Şimdi Ara

Askerliğimi Tecil Ettirmelimiyim ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 yıldır nerdeyse ankara büyük şehir belediyesinde operatörlük yapmaktayım.
    yalnız askerliğimde gelmiş bulunmakta
    kasımda askerliğim çıkıyor kasımda gidiyorum yani
    kimileri diyor tecil ettirme git diyor kimileri ise tecil ettir torba yasasi vs taşören işci vs kadro filan diyorlar.
    sizce ne yapmalıyım ?
    ve tecil ettirirsem ettirebilirimiyim yani geçen sene kasımda muane oldum bu kasımda gidiyorum.
    tecil ederler mi ? etselerde okumak mı gerekir ne tür neler gerekir ayrintili şekilde anlatırsanız sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDyL489

Selamun aleyküm
    1 yıldır nerdeyse ankara büyük şehir belediyesinde operatörlük yapmaktayım.
    yalnız askerliğimde gelmiş bulunmakta
    kasımda askerliğim çıkıyor kasımda gidiyorum yani
    kimileri diyor tecil ettirme git diyor kimileri ise tecil ettir torba yasasi vs taşören işci vs kadro filan diyorlar.
    sizce ne yapmalıyım ?
    ve tecil ettirirsem ettirebilirimiyim yani geçen sene kasımda muane oldum bu kasımda gidiyorum.
    tecil ederler mi ? etselerde okumak mı gerekir ne tür neler gerekir ayrintili şekilde anlatırsanız sevinirim...

Tecil ettirebilmen için okuman gerekir yada adam bulman gerekir.

Okumamışsın yaşında gençken git yoksa 30 yaşına geldiğinde zor olur senin için azar işitmek olsun eğitimler olsun vs.

• O iş yerinde 1 yıldan fazla çalıştıysan , tazminatını almadan askere gidip , askerden döndükten sonra tekrar aynı işe girebilirsin.
    Torba yasa ne alakası var bizim milletin ağzına sakız oldu iyice , her şeye torba torba diye iyice saçmalıyorlar.Onu yapma torba bunu yapma torba nefes alma torba çıkacak torba çıkınca alırsın
  • ettirme hacı sonra zor gelir.. ,:D ankara kızılcahamamda görev yapıyorum başka bir yere git buralara da gelme ;D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

O iş yerinde 1 yıldan fazla çalıştıysan , tazminatını almadan askere gidip , askerden döndükten sonra tekrar aynı işe girebilirsin.
    Torba yasa ne alakası var bizim milletin ağzına sakız oldu iyice , her şeye torba torba diye iyice saçmalıyorlar.Onu yapma torba bunu yapma torba nefes alma torba çıkacak torba çıkınca alırsın

şimdi kardeşim 1 yıl dolmadı dolsada 2 yıl gibi bir süre oluyor yasa 2 yıl dan sonra istifa yüz kızartici suç işlemen durumuyla tekrar işe gire biliyorsun.
    benim amacım işe tekrar girmek değil benim amacım ben askerdeyken şubatta martta kadro sendika vs verirlerse nolucak benim amacım bu...

quote:

Orijinalden alıntı: SerdarS9

ettirme hacı sonra zor gelir.. ,:D ankara kızılcahamamda görev yapıyorum başka bir yere git buralara da gelme ;D

ahh ahh keşke ankara olsa bırak kızılcahamam olsun :D ama çıkmaz çünkü ankara kızılcahamam memleket:D
    ankarada ikametgah ediyorum ankarada ne görevi yapıyorsun ? belki yardimci olursun:D

• Kadro açılsa bile sen girebilir misin , askerlik engel olmaz mı?
  • MaDyL489 M kullanıcısına yanıt
    eğer uzun dönem gidceksen -ki vaziyet onu gösteriyor- ne kadar erken gidersen o kadar iyi...zaten mazeretsiz bir kaç yıl tecil ettirebiliyorsun yanılmıyorsam...ben ilk muayenemde -2004 eylülü- forma direk tecl ettirmek istiyorum diye seçenek vardı onu işaretledim tecil ettirdim...

ama sen mutlaka git... dedikleri gibi sonra zor gelir...asker arkadaşın olmaz mesela...senden yaşça küçük kademesiz uzmanlara komutanım çeker selam verirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    askerlik tecil
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.