Merhaba 2009/3 kısa dönem iskenderunda acemi birliğini bitirdim şimdi AMF. Dz. P.TUG.K 3 üncü Amfibi Dz.P.Tabur.K Foça İzmir çıktı 7 sinde teslim olcam kısa dönem burada yapan var ise nasıldır neler yapmak lazım gibilerinden bişiler söyliyebilir mi?
üstlerine karşı saygılı ol terbiyeli ol,fazla göze batma,hiçbirşeye karışma ben duymadım bilmiyom görmedim 3 maymunu oyna..başkada bişeye gerek yok.. hayırlı teskereler...
quote:Orijinalden alıntı: mavim205 üstlerine karşı saygılı ol terbiyeli ol,fazla göze batma,hiçbirşeye karışma ben duymadım bilmiyom görmedim 3 maymunu oyna..başkada bişeye gerek yok.. hayırlı teskereler... Merhaba usta birliğini foça da mı yaptın? kısa dönem yada uzun dönem? Merak ettiğim yataklar nasıl,yemekler naısl, banyolar nasıl, ankisörlü telefon var mı yeterince?
quote:Orijinalden alıntı: 2fast4u quote:Orijinalden alıntı: mavim205 üstlerine karşı saygılı ol terbiyeli ol,fazla göze batma,hiçbirşeye karışma ben duymadım bilmiyom görmedim 3 maymunu oyna..başkada bişeye gerek yok.. hayırlı teskereler... Merhaba usta birliğini foça da mı yaptın? kısa dönem yada uzun dönem? Merak ettiğim yataklar nasıl,yemekler naısl, banyolar nasıl, ankisörlü telefon var mı yeterince? ben asteğmen olarak kıbrısta yaptım.. eniştem orda yaptı(kısa dönem) çok rahat deyip saatlere anlatıyodu istersen cep telefonunu pm den atayım onunla konuş..
yok şimdi rahatsız etmiyim :) şimdi diğer arkadaşlarım teslim olduda birliklerini izmir uzun ada istanbul anadolu kavağı mayın komutanlığı fln. hiç biri acemilikte olduğu kdr rahat değilmş ondan stress oldu biraz foça yı duyan yandın sen diyor :)
quote:Orijinalden alıntı: 2fast4u yok şimdi rahatsız etmiyim :) şimdi diğer arkadaşlarım teslim olduda birliklerini izmir uzun ada istanbul anadolu kavağı mayın komutanlığı fln. hiç biri acemilikte olduğu kdr rahat değilmş ondan stress oldu biraz foça yı duyan yandın sen diyor :) foça çok kötü askerlik için ama senin düştüğün yer çok rahat amfibi olduğun için..