Şimdi Ara

Askerlik Erteleme hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 haziran 2008 de üniversiteden mezun olduktan sonra askerliğimi 2 yıl tecil ettirdim.2 haziran 2010 itibariyle tecilim bitti ve askerlik için şubem 31 temmuza kadar başvurmam gerektiğini söyledi.Ben yoğunluğu sebebiyle Aralık Celbi için askerlik kararı aldırmak istiyorum bu mümkün mü?Yoksa ilk celp dönemi olan ağustos ta askere gitmek zorundamıyım?Bir soru daha sormak istiyorum arkadaşlar.AÖF 4 yıllık Çalışma ekonomisi Endüstri İlişkileri mezunuyum.Ağustosta gidersem uzun dönem yapma olasılığım az mı çok mudur.Ben kısa dönem yapıp işime devam etmek istiyorum.İktisatları uzun dönem alıyorlarmı düşük ihtimal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zonealarm -- 13 Temmuz 2010; 23:24:28 >

• tecili haziranda bitti ise AĞUSTOS celbine tabidir, 31 temmuz a kadar sevk evraklarını almaz ise bakaya olur. Neden ağustos a gitme şansı yok? Zaten tecili bitmiş bir şey yapmasına gerek yok otomatik olarak ağustos da gitmesi gerek. Aralık için rapor almanız gerekir değilse bu celp gitmezseniz bakaya olursunuz.
  • cevaplarınız için teşekkür ederim.Peki şu kısa dönem olma olasılığı hakkında da düşüncelerinizi paylaşabilirmisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zonealarm -- 14 Temmuz 2010; 22:07:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik erteleme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.