Şimdi Ara

ASKERDE HANGİ EHLİYET İŞE YARAR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
40.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • şöför olucaksan seçmelere katıldıysan gerçekten her türlü aracı kullanabiliyo en azından az bir pratikle kullanabilir olmanız gerek.. Askeriyede sivil ehliyetinizin sınıfının önemi yok. Benim arkadaşın B sınıfı ehliyeti var ama askerleri taşıyan servis otobüsünü kullanıyor. O yüzden benim ehliyetim B otomobilden başka araç kullanamam demeyin herşey çıkabilir karşınıza :)
  • Herkese selam

    Öncelikle askerde Jandarma şöför olduğumu belirteyim ve nelerin gerektiğini gerçekten öğrenin kulaktan dolma bilgilere gerek yok, Yok efendim askerde sivil ehliyet geçmez sivil ehliyetin yoksa zaten askerde araç kullanmanız mümkün değil bu bir.

    B - E farketmiyor size askeri ehlyet tahsis ettikleri içinorada girdiğiniz psikoteknik sınavına göre k1 k2 k3 k4 belgesi alırsınız Örneğin benim b sınıfı ehliyetim vardı 18+1 minibüs ve Ford connect kullanırdım asayişteydim.

    Şöför olacaksanız jandarma harici tavsiye etmem olan kişiler illallah ediyordu piyadeler vs hergün yıka falan. ama jandarma olursanız asayişte rahat olursunuz rahatı geçtim askerlik yaptım demezsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.