Şimdi Ara

Askerliğini izmir Foça amfibi tugayında yapan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
4.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2009/3 kısa dönem iskenderunda acemi birliğini bitirdim şimdi

AMF. Dz. P.TUG.K 3 üncü Amfibi Dz.P.Tabur.K Foça İzmir

çıktı 7 sinde teslim olcam kısa dönem burada yapan var ise nasıldır neler yapmak lazım gibilerinden bişiler söyliyebilir mi?

• yukarı
  • üstlerine karşı saygılı ol terbiyeli ol,fazla göze batma,hiçbirşeye karışma ben duymadım bilmiyom görmedim 3 maymunu oyna..başkada bişeye gerek yok..

hayırlı teskereler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavim205

üstlerine karşı saygılı ol terbiyeli ol,fazla göze batma,hiçbirşeye karışma ben duymadım bilmiyom görmedim 3 maymunu oyna..başkada bişeye gerek yok..

hayırlı teskereler...

Merhaba usta birliğini foça da mı yaptın? kısa dönem yada uzun dönem?

Merak ettiğim yataklar nasıl,yemekler naısl, banyolar nasıl, ankisörlü telefon var mı yeterince?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2fast4u

quote:

Orijinalden alıntı: mavim205

üstlerine karşı saygılı ol terbiyeli ol,fazla göze batma,hiçbirşeye karışma ben duymadım bilmiyom görmedim 3 maymunu oyna..başkada bişeye gerek yok..

hayırlı teskereler...

Merhaba usta birliğini foça da mı yaptın? kısa dönem yada uzun dönem?

Merak ettiğim yataklar nasıl,yemekler naısl, banyolar nasıl, ankisörlü telefon var mı yeterince?

ben asteğmen olarak kıbrısta yaptım..

eniştem orda yaptı(kısa dönem) çok rahat deyip saatlere anlatıyodu istersen cep telefonunu pm den atayım onunla konuş..
  • yok şimdi rahatsız etmiyim :)

şimdi diğer arkadaşlarım teslim olduda birliklerini izmir uzun ada istanbul anadolu kavağı mayın komutanlığı fln.

hiç biri acemilikte olduğu kdr rahat değilmş ondan stress oldu biraz foça yı duyan yandın sen diyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2fast4u

yok şimdi rahatsız etmiyim :)

şimdi diğer arkadaşlarım teslim olduda birliklerini izmir uzun ada istanbul anadolu kavağı mayın komutanlığı fln.

hiç biri acemilikte olduğu kdr rahat değilmş ondan stress oldu biraz foça yı duyan yandın sen diyor :)

foça çok kötü askerlik için ama senin düştüğün yer çok rahat amfibi olduğun için..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • inşallah dediğin gibidir yarın teslim olucaz bakalım nettede çok fazla bilgi bulamadım
  • amfibi ne oliyür?
  • Denizden çıkarma yapanlara deniyor.

Amfibi denizcilerin komandosu gibi oluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.