Şimdi Ara

Askerlik Boy Kilo Ve muaf yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim kilo ile problemim var 2004 de geçirdiğim leğen kemiğimdeki bi ameliyat yüzünden spor yapamıyorum yapıncada sıkıntı oluyor ve kilo alıyorum veremiyorum geçen ocak ayında yanı 2010 ocak ayında askerlik subesine gittim boyum 196 kilom 142 çıktı askeri hastaneye sevk ettiler ordada boyum 191 kilom 141 çıktı 50 kilo fark vardı arada herhalde dedim direk çürük verirler ama doktor 1 sene erteliyecez seni dedi bende erteleme kağıdını aldım geldim şuandada kilom aynı bu bi hafta içinde tekrar gideceğim 1 temmuz ve 31 ekim arasında rapor götürmem gerekiyor muş askerlik şubesine

sorum şu sizce bu 2. gidişimde ne olur birde ayrı ayrı yerden kulaktan doğma bilgilerde duydum işte efor testi yada 1 hafta 15 gun hastaneye yatıracaklar diyet programı falan bununla karsılan yada hastaneye gidip yatan yok ama duyan 1 2 kişi var var bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim.

benimle aynı durumda olan arkadaşlarda özelden mesaj atarlarsa bilgilerimizi tazeleriz

• benim tanıdığım vardı kilo sorunu olan birinci sene gitti seneye gel dediler ikinci sene gitti baktılar değişen yok seneye gel dediler üçüncü sene gitti baktılar değişen yok çürük verdiler. normalde prosedüre göre 5 sene ama üçten sonra veriyorlar muafı. size de büyük ihtimalle seneye gel diyecekler bir şey yapmadan. gelecek sene de aynı kilo olunca çürüğü verirler. efor testi veya hastaneye yatırma duymadım kilodan. hastaneye yatırma bildiğim kadarıyla tansiyon kalp şeker gibi durumlarda oluyor bir hafta onbeş gün yatırıyorlar. sizi yatırmazlar onbeş günde ne değişecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwerty0909 -- 5 Ağustos 2010; 13:47:41 >
  • arkadaşım selam.
    benim arkadaşımda kilodan dolayı çürük almıştı. bizim arkadaşa dördüncü sene vermişlerdi çürük raporunu.
  • dostum bizde de öyle bir arkadaş vardı .askere geldi .gelir gelmez 3 ay hava değişimi verdiler. 3 ay sonra bir daha geldi. bir hava değişimi daha verip teskereyi verdiler. bence sen de gitmek için ısrar et. zaten orada hava değişimi vereceklerdir.
  • Bide şöyle bi durumum var askerlik şubesinde boyum 196 çıktı askeri hastanede 191 askeri hastanenin yanlış olduğunu sanıyorum şimdi 2. sefere gittiğimde tekrar ölçtüklerinde 191 den fazla çıkarsa bi problem çıkar mı çıkcağını düşünmüyorum genelde kiloya baktıkları için ama genede bi sorayım dedim
  • bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok teşekkür ederim şimdiden arkadaşlar
  • Okudum seni aydınlatmak için giriş yaptım yazıyorum :)

güzel kardeşim askerlikten kaçma filan fistan demicem
    şimdi sen askere gitmek istemiyosan şunu yapmalısın
    benim başıma geleni anlatıyım 3 ay önceden muane oldum ve askerlik şubeme teslim oldum aşı zamanı boy külo kontrolümde takıldım ve eskişehir hava has. sevk oldum 32 gün sonra ( hastanelerde prosedür geregi 3 gün yatarsın ) BOY VE KİLO TABİP ELİNDEKİ CETVER ŞUDUR BİRSÜRÜ SIKMA ŞEYLER YAZIYOLAR ÖRNEK : BOY .190 SITANDART KİLON : 90 ARTI 30 MAX ARTI 30 ÜSTÜ ENAZ 35 3 AY HAVA DEGİŞİMİ

BİRLİGE TESLİM OLUNCA MAX 9 AY İLE 12 AY ARASI BİRLİGE TESLİM OLMADAN İSE 3 YIL İLE 4 YIL ARASI ÇÜRÜK ALMA SÜREN ASKERE GİTMEK İSTİYORUM DEDİGİNZAMAN SENİ KİMSE TUTAMAZ
    GİT MAX 30 GÜN İÇİNDE HAVADEGİŞİMİ ALIRSIN İLK HAFTA REVIRA GİT NEFESİMDARALIYO FALAN FİSTAN SÖYLE SEVK EDERLER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeterki gitmek iste gönderirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.