Bildirim
Askerimizin başını kesen Demokrat arkadaş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
kaynak ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kaynak olsaydı keşke.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bunlar sadat elemanları akepenin tsk yerine oluşturdugu emekli veya ithal nusracı cete elemanları -
Aynı gezi olayları zamanına döndü herkes önüne gelen resmi internete koyuyor istediğine inanıyor istemediğine inanmıyor..Bu kadar kirlilik bir tek bizde oluyor herhalde -
quote:
Orijinalden alıntı: Deadwood
Aynı gezi olayları zamanına döndü herkes önüne gelen resmi internete koyuyor istediğine inanıyor istemediğine inanmıyor..Bu kadar kirlilik bir tek bizde oluyor herhalde
Başı kesilen askerin resmini koyan sonra Cnn yalan diyince videosunu koyan face gurubu vardı onlardan aldım ismini kaçırdım bulamıyorum. -
kaynak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dreatlord
quote:
Orijinalden alıntı: Deadwood
Aynı gezi olayları zamanına döndü herkes önüne gelen resmi internete koyuyor istediğine inanıyor istemediğine inanmıyor..Bu kadar kirlilik bir tek bizde oluyor herhalde
Başı kesilen askerin resmini koyan sonra Cnn yalan diyince videosunu koyan face gurubu vardı onlardan aldım ismini kaçırdım bulamıyorum.
Hocam yalan yanlış doğru diye bir şey demiyorum..Bir çok bilgi kirliliği var açık ve net. -
Böyle şeylere inanmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.F.Y.D -- 21 Temmuz 2016; 0:14:10 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X