sniperi yerinde olsam istemezdim kendi arkadaşlarım pişmandı gece bir işe yaramıyor diye şikayet ediyorlardı normalde gece görüş dürbünü olması gerekiyor ama benim arkadaşlarımın hiç birinde yoktu ha kimisinde var dürbünün pili bitmiş onuda kullanamıyorlardı tabiki her yerde durum aynı degil senin gidecegin yerde saglam ve düzgün çalışan bir sniper bulabilirsin umarım
Alıntıları Göster
Sivaslımısın ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ben Ressam
Sivaslımısın ?
Alıntıları Göster
arkadaşım askere gidince atış talimleri yaptırıyorlar mesela bir hedefe 30/30 vurursan %100 keskin nişancısın yani böyle seçiyorlar mesela herkez m-249 m-60 kullanamaz atış yaptırıyorlar iyi isabet ettirrsen onu kullanırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: HITM@N
eski silahları rasgele dagitiyorlardir heralde.
bide topcusuydu, makinelisiydi falan sınıflar var diye biliyorum. ona göre de silah degisebilir.
askerligini yapanlar söyleyin baaim
ER,ERBAŞ g3 KOMANDO Bulunduğu cografi konuma göre değişiyor..
quote:
Orijinalden alıntı: necrovirus
ne kadar çok okursuna bakmıyorlar atıyorum 17kişilik timdesiniz timde sadece 2-3 tane lise mezunu varsa ve gerisi ilkokul mezunuysa bu lise mezunlarına bazuka rpg bixi verebiliyorlar veya timdeki herkes lise mezunuysa kendi kafalarına göre seçtikleri kişilere bixi mg3 (ellerinde hangisi varsa artık) veriyorlar geri kalan silahlarıda kendi kafalarına göre seçiyorlar arkadaşın timine komutan sormuş keleş kullanmasını bilen varmı diye bizimkisi atlamış hemen ben biliyorum diye oda sanıyormuş keleş verirler zaten hafif silah rahat ederim diye düşünmüş AMA komutanı buna LMGK vermiş oda diyordu aklıma.....gif]
Gerçekten çok güzel açıkladın teşekkürler :) Burada sazan olmıcaz bunu öğrendim :D
@SchwarzRégén
İnşallah kardeşim
@HITM@N
O neden valla merak ettim
@necrovirus
Birde en çok parayı askeriyeye harcarız derler neden bu kadar kötü ki
@bozoklar
Aynen
@Satriykon
İnşallah bakalım kısmet :)
quote:
Orijinalden alıntı: bLacK-b0x
quote:
ne kadar çok okursuna bakmıyorlar atıyorum 17kişilik timdesiniz timde sadece 2-3 tane lise mezunu varsa ve gerisi ilkokul mezunuysa bu lise mezunlarına bazuka rpg bixi verebiliyorlar veya timdeki herkes lise mezunuysa kendi kafalarına göre seçtikleri kişilere bixi mg3 (ellerinde hangisi varsa artık) veriyorlar geri kalan silahlarıda kendi kafalarına göre seçiyorlar arkadaşın timine komutan sormuş keleş kullanmasını bilen varmı diye bizimkisi atlamış hemen ben biliyorum diye oda sanıyormuş keleş verirler zaten hafif silah rahat ederim diye düşünmüş AMA komutanı buna LMGK vermiş oda diyordu aklıma.....gif]
Gerçekten çok güzel açıkladın teşekkürler :) Burada sazan olmıcaz bunu öğrendim :D
@SchwarzRégén
İnşallah kardeşim
@HITM@N
O neden valla merak ettim
@necrovirus
Birde en çok parayı askeriyeye harcarız derler neden bu kadar kötü ki
@bozoklar
Aynen
@Satriykon
İnşallah bakalım kısmet :)
Alıntıları Göster
Level'ına göre veriyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: ThoRiuM
Ha ha ha
quote:
Alıntıları Göster
valla neden kötü bilmiyorum bana bir tane g3 verdiler . g3 ün kurma koluna çekemiyordum komutan g3ü yere dayadı ayagıyla basarak kurma kolunu zor indirdi
quote:
Orijinalden alıntı: Black-Box58
quote:
Ha ha ha
Niye öyle değil mi? Ben Call of Duty oynarken öyle alıyorum silahları.
bileğinin kalınlığına göre
5-10 cm - çakı 10-14cm - hafif taramalı 15-20cm - sniper
quote:
Alıntıları Göster
bakarsın patates soydururlar ama anı olsun diye ağır silahla fotoğraf çektirirsin, kim bilecek ki ne yaptın
quote:
Alıntıları Göster
ağır makineli silahları yapılılara yada gücü kuvveti yerinde olanlara verirler genelde mg3,bixi gibi g3 ler ise bir bölük sıraya girersiniz ne düşerse artık 88 yapımı ise öpüpte başınıza koyun keskin nişancı tüfeği yani cannası ise atışlardaki başarına göre verirler dicem ama 15 aylık askerlik hayatımda sadece 1 kez gördüm o silahı koskoca tugay da 5-6 tane var diyorlardı hata 2 tanesi çin malıymış diye söylentiler vardı keskin nişancı olursun ama keskin nişancı tüfeği taşımazsın sana da bir g3
quote:
Orijinalden alıntı: qeKe .
bileğinin kalınlığına göre
5-10 cm - çakı 10-14cm - hafif taramalı 15-20cm - sniper
20cm'den kalın olduğu zaman da silah kullanmana gerek kalmıyor zaten.
quote:
valla neden kötü bilmiyorum bana bir tane g3 verdiler . g3 ün kurma koluna çekemiyordum komutan g3ü yere dayadı ayagıyla basarak kurma kolunu zor indirdi
Valla çok şaşırdım
@ThoRiuM
Çıkış butonuna bas ve call of duty e geri dön .
