belgem ile tecil ederler mi? Yoksa askere mi gidecez?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 5 Eylül 2006; 11:48:55 >

• 2 sene tecil hakkı var herkesin ,

adama askerliq yapmak koymuştur sana öyle demiştir , yoksa neden öyle desinki ?
  • Valla bende öyle biliyorum 2 sene tecil hakkkı var dıye ama, oradaki astsubay " Diploma yoksa Tecil'de yok " dedi salladı çekti gitti.. Nasıl moralim bozuldu..

Bugun öğrenci belgesiyle gidicem, inşalah bir sorun çıkarmazlar..
  • Tecil hakkı 3 yıl
  • quote:

Orjinalden alıntı: koksalzengi

Tecil hakkı 3 yıl

2 yıl deilmiydi? Peki şimdi bende bu durumda 3 yıl tecil edebilecekmiyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Tecil hakkı 3 yıl

Evet ettirebileceksin ama 3 yıldan sonra mutlaka bi belge isterelt üni felan
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Chryin

quote:

Tecil hakkı 3 yıl

Evet ettirebileceksin ama 3 yıldan sonra mutlaka bi belge isterelt üni felan

Ya zaten 3 yıl sonra kesin bi ünide olurum.. İnşallah dediğin gibi olur, ağzından bal damlıyor..

Bu sene sınava girdim, kazandım ama, diploma yok O kadar hocalarla görüştük, diplomayı alamadık.. Alamadığım için üni ye kayıt olamadım.. Babalar gibi Eskişehir Anadolu Üniversitesine gidecektim, olmadı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.