Şimdi Ara

ASKERDE MESLEK SEÇİMİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
46.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GOGOMEZ

2004 de gittim askere mesleki seçimlerde pc oparatörüyüm dedim tabi kurs bitirme diplomamı da istediler allahtan yanıma aldım muhasebe , oparatörlük , acemi er törenden sonra seçimlerde heyet soru soruyor bana gelen soru bilgisayarda tamamlama tuşu işlemi bitirme tuşu nedir nedir diye soruldu ? direk Enter dedik ve cup usta birliği ( Muhabere -Mebs ) şube , birazda parlak temiz yüzlü biriyseniz seçiyorlar , ama şimdi varmı bu statü bilemem ama şuda bir gerçek en güzel görev askeriyede Koğuşçu-, kazan dairesi-kalörüferci-çim sulamacılığı kebab gibi iş hele gececiysen direk yatış askerliğin bittiğini anlamıyor insan ha bide nizamiye off ki ne offf nöbet yok iştima yok spor yok eğitim yok oh mis ,vermediler bizi öyle kebab işe ha bide banyoculuk var oda dehşet yıkanma sorunu yok banyoyu aç temizle yat sonuçda oda görev bazıları ben yapmam etmem derdi ama ağlaya ağlaya komutanım verin beni bu işlere diyen çok paşa evladı gördüm askere hey gidi hey

paylasiminiz icin tesekkurler
    bilisim sektorunde yoneticigim yillardir, jandarma olarak gidecegim karadeniz mevkiilerinde olan uzmanligimda meslek icin soru sorduklarinda belgelerimi de yanimda goturecegim bunlarin fotokopi olmasi kabul edilirliligini etkiler mi ?

Gececi ya da koguscu olmak icin ne gibi meziyetler gereklidir.
    atletik 1.80 acik ten 10+ is tecrubeli bir adam orada meslek edinebilirmi

tavsiyeleriniz icin mutesekkirm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeappa -- 2 Ağustos 2014; 22:46:01 >

• Atom mühendisisin tak er gazinosunda televizyondan sorumlusun
  • Muhasebe alanında fena sayılmam.
    Askerde muhasebe vb işler nasıldır ? Bile varsa cevaplasın
  • Nakuğod kullanıcısına yanıt
    Askerde muhasebeci bir halta yaramaz. Acemi birliğinde hiçbir şey bilmiyorum diyin,

usta birliğinde her halta atlayın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.