Şimdi Ara

Askerlik dilekçe örneği!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
15.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Askerlik başvurusu için yazılan dilekçede yanlış yapmamak için bilginizden faydalanmak istiyordum. Dilekçenin başlangıcı şu şekilde:

ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANLIĞINA

................

……...... tarihinde dört yıllık yüksek okuldan (Fakülte, akademi, enstitüden) mezun oldum.

Yedek subay adayı olarak askerlik kararımın alınmasını arz ederim.

Dilekçede askerlik şubesi başkanlığına yazan yerin hemen altındaki nokta nokta ile gösterilmiş boşluğa ne yazılıyor Söylerseniz sevinirim.

Birde bu dilekçeyi bilgisayardan çıkartsak olur mu yoksa tamamı el yazısı ile mı yazılacak isim vs ?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi name -- 27 Temmuz 2010; 19:56:37 >

• bilen bir arkadaş ?
  • zaten hazır dilekçeler yok mu şubede? sizin çıktı almanıza gerek yok. ne yazacağınızı söylerler zaten.
  • şubelerde dilekçe var zaten
  • ama asal ın sitesinde yanımızda bulundurmamız gereken belgeler diye geçiyor. Orda verdiklerini bilmiyordum. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: name

Merhaba arkadaşlar

Askerlik başvurusu için yazılan dilekçede yanlış yapmamak için bilginizden faydalanmak istiyordum. Dilekçenin başlangıcı şu şekilde:

ASKERLİK ŞUBESİ BAŞKANLIĞINA

................

……...... tarihinde dört yıllık yüksek okuldan (Fakülte, akademi, enstitüden) mezun oldum.

Yedek subay adayı olarak askerlik kararımın alınmasını arz ederim.

Dilekçede askerlik şubesi başkanlığına yazan yerin hemen altındaki nokta nokta ile gösterilmiş boşluğa ne yazılıyor Söylerseniz sevinirim.

Birde bu dilekçeyi bilgisayardan çıkartsak olur mu yoksa tamamı el yazısı ile mı yazılacak isim vs ?

Teşekkürler

Şimdiiii sen bu konuyu bu şekilde açıp sorarsan banada bu şekilde cevap verme hakkı doğar kusura bakma...

*Sen lisans mezunu musun?
    *Şayet öyleysen "bir dilekçe yazmayı bilmeyen arkadaşım" seni ne diye mezun ettiler?
    *Üstelik yedek subay olacaksın...

Ey güzel ceddimiz keşke başınızı kaldırıp da bir bakabilseniz şu halimize... Vallahi o kadar kan boşa dökülmüş!!!!

Orayaaaaa ne yaazılır söyleyeyim:

MUHATAP OLDUĞUN ŞUBENİN BULUNDUĞU İL

Örnek: Manavgat Askerlik Şubesi Başkanlığına
    ANTALYA

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askerlik durum belgesi sorgulama
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.