Abi arkadaş nasıl 30 gün hava izni alıyor depresyondan ozaman benim hem psikolojik hem fizyolojik sorunlarım var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Askerim 1 ay hava değişimi aldım bitiyor durumum ne olur? (2. sayfa)
-
-
Dostum ben sana alamazsın demedim ki. Eğer askere katılmadan önce, askerliğe engel olabilecek bir durumun olduğunu düşünüyorsan hastaneye gidip muayene olacaksın, varsa bir durum raporunu vereceksin askerlik şubesine. Rahatsızlıkların var ama askerliğe engel değilse, alacaksın ilaçlarını, gideceksin askere. Rahatsızlıkların orda da devam ederse revire çıkacaksın, hastaneye gideceksin. Hastane sana ister çürük versin ister istirahat raporu.
Oturduğunuz yerden benim ağrım var psikolojim bozuk gidemem demekle olmaz. Bu söylemlerinizin Türk Silahlı Kuvvetlerinde bir karşılığı yok. Hastaysan doktora gideceksin, doktor ne derse o olacak.
-
Hocam Suriye'de görev yaparken mülakat için izin falan alınabiliyor mu?
-
Ben Suriye'de değildim dostum. Suriye sınırında bir hudut birliğindeydim. Böyle izinler komutan insiyatifi ve işleyişi aksatıp aksatmamasına bağlı. Özel bir durum olmadığı sürece izin kullanmak isteyene izin verilir ancak işleyişin aksamaması en önemli kriter. Bu nedenle herkes iznini istediği tarihlerde kullanamayabilir.
-
Tamam hocam sağolasın.
-
Sen istemeden rdmye vermezler. Yani çok ağır sıkıntılı olman lazım. Çürük felan iş hayatında sıkıntılı dikkat et..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Askerliğe elverişli olmamanın çalışma hayatıyla bir ilgisi yok. İkisi farklı şeyler. Bu iki durumu birbirine bağlayabilmek için çok ince detaylarla ilişkilendirmek lazım ki o da çok çok zor.
-
hocam keşke askeri hastaneler olsa oraların doktorları insaflıydı şehir hastanesi doktorları acımıyor bi arkadaş var tekerlekli sandalyeli adama çürük vermiyorlar ama şeker hastaları muaf
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X