Şimdi Ara

Askerlik Şubesi'ne Gitmeye Gerek Var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
2
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben sildirmeden önce aldım. Görevli kadın bu belgeyi sildirince veremeyiz dedi ama sildirince askerlik şubesine direk bilgi gitmiyor. 1-2 hafta sonra bildiriyorlar öğrencilik hakkınızın silindiğini.
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Hocam yaş kaç olacak 21di değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nordic Spirit

Bende "Askerlik durumunuz ile ilgili herhangi bir kayıt bulunamadı. Sonucun yanlış olduğunu düşünüyorsanız en yakın askerlik şubesine başvurunuz" yazıyor. Bir belge çıkartmıyor karşıma. E kayıtlar başlıyacak sorun olur mu acaba böyle yazan var mı başka?

Senin yaş kaç
  • Beyler yarın havalimanına gidicem seyahat için şu askerlik mevzuyu sıkıntı olmasın mezunum ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott Mary

quote:

Bende "Askerlik durumunuz ile ilgili herhangi bir kayıt bulunamadı. Sonucun yanlış olduğunu düşünüyorsanız en yakın askerlik şubesine başvurunuz" yazıyor. Bir belge çıkartmıyor karşıma. E kayıtlar başlıyacak sorun olur mu acaba böyle yazan var mı başka?

Senin yaş kaç

18 bitti. Askerlik konusunda hiç bilgim yok acaba yaşımdan dolayı mı böyle?

Edit: Sanırım 21 miş hocam askerlik yaşı kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gin and tonic -- 10 Ağustos 2016; 1:52:40 >
  • okuldan kaydını aldırdığın zaman tecilin bozulur ama birkaç hafta sorun olmaz dediler bu durumda aldığımız tecil belgeleride mantıksız oluyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Scott Mary

quote:

Senin yaş kaç

18 bitti. Askerlik konusunda hiç bilgim yok acaba yaşımdan dolayı mı böyle?

Edit: Sanırım 21 miş hocam askerlik yaşı kusura bakmayın

Önemli değil hocam, 21 değil 20, hiçbir yere gitmene gerek yok

• E devletten alınan belgeler resmi işlerde geçerli değil diye biliyorum. Islak imza ve mühür gerekiyor. Forumdan bir arkadaşın e devletten çıkardığı belge kabul edilmemişti. Sonradan bu kuralda değişime gittiler mi bilmiyorum ama son bilgim böyle.

• Barış Can KURT kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de kayıt sildireceğim. Askerlik şubesine giderken herhangi bir belge götürmemize gerek var ? Ve ne diyerek belge almamız gerekiyor ? Ayrıca bu belge kesinlikle gerekli mi ? Kayıt sildirme işleminde mevcut okul bu işlemleri hallediyor diye duydum da.
  • Yenilmez Armada 1905 kullanıcısına yanıt
    Hocam okul hicbir seyi halletmiyor. Her seyi biz yapiyoruz. Belge goturmeye gerek yok. Sadece askerlik durum belgesi istemeniz ve kaydinizi sildirip baska okula kayit olacaginiz icin gerektigini soylemeniz yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barış Can KURT -- 10 Ağustos 2016; 10:10:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış Can KURT kullanıcısına yanıt
    Hocam peki askerlik şubesinden alınan belgenin e-devletten alınan belgeden farkı nedir.
  • Bu şubeye gitme işi bence de gereksiz ama ben yine de gittim bugün. Ordakiler yeni üniversiten otomatikmen uzatıyorlar askerlik tarihini dedi. Yeni kayıtta belgeyi götüreyim mi dedim bilemiyoruz onu üniversitene sorsan söylerler dedi.

• karamsar... kullanıcısına yanıt
    Gittiğinde tam olarak ne sordun hocam?

Durumu anlatınca tamam diyip belgeyi veriyorlar zaten bir dakikada. Ben bunu yeni üniye kayıtta mı götürüp göstericez orada mı gerekli olacak dedim 2 kişiye sordum. Onlar otomatik uzatır zaten tarihleri, çok ekstra bir şey yapmana gerek yok dediler. Kayıtlı olduğum şubenin numarasını verip bunu ocak ayı içinde bir gün ara, tecilin ertelenmiş mi diye kontrol et kendileri o işi yapacak zaten dedi

Peki hocam şimdi tam olarak şubeye gitmek gerekli mi e-devletten alınan belge yeni kayıtta geçer mi? Bunu biliyor musun çünkü şubeye gideceğim de ona göre

Benim girdigim yerin kapısında da askerlik durum belgenizi e devlet kapısından alın panosu vardı. Yani galiba o da aynı şey diye geçiyor. Şube sana yakınsa ve edevlet içine sinmiyorsa, çok ters yerde değilse git al bence ama edevlet de aynı belgeyi veriyor galiba sen bilirsin

Hocam çok teşekkür ederim. Okulu arayıp işimi garantiye alayım.

Ne demek istersen sen devletten belgeyi çıkartıp içeriğini buraya yaz, benimkiyle uyuşuyorsa bir daha şubeye gitmezsin. Farklılıklar varsa gidersin.
    Diğer bizim durumdaki arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz. O kadar yokuşu sıcakta küfrederek yürüdüm, şubeye gittim. Bari siz çekmeyin

Hocam şu anda foruma açılan üniversite konularına bakmakla meşgulüm. Müsait olunca atar ve seni haberdar ederim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.