@qeKe .
Mantıklı
@numenorian
Güzeldi , gerçekten tüm umutlarımı yitirdim artık ne gelirse razıyım yeterki patates soymayayım
quote:
Alıntıları Göster
Herkese silah vermiyorlar öyle heveslenmeyin iyi bişeymiş gibi.Hadi aldınız diyelim silahınız olunca havamı atıcaksınız kime atıcaksınız? Nöbetlerde saatlerce 4 gözü açık ayrı bi dert o kilolarca silahı taşımak ayrı bi dert.
quote:
Orijinalden alıntı: numenorian
ağır makineli silahları yapılılara yada gücü kuvveti yerinde olanlara verirler genelde mg3,bixi gibi g3 ler ise bir bölük sıraya girersiniz ne düşerse artık 88 yapımı ise öpüpte başınıza koyun keskin nişancı tüfeği yani cannası ise atışlardaki başarına göre verirler dicem ama 15 aylık askerlik hayatımda sadece 1 kez gördüm o silahı koskoca tugay da 5-6 tane var diyorlardı hata 2 tanesi çin malıymış diye söylentiler vardı keskin nişancı olursun ama keskin nişancı tüfeği taşımazsın sana da bir g3
dostum hergün görüyordum aklına gelen her türlü (HK ,MG3,BİXİ,G3, SNİPER ,RPG ,KELEŞ,LMGK) silahı bir tek uçaksavar görmedim MARDİN/DARGEÇİT te yaptıgım için dogunun tehlikeli yerlerinde silahlar cephanelikte bulunmaz, koguşlarda yatakların uçlarında alısı olur
quote:
Orijinalden alıntı: Ryner
quote:
Orijinalden alıntı: numenorian
dostum hergün görüyordum aklına gelen her türlü (HK ,MG3,BİXİ,G3, SNİPER ,RPG ,KELEŞ,LMGK) silahı bir tek uçaksavar görmedim MARDİN/DARGEÇİT te yaptıgım için dogunun tehlikeli yerlerinde silahlar cephanelikte bulunmaz, koguşlarda yatakların uçlarında alısı olur
Alıntıları Göster
Sınıfları testlere göre ayırıyorlar bildiğim kadarıyla.Sniper için atış yaptırıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Ledulth
Herkese silah vermiyorlar öyle heveslenmeyin iyi bişeymiş gibi.Hadi aldınız diyelim silahınız olunca havamı atıcaksınız kime atıcaksınız? Nöbetlerde saatlerce 4 gözü açık ayrı bi dert o kilolarca silahı taşımak ayrı bi dert.
Alıntıları Göster
ben jandarmaydım ve tim dik iç güvenlik timi silahlar eğitim seviyesine göre verildi ben rpg-7 nişancısıydım yani iki silahım vardı rpg-7 + g3 toplamda kaç kilo olduğunu ve ne kadar taşıdığımı sormayın
quote:
Orijinalden alıntı: rost
ben jandarmaydım ve tim dik iç güvenlik timi silahlar eğitim seviyesine göre verildi ben rpg-7 nişancısıydım yani iki silahım vardı rpg-7 + g3 toplamda kaç kilo olduğunu ve ne kadar taşıdığımı sormayın
Alıntıları Göster
Tamamen kafalarına göre. Bixi ci bir çocuk vardı uzun dönem 15 aylık. Çocuğu görsen bixi daha büyük kalıyor yanındaBenim üstüme zimmetli MP5 vardı. Kullandım mı?hayır,atış bile yapmadım
quote:
Orijinalden alıntı: Agnus_Dei
Sınıfları testlere göre ayırıyorlar bildiğim kadarıyla.Sniper için atış yaptırıyorlar.
Alıntıları Göster
Arkadaşlar,acemi birliğinde G3 Piyade tüfeği alıyorsunuz.Silahı ize zimmetliyorlar.Jarjör boş. Tahmini acemi birliğinde 22 atış yaparsınız..6 mermi G3,18 mermi M1 tüfeği ile..Ben 25 atış yaptım.(nişancı) Keskin nişancı diye sizleri AYIRMIYORLAR.Ben keskin nişancıyım,silah değişimi olmadı. Atışlarınızı 25mt den yaparsınız.Bu usta birliğinde 160mt ye çıkar.. Ben şu anda AK47 (Kaleşnikof) kullanıyorum.
ÖNLİSANS MEZUNUYUM AK47 KULLANIYORUM,OKUMA YAZMA BİLMEYENDE O SİLAHI KULLANIYOR.DEĞİŞİKLİK YOK.
quote:
Orijinalden alıntı: rost
Alıntıları Göster
Ben askerde silah görmemiş arkadaslar, olabileceğini bile düşünüyorum.