Şimdi Ara

Askeri pilotluk yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar askeri pilot olmak için msü ye gireceğim. Puanım bi aksilik çıkmassa yetecek ama vücut kitle endeksim uygun değil. 1,86 boy ve 94 kg geliyorum. Böyle olunca vücut kitle endeksi 27.1 gibi bir şey çıkıyor. Normalde 25 olması gerekmiş. Buraya girebilmek için illa vücut kitle endeksi 25 mi olmalı? Eğer böyleyse egzersiz ve diyet yaparak kilo vermeye başlayacağım. Bir de fiziki yeterlilik testi hangi ayda uygulanıyor? O güne kadar kilo vermem lazım yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CDA075A2 -- 10 Şubat 2019; 1:54:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• MajorWindows kullanıcısına yanıt
    Yok dostum

• Boy kilo sınırları var hocam bulabilirsiniz x boyu için minimum a kilo maksimum b kilo gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sanırım yazılı sınavdan sonra mülakat ve koşu var. Koşu da mekik , koşu gibi şeyler var onları yapabilecek misin? Yarın sabah bir dene 1 dakikada kaç metre koşabiliyorsun. Ne kadar istiyorlar internetten araştır.
  • garip bir öğrenci G kullanıcısına yanıt
    Hocam baktım ona normalde 85-87 kilo gibi bir şey olmam gerekiyorama o kiloya kısa sürede ulaşabilecekmiyim bilemiyorum baya bi sıkmam lazım kendimi

• Hocam patates diyetini araştır ciddi işe yarıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • coreturk4 C kullanıcısına yanıt
    Bi aksilik çıkmassa geçerim diye düşünüyorum. Sadece biraz kiloluyum onu vermem gerek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASKERİ LİSEDE ÖĞRENCİ OLMAK
    11 yıl önce açıldı
    Sivil Üniversite vs Harp Okulu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • garip bir öğrenci G kullanıcısına yanıt
    Deneyeceğim hocam saolun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.