Şimdi Ara

Askerimizin başını kesen Demokrat arkadaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Askerimizin başını kesen Demokrat arkadaş

• kaynak ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaynak olsaydı keşke.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dreatlord kullanıcısına yanıt
    Buda askerimizin babası.

• Bunlar sadat elemanları akepenin tsk yerine oluşturdugu emekli veya ithal nusracı cete elemanları
  • Aynı gezi olayları zamanına döndü herkes önüne gelen resmi internete koyuyor istediğine inanıyor istemediğine inanmıyor..Bu kadar kirlilik bir tek bizde oluyor herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Aynı gezi olayları zamanına döndü herkes önüne gelen resmi internete koyuyor istediğine inanıyor istemediğine inanmıyor..Bu kadar kirlilik bir tek bizde oluyor herhalde

Başı kesilen askerin resmini koyan sonra Cnn yalan diyince videosunu koyan face gurubu vardı onlardan aldım ismini kaçırdım bulamıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kaynak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Orijinalden alıntı: Deadwood

Aynı gezi olayları zamanına döndü herkes önüne gelen resmi internete koyuyor istediğine inanıyor istemediğine inanmıyor..Bu kadar kirlilik bir tek bizde oluyor herhalde

Başı kesilen askerin resmini koyan sonra Cnn yalan diyince videosunu koyan face gurubu vardı onlardan aldım ismini kaçırdım bulamıyorum.

Hocam yalan yanlış doğru diye bir şey demiyorum..Bir çok bilgi kirliliği var açık ve net.
  • Böyle şeylere inanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.F.Y.D -- 21 Temmuz 2016; 0:14:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu resim yanıltıcı olmuş . Yerde oturan Türkmen komutanlarından Abu Fadıl (Ahmet Arnavut).

Kaynak sağlam değil konu sahibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.