Şimdi Ara

Askerlik ile ilgili bilgisi olan yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1991 doğumluyum . 2 yıllık üniversite 12 sinde gireceğim sınav ile bitecek.
    tekrar üniversite sınavına hazırlanıyordum bu sene suan istediğim bölüme çok rahat girebiliyorm bilgisayar mühendisliğine bende saten 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyordum . ama suan üniversite bitiyor yeni kazanacağım üniversite tecil etmez mi askerliğimi yani benim ne yapmam lazım.
    netten araştırdım tam anlamadım kayıt sildirsem . hemen alırlarmı askere yada kayıt sildirmeden daha mantıklı birşey varmı.kayıt sildirince tecil hakkı verirler mi . tekrar üniversiteye başlayınca 4 5 yıl daha tecil hakkım olur mu. sizce bu sene olduda kazanamadım kayıt sildirdim diye hemen kazanamayınca askere alırlarmı bi sene daha beklerler mi yoksa yani. çünkü olurda kazanamam . sizin aklınıza daha farklı şeylerde olabilir benim sorularımla kısıtlı kalmayın çünkü bilgim fazla yok bilmediklerimde olabilir. ççok sağolun şimdiden

• dondura bılırsın ben oyle yaptım askere gıttım gelınce devam ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: whister1

1991 doğumluyum . 2 yıllık üniversite 12 sinde gireceğim sınav ile bitecek.
    tekrar üniversite sınavına hazırlanıyordum bu sene suan istediğim bölüme çok rahat girebiliyorm bilgisayar mühendisliğine bende saten 2 yıllık bilgisayar programcılığı okuyordum . ama suan üniversite bitiyor yeni kazanacağım üniversite tecil etmez mi askerliğimi yani benim ne yapmam lazım.
    netten araştırdım tam anlamadım kayıt sildirsem . hemen alırlarmı askere yada kayıt sildirmeden daha mantıklı birşey varmı.kayıt sildirince tecil hakkı verirler mi . tekrar üniversiteye başlayınca 4 5 yıl daha tecil hakkım olur mu. sizce bu sene olduda kazanamadım kayıt sildirdim diye hemen kazanamayınca askere alırlarmı bi sene daha beklerler mi yoksa yani. çünkü olurda kazanamam . sizin aklınıza daha farklı şeylerde olabilir benim sorularımla kısıtlı kalmayın çünkü bilgim fazla yok bilmediklerimde olabilir. ççok sağolun şimdiden

kardeş ne dediğini anlamadım ama sen okulunu bitir diplomanı al sonra git tecil ettir önlisans diploması ile 2 yıl tecil ettirme hakkın vardır sonra sınava gir baktın kazanamadın istersen tecilini bozdurup gidersin.

• bak şimdi ben 4 yıllık yeniden ygs lys ile mühendislik okumak istiyorum . onun içinde hazırlandım dershane falan ama benim. üniversitede vardı 2 yıllık okuyordum. şimdi 2 yıllık üniversite biterse . yeniden bu sene kazandığım üniversite 2. üniversite olacak ya onun için de askerlik tecil edebilirmiyim yoksa 2. üniversite diye öyle bir hakkım yokmu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: whister1

bak şimdi ben 4 yıllık yeniden ygs lys ile mühendislik okumak istiyorum . onun içinde hazırlandım dershane falan ama benim. üniversitede vardı 2 yıllık okuyordum. şimdi 2 yıllık üniversite biterse . yeniden bu sene kazandığım üniversite 2. üniversite olacak ya onun için de askerlik tecil edebilirmiyim yoksa 2. üniversite diye öyle bir hakkım yokmu .

var tabi sen ikinci üniversiteni kazanırsan tekrar tecil edilir askerliğin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